Sinirlerimi bozan konu

Söylemeyeceginizi tahmin ediyorum ama kayinvalideninde soylemediginizi hatta nisanlinizin sizi kendisi konu olunca sizi dinlemedigini anlamasini saglayin o size kizim anlat diyosa onun anlayamadigi sıkıcı konular açin belki sıkılırda aramaz sürekli

Kısa kelimelerle cevap verirseniz ve bahane uydurup kapatırsanız telefonu, haftada 2-3 kez arayan kadın yine arar ama lafı kısa kesip kapattıkça o da vazgeçer aramaktan. Benim kv her gün arıyordu, eltilerimin onu her cuma aradığını söylüyodu, halbuki yalan. Onları övüp övüp duruyodu, ne anlatmaya çalıştığını anlamıyodum, sonra baktım ki benden görmek istediği şeyleri söylüyor aslında. Ben de artık daha az konuşmaya başladım, bazen çekmiyor deyip kapatıyordum, bazen ocakta yemek taştı diye. 3 sene oldu evleneli, hala çok uzun konuşmuyorum. İnanılmaz işe yarıyor deneyin bence.

Taklitler aslını yasatamaz bebeğim eltisinin hayatini taklit eden birisinden ne beklersin baya vizyonsuz sanirim. bence özenti insanlar cok sinir bozucu oluyor keşke biraz özgün olsa bu bayanin baska isi gücü yok mu senin giydiginle gittiğin yerle ilgileniyor ne saçma yaa

Takılacak bir konu değil ama kv kişisi bu kadar övünce sinir bozucu oluyor :)

Yeğeni olduğu için sürekli bir övme peşinde.Aslında bakarsanız dedikodu yapmıyorum onunla sadece en Son nişanlımı karalamaya Ve benim olaya müdahele etmemi sağlamaya çalıştığını anlayınca söyledim içimdekileri.Bazen sustukça keriz sanıyorlar insanı.Böylelerine ne konuşmak Ne susmak yarıyor anlaşılan :)

Bundan sonra bende öyle yapmalıyım Sanırım.Daha nişanlıyken böyle olan evlendiğimde her dakika konuşmak ister.Bunu çekemem

Banada çok saçma geliyor Canım ama işte varmış demek böyle insanlar :)

Biliyorum ...Siz yapıyorsunuz demedim ona fırsat vermeyin sonra bı yerlerden o lafları siz söylemişsiniz gibi duyabilirsiniz :) yani o muhabbetlere girmeye başlayınca lafı değiştirin .Birde yeğenini övdüğü zaman sizde evet ya bence de çok güzel ,çok iyi ,bende çok beğeniyorum filan deyin bı kaç ta sevdiğiniz birşey uydurun malzeme bulamayınca susar :)

Yok sayarim hiç oralı olmam

Haklısınız.Kimin ne yapacağı belli olmaz.Neyse ki gelinini&oğlunu karaladığı zamanlarda bile belki onunda öyle yapması gerekti o yüzden yapmak zorunda kaldı diye karşısında durdum.Malzeme vermemek lazım böylelerine:)

Walla komik olcak ama sana hikayemi anlatayım kv.min tek geliniyim ama kv.kv. Si var yani koca nene diyoruz ona torunlarının hepsinin eşine bir araya geldik mi anlatır geçen x gelin geldi şunu yaptı bunu yaptı diye bende hiiiiç bana onları övme en mükkemmel gelin benim sülalede en çok beni sevceksin nene derim şakayla takılırım:) bidahada övemez en çok seni seviyoruz zaten biz der ego kas anlıcağın bi yerde şakayla karışık takıl böyle şeylerden rahatsız olduğunu hissettir örneğin ay yeğenin olmak varmış walla anne anlatırken gözlerin parlıyo gelinini de

Deneyecem bunu :) Nişanlımı dış görünüş olarak övdüğü zamanlarda (oğlum çok yakışıklı vs) valla oğlun beni buldu benle beraber güzelleşti anne diyorum şakayla karışık.Tabiki nişanlım bana göre çok hoş bir insan ama onun orda amacının oğlum senden daha güzel demek olduğunu biliyorum.Susuyor ben öyle söyleyince.Sanırım buda işe yarar :)

Bazı insanların hakkından bu dille gelirsin

Taklit edilen olmak güzeeeel
He de geç canım :)

Henüz nişanlısın, evlenince tecrübe edersin. Bu tür konularda annesi oğlunu sana kötülese bile savunmaya geçme, kendinden yorum katma. "anne bana anlatma bunları. Oğluna söyle" de konudan çık. Yaşın kaç bilmiyorum ama nacizane bir abla tavsiyesi :) zira bu tür aile içi tartışmalarda bir müddet sonra herkes normale döner, barışır. Kan bağı var en nihayetinde. Sonra da "biz kardeşiz olur böyle şeyler" der konuyu kapatırlar. Günün sonunda akılda sadece dışarıdan yapılan yorumlar kalır. Hatta ara bozan kişi durumuna düşersiniz.

Sadece aile mevzularından ibaret değil durum aslında. Herhangi bir insan küs olduğu bir diğer insan hakkında sizinle konuşuyor ise, "sen de haklısın o da haklı kendince. Aranızda çözersiniz inşallah" şeklinde yuvarlak yorumlar yapın. Maalesef insan ilişkilerini çıkmaza sokan en büyük etken, üçüncü kişilerