Sinirlenince ne yaparsiniz ?

esınızın cocuklarının velaketını tam olarak alması gerekıyor bu durumda
en azından herkesın duzenı olur ve herkes sukut ıcınde yasar... kadın bu kadar rahat ya esınıze guvenıp bırakır ya da aklı dengesı olmadıgı ıcın ... ıkı turlusunde de cocugun babası olarak esınız duruma mudahale edecek

burada aslında sızın duzenınızı bozan esınız olmus oluyor eskı karısının huyunu bılen o , bu sekılde sorunlarda yasamıssınız, sızın planlarınızı bozmak ertelemek yerıne herkesın huzurunu saglayacak cozum onerısı sunacak , sız sanırım cok altdan aldıgınız ıcın nasılsa ıdare edıyor dıye dusunuyor esınız

Canim benim
Kadin zaten binmis ucaga gitmis attaaaaa el sallamis
Cocuklarinada babaniza gidin demis
Oglan babasina kizda babasina geldi
e tamam bunun ıcın sız nıye turkıye planınızı bozdunuz ? sonucta onlar esınızın cocukları bır yere gıdeceksenız hep bırlıkte de gıdebılırsınız ? esınız ona gore ayarlamalar yapabılırdı

keske o cocuk o kadının yanında yasamasaymıs eger boyleyse sonucta cocuklarınında kardesı
Bakin
Ben kendim polislige gittim
Cunku kadin kafasi esince herseyi yapma kapasitede
Cocuga kiziyo valizi koyuyo sokaga cocukla
Polise gittim bizde yasasin daha iyi egitim gorur aile hayati gorur diye
Mahkeme acilsin denildi ok anne kagit verecem dedim ama caydi
Cunku bu cocuklar sayesinde sirtini yasliyo heryere
Her cocuk basi 300 euro para aliyo. Ust bas yeme icme bile esim aliyo. Dusunun.
Kadina devlet 1500 euro para veriyo lojman veriyo. Eger cocuklar giderse bunlardan mahrum kalacagi icin vermiyo cocuklari
Kizinda aklina gonlune artik neresine giriyosa oda vazgecince bizde bise yapamiyoruz

Onlar degil 1 kiz var
Oglan baska babadan.
Canim biz daha yazin turkiyeye gekdik 5 kisi ailecek kizda dahil 6bin euro gitti
Simdi esimle ben ve kucuk kizim gidecektik fazla bise tutmazdi e bizim gucumuz yilda 2 kez tatile yetmezki

sızın polıse gıtmenız yanlıs babaları dururken sız gıdıyorsunuz polıs zaten ne yapabılır kı
esınız tam velayet davası acacak .... kadının vazgecmesı onemlı degıl cocukların durumu ortada ve ıspatlanabılır bır durum

dedıgım gıbı bunun ıcın plan bozmanıza gerek yok bosuna bozmussunuz nereye gıdeceksenız cocukda gelebılır annesı bıraktıysa bırakmıs sırf sızde kalacak dıye nıye evde kalıp planı ıptal edıyorsunuz kı

Onlar degil 1 kiz var
Oglan baska babadan.
Canim biz daha yazin turkiyeye gekdik 5 kisi ailecek kizda dahil 6bin euro gitti
Simdi esimle ben ve kucuk kizim gidecektik fazla bise tutmazdi e bizim gucumuz yilda 2 kez tatile yetmezki
annesıde aynen bu para sebebıyle kızı bırakmıs gıtmıs tatılıne baba da para sebebıyle turkıye ye gıtme ısını ıptal edıyor . ben cocuga uzuldum ıkı taraf ıcınde fazlalık olmus resmen sıgamamıs hıc bır yere

kendını cocugun yerıne koy canım benım anne oyle baba da boyle
ne sanssız... bırcok seyı bılememesı dusunememesı yanlıs yapması cok normal kı 13 yas en zor yaslardır o yaslarda buyumek hayat zor gelır bırde duzensız aıle bıcımı var bır oraya bır buraya

o kadının oyle oldugunu bıle bıle cocugunu duzenlı bır yasama gecırmeyen kocanızda daha buyuk kabahat var hadı o kadının mental saglıgı yerınde degıl ya esınız

Ama o zaman bu kadina sinirlenilemez ki
Cidden hasta o zaman yani akil sagligi yerinde degil
Yani bir ruhsati yok

Esinizin de yapacagi bir sey yok bu durumda kadina karsi.
Esinizin yapacagi sey yalnizca kiziniza genel adabi muaseret kavramlari olarak saygisizlik etmemeyi, plana uymasini vs telkin edebilir diye demistim ama cocugun da akil sagligi kalmaz ki boyle bir anneyle
Cocuk da normal davranamiyor muhtemelen

Cok uzucu
Annesinin anneannesini doverek hastanelik etmek vs cocuklar icin de cok aci

Planim bozulursa ben de kizarim normal sartlarda ama burda planin boxulmasi cok kucuk bir detay.
Bundan ziyade babasiyla el ele cocugu kazanmaya calismaniz daha uygun olur gibi.

