Sinirlerim çok bozuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi SMMRR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnan psikolojim bozuldu ne yapcam bugün ne şekilde sinirimi bozacak diye düşünmekten. Hayır yani bide millet Zeynebin evine gittik diyor( kaynanamın adı Zeynep) bende tepki veriyorum hangi Zeynebin diye sonra kız size geldik ya diyorlar. Çıldırıyorum

Yuh e 1 yıl 12 ay 11 ay sizdeler çok saçma değil mi ya ?siz evlenmeden önce sobalı evde yaşamıyorlarmiymis o zaman nasıl yaşanıyorsa gene öyle yaşansın çok saçma ya
Yemin ederim çok pişmanım gelin kalım dediğim için ama kendi başımı yaktım işte

O zaman şuan rahatsız olacağınız birşey yok.
Siz söylemişsiniz etkisi olmamış, eşinizin söylemesi normal olan şu durumda. İstedikleri kadar trip atsınlar.
İnşallah dikkate alırlar da gerektiği gibi davranirlar

İşte senin gibi anlayış yokki öyle anlayış olsa misafiri çağırmaz. İkiz gebelik diye riskli biraz gebeliğim bu yüzden kalıyorlar
canim hamileligin bence bahane olmus onlar icin tek kalma nedenleri hamilelik olsaydi son aylara dogru gelirlerdi, cogul veya tekli gebelik olsun hepsinde azda olsa risk vardir tedbir alirsin kendini yormazsin gerisi allaha kalmis.. riziklari varsa zaten gelirler her sekilde dünyaya.. burdan olaya bakinca siz evi kapatin bize tasinin deseniz hic hayir demezler

Valla demezler daha millet benim evim için Zeynebin evine gittik diyince mutlu oluyor

Iyi de daha 12 haftaliksiniz

Riskli diye doktor mu dedi siz mi
Evet doktor riskli dedi bı defa kürtaj oldum doktor dört aylık olana kadar sürekli uzan ayaklarını yukarı doğru kaldır dedi. Tuvalet yemek harici kalkma dedi

Valla demezler daha millet benim evim için Zeynebin evine gittik diyince mutlu oluyor
en azindan artik öyle yapmamaya calis derim cocuklarda olucak allah izin verirse kv güzel bir dille izah edebilirsin

13 haftalık hamilesiniz çok mu zor geçiyor. Nedir ki şimdiden çifter çifter bakıma gelmişler. Benim kadın doktorum hep şöyle dedi”hamilelik hastalık degil normal bir şeydir , normal başlar normal bitmeside en saglıklısıdır” daha çok başınız agrır sizin böyle 2 arada kalan eşiniz tarafından kv tarafından....

en azindan artik öyle yapmamaya calis derim cocuklarda olucak allah izin verirse kv güzel bir dille izah edebilirsin
Kaynanamla konuşulmuyor ki direk trip atıyor ne kadar naif olursam olym anca eşimin sözü geçiyor

Öyle valla ama ben eşime pek vicdan yapmıyorum çünkü gebeliğim riskli olduğu için annesi gil burda kalsın diye tutturan o. Ben başından böyle sorunlar olur dedim o da ben konuşurum sorun kalmaz önemli olan çocuklarımız dedi bende sen blrsn dedim

Hamile olduğum için ikizler riskli durumum biraz. Yalnız kalmym yemeği yapsnlar diye kalyorlar

Riskli döneminiz geçince evlerine yollayın bence. Doğuma daha çok var, gerekirse doğum zamanı tekrar gelirler. Okadar süre aynı evde nasıl geçer bu şekilde. Doğum sonrasıda kalacaklardır çünkü.

Riskli döneminiz geçince evlerine yollayın bence. Doğuma daha çok var, gerekirse doğum zamanı tekrar gelirler. Okadar süre aynı evde nasıl geçer bu şekilde. Doğum sonrasıda kalacaklardır çünkü.
Tabi canım o zaman kalmazlar mi hiç bide doğumum kışa denk gelecek zaten kışın gelip kalıyorlar. Aralıksız bir sene kalacaklar nerdeyse

Tabi canım o zaman kalmazlar mi hiç bide doğumum kışa denk gelecek zaten kışın gelip kalıyorlar. Aralıksız bir sene kalacaklar nerdeyse
canim bunu dile getirmen gerekiyor kalabaliklastik artik ayni evde olmaz diye, tabi ozamanda iki bebekle nasil ugrasacaksiniz yardim amacli kalinmasi istenicek yada kendileri isticek kurtulusun yok gibi bu saatten sonra

Valla doğuma kadar kalacaklar yani 5 ay var doğuma bide yetmez gibi kışın bizde kalıyorlar evleri sobalı diye ordan da altı ay eklersek baya kalıyorlar

yoooookk artik, e orasi onlarin da evi olmus. bu ne be böyle. nasil bir riskiniz var ki size bakiyorlar?

Ben olsam kafayı yer, cinnet geçirirdim. Net
Bende çekemiyorum artık deli oluyorum evde dışarı da ckamiyorum ki kafam daglsn doktor yasakladı ben deliye dönüyorum. Annemler şehir dışında annem gel biraz bizde kal kafan dağılsın dedi korktum valla gitmekten evimi daha çok ele geçirir diye yok anne ben kalym evimde dedim

yoooookk artik, e orasi onlarin da evi olmus. bu ne be böyle. nasil bir riskiniz var ki size bakiyorlar?
Yav aslında hep eşimin abartmasi yoksa ben idare ediyorum o korkuyor sanki dünyadaki tek hamile ve evde tek kalan benmsm gibi

canim bunu dile getirmen gerekiyor kalabaliklastik artik ayni evde olmaz diye, tabi ozamanda iki bebekle nasil ugrasacaksiniz yardim amacli kalinmasi istenicek yada kendileri isticek kurtulusun yok gibi bu saatten sonra
Çok zor çok ne yapcam nasıl davrncam blmyorum umursmaasam evimde hakimiyet kuruyor konuşsam burun kıvırıyor deliye döndüm artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…