Sinirlenince ne yaparsiniz ?

Çok sinirlenmiş isem gözüm döner .Aşırı tepkiler veririm.

Babasi soylemis
Ama bende soyledim konustum

Sinirden 2 gundur tansiyonum yerlerde
Kizi gordukce dahada sinirleniyorum
Hazmedemiyorum bir turlu
Çocuklu adamla evlenirken düşünümeniz gerekirdi bunları
13 yaşında-ergen
Anne sorumsuz, baba başkasıyla evli
Ne bekliyorsunuz?

Çocuklu adamla evlenirken düşünümeniz gerekirdi bunları
13 yaşında-ergen
Anne sorumsuz, baba başkasıyla evli
Ne bekliyorsunuz?
:)
Ben ozellikle cocuklu adamla evlenmeyi sectim
Cunku benimde ayni yasta kizim var
Ben kizimi babasina gonderirken mutlaka bi sorarim musaitse gonderirim. Onunda bir hayati var. Belki hasta belki evde sorunlari bar kizinin sahit olmasini istemiyor belki tatile cikacak belkide ozellikle bunu soyluyorum CALISIYO. Cunku kizimin babasinin karisi benim kizima bakmakk zorunda degil. Tipki benim zorunda olmadigim gibi

Bilemem
Eski eşinizin yeni eşide zırt pırt çocuğu bize yolluyor, tüm planlarımızı alt üst ediyor diyordur belkide. Bu işler genelde öyledir. Herkes kendini iyi, hata mükemmel sanarken karşı taraf aynı şeyi düşünmüyor çoğu zaman

Dusundugunuz gibi degil
Eski esimle aramizda ulke mesafesi var ayda 1 ya gidiyor yya gitmiyor. Eski esimin karisiyla benim kizim cok iyi anlasiyor bunu kizimda soyluyo babasida
Ne alakasi var simdi benim kizimla
Ben dengeyi kurabilen bir insanim
Herkesin hayatina saygim var
Illa ayrildik diye hayati ona niye zehir etmek icin sacma sapan entrikalara giremem.
Bu isler herzaman oyle olmuyor iste boyle saygisiz insanlar yuzunden boyle oluyor

Yorumunuz yersiz olmus. Okumadiniz sanirim
Kizimin babasina soruyorum diye. Benim muattapim babasidir gidip esinemi sorayim
Soruyorum musaitmisiniz diye yazdim bunuda, siz kalkmis zirt pirt gondermekden bahsediyosunuz

Yorumunuz yersiz olmus. Okumadiniz sanirim
Kizimin babasina soruyorum diye. Benim muattapim babasidir gidip esinemi sorayim
Soruyorum musaitmisiniz diye yazdim bunuda, siz kalkmis zirt pirt gondermekden bahsediyosunuz
Ben sormuyorsunuzdur demedimki
Karşı taraf nasıl algılyor, onu kastettim
Eşinizin eski eşinede sorsak ben hayatlarına saygılıyım, gönder demeseler göndermiyorum diyecektir muhtemelen.
Dediğim gibi bu işler böyledir, herkes ben en iyisiyim der.

konu sahıbı kızını kullanarak karsı tarafı rahatsız etmıyor kı
zaten konu bu degıl
konu kocasının eskı karısının mental olarak bır rahatsızlıgı var bellıkı
bundan olusan sıkıntılar evlerınde sorun.
bence buna odaklanalım

Ben sinirlenince evdeysem eğer hemen duşa girerim,sevdiğim bir duş jeli var onu kullanırım kokusu beni rahatlatsın diye.Kulaklarımı akan suyun altında kapatırım ve suyun sesini dinlerim. Eğer imkanım yoksa beni sinirlendiren ortamdan ya da kişiden uzaklaşırım.

Yani gercekden anlayamiyorum
Pes diyorum
Konu nerden nereye geliyor

Simdi benim muhattap eski esim kizimin babasi olduguna gore onun verdigi onu ilgilendiren. Evet diyipde kizim gittiginde sorun cikiyosa burada kari koca arasinda sorun vardir
Ama bizde oyle olmuyor iste, esime soran falan yok. Cani istedi gonderdi cani istemedi gondermedi. Isimiz varkende gonderdi, yani sormaya bile tenezul etmiyor.
Siz konuda kacirdiniz su noktayi sanirim
Kadin kalkip ucaga biniyor 3bin km yol yapiyor atttaaa bay bay diyor. 2 cocuk evde sap gibi kaliyor. Basinin caresine cocuklar bakiyor...

kocanız ne dıyor bu meseleye sandriyon dusuncesı ne bı planı var mı durumu cozebılmek ıcın
Esimlz cok iyi anlasirim herseyimi paylasirim
Bugune kadar boyle buyuk dende huzursuzlugumuz olmadi
Oda bilmiyor napmasi gerektigini
Yapacak bise gelmiyor aklima sen soyle napim benim aklima gelmiyor sen akil ver diyor
Asla ve asla normal yollardan iletisime gecilecek bir insan degil
Bu arada bu kisi kv uzaktan akrabasi
Koyde herkes yaka silkiyor bu kadindan
Buyuk oglunu (yani baska bi adamdan olan) doverken kaynanam kurtirirmis. Sirtini kanatirmis vs...
Kadin mesela komsulariyla durduk yere kavga edip polislik olup hucreye goturulmus birisi. Ki yasadigimiz ulkede ben hic bu duruma dusmus kimse gormedim duymadim.

Esimde bilmiyor ne yapmasi gerektigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…