Ben sinirlenince herkes nasibini alıyor benden , bu aralar öfkemi yatıştırma açısından sakin bir hayatı tercih ediyorum, ne eşimin ne de kendi ailemle pek görüşmüyorum, beni üzen , yoran kişilerden uzaklaşıyorum , sadece kendime ve sağlığına odaklanmış durumdayım..

Şimdi okudum.. konu derin ve zor.. haklısınız tabii kız da bi tutarsızlık var ya da annede.. kız annesi kendine plan yapınca mevbur değiştirmek zorunda kalıyordur. Eşiniz kadınla konusup bu sekılde olmaması gerektiğini sizinde kendi hayatınız planlarınız oldugunu söylemeli. Size göre plan yapacak kendine göre değil

Kizdada annenede tutarsizlik var
Kiz yasi geregi hosuna gittigi yerde kalmak istiyor
Mesela bizim evde 1 saat telefon kurali, haftasonu en gec 11de kalkma kurali vs bunlara uymak istemeyince bizden Kaciyo. Anne kavga edince bize siginiyo. Konu cok cok daha derin, 13 yasindaki bir cocugun soylemeye korkacagi aklina gelmeyecegi iftiralar yalanlar atiyo kayboluyo.
Kadin konusulacak birisi degil
Yani ruhsaligi halk dilinde deli.
Aileden kimse gorusmuyor mesela...

Esim biz evli degilken cok ilgilenmis cok vermis her haftasonu gezmelere goturup her istedigini almis. Bunu ilgilenmekden saymiyorum ben, kendisinede dedim. Sen simarik olmasi icin, dunyanin etrafinda donuyomus gibi davranmisin.
Anca gezelim tozalim eglence para ye ic olmus.
Evlenince ev hayatini aileyi goruyodu... Ben cooook ugrastim psikologa gittim danistim sordum sorusturdum. Herseyi sineye gectim artik soyledikleriyle siniri asti. 13 yasindak bir cocuk kolay kolay bunu soylemeyez biyerlerden korkup. Ama kizin kimseden korkusu yok. Bende bundan sonra madem gelmek istiyo onceden haberli izinli gelsin. Anlasinki hersey onun istedigi sekilde olmuyor dedim (ayrica bu pedagog tavsiyesiydi)
Iste gelicem diyip sonra vazgecmesi sonra yirtik dondan cikar gibi koca valiziyle gelmesi beni asiri sinirlendirdi insanla alay ediyolar annesiyle hazmedemiyorjm
Bu kiz 3 ay kaldi bir don koymadi
Bir ton elbise aldim kitap aldim oturdum 13 yasindaki cocuga carpim tablosunu calistim. Dualari ogrettim... Aktivitelere goturdum
Annesi diger oglu pozifken bize gonderdi, kucuk bebegim 2aylikken acillik oldu.
O yetmedi kiz 1hafta yatak yorgan hastayken buraya yollayip size nezaman gelse hasta oluyo diyecek kadar suursuz daha nasil aciklasam bilmiyorumki

O zaman kızla konusulacak.. çünkü kız huy etmiş birazda kafasına göre takılıo ki bu daha 13 yasında.. bizim planımıza göre hareket edeceksin kafana göre gelmek yok diyecek babası kurallara uyacak ve geliyorsa bunları bilerek gelecek ve anneyle kavga edince de sıgınmıcak kusura bakmasın.. allah yardımcınız olsun vala

Babasi soylemis
Ama bende soyledim konustum

Sinirden 2 gundur tansiyonum yerlerde
Kizi gordukce dahada sinirleniyorum
Hazmedemiyorum bir turlu

Ben genelde susup tek başıma kalmayı tercih ediyorum

Konuyu çözmeye odaklanın çözemiyorsanız fiziksel efor spor temizlik box özelikle iyi gelecektir

Konu sahibi hayatima dahil degil. Ama hayatima mudehale eden birisi. Oturup konusulacak bir insan degil
Iste burda kopuyo bende butun kablolar

Hayatıma müdahale edememesi için ne sınır gerekiyorsa onu yapmaya çalışır sonrasında da takmaz bildiğimi okurdum öyle ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…