- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
Inatçılıkta var galiba biraz da
Burcunuz ne çok merak ettimVar var kafamı keserim yine adım atmam oda da açlıktan bulantılar yaşarım artık
Çocuklu adamla evlenirken düşünümeniz gerekirdi bunlarıBabasi soylemis
Ama bende soyledim konustum
Sinirden 2 gundur tansiyonum yerlerde
Kizi gordukce dahada sinirleniyorum
Hazmedemiyorum bir turlu
:)Çocuklu adamla evlenirken düşünümeniz gerekirdi bunları
13 yaşında-ergen
Anne sorumsuz, baba başkasıyla evli
Ne bekliyorsunuz?
Bilemem:)
Ben ozellikle cocuklu adamla evlenmeyi sectim
Cunku benimde ayni yasta kizim var
Ben kizimi babasina gonderirken mutlaka bi sorarim musaitse gonderirim. Onunda bir hayati var. Belki hasta belki evde sorunlari bar kizinin sahit olmasini istemiyor belki tatile cikacak belkide ozellikle bunu soyluyorum CALISIYO. Cunku kizimin babasinin karisi benim kizima bakmakk zorunda degil. Tipki benim zorunda olmadigim gibi
Dusundugunuz gibi degilBilemem
Eski eşinizin yeni eşide zırt pırt çocuğu bize yolluyor, tüm planlarımızı alt üst ediyor diyordur belkide. Bu işler genelde öyledir. Herkes kendini iyi, hata mükemmel sanarken karşı taraf aynı şeyi düşünmüyor çoğu zaman
Yengeç :/Oğlak
Siz ?
Yorumunuz yersiz olmus. Okumadiniz sanirimBilemem
Eski eşinizin yeni eşide zırt pırt çocuğu bize yolluyor, tüm planlarımızı alt üst ediyor diyordur belkide. Bu işler genelde öyledir. Herkes kendini iyi, hata mükemmel sanarken karşı taraf aynı şeyi düşünmüyor çoğu zaman
Ben sormuyorsunuzdur demedimkiYorumunuz yersiz olmus. Okumadiniz sanirim
Kizimin babasina soruyorum diye. Benim muattapim babasidir gidip esinemi sorayim
Soruyorum musaitmisiniz diye yazdim bunuda, siz kalkmis zirt pirt gondermekden bahsediyosunuz
Ben sinirlenince evdeysem eğer hemen duşa girerim,sevdiğim bir duş jeli var onu kullanırım kokusu beni rahatlatsın diye.Kulaklarımı akan suyun altında kapatırım ve suyun sesini dinlerim. Eğer imkanım yoksa beni sinirlendiren ortamdan ya da kişiden uzaklaşırım.Kizlar su aralar okadar stres icerisindeyimki.
Aslinda sirf stres oldugum olay icin konu acacaktim ama bu biseyi degistirmiyecek, bari kendimi dusunup sinirimi yatistirma yollari bulmam gerek diye dusundum.
Oyle cok cabuk sinirlenen bir insan degilim, sinirlensemde bunu kontrol altina almayi becerebiliyordum. Ama su 2 gundur sinirden stresden oyle bi gerginimki anlatamam.
Sizler sinirli oldugunuzda naparsiniz? Bunu nasil yatistirirsiniz?
Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim simdiden.
A aaa emin misin yaYengeç :/
Yükselenim başak
Var bi terslik ama yengecim işteA aaa emin misin yayengeç pammmmmuk gibi olur
Yani gercekden anlayamiyorumkonu sahıbı kızını kullanarak karsı tarafı rahatsız etmıyor kı
zaten konu bu degıl
konu kocasının eskı karısının mental olarak bır rahatsızlıgı var bellıkı
bundan olusan sıkıntılar evlerınde sorun.
bence buna odaklanalım
Simdi benim muhattap eski esim kizimin babasi olduguna gore onun verdigi onu ilgilendiren. Evet diyipde kizim gittiginde sorun cikiyosa burada kari koca arasinda sorun vardirBen sormuyorsunuzdur demedimki
Karşı taraf nasıl algılyor, onu kastettim
Eşinizin eski eşinede sorsak ben hayatlarına saygılıyım, gönder demeseler göndermiyorum diyecektir muhtemelen.
Dediğim gibi bu işler böyledir, herkes ben en iyisiyim der.
Esimlz cok iyi anlasirim herseyimi paylasirimkocanız ne dıyor bu meseleyesandriyon dusuncesı ne bı planı var mı durumu cozebılmek ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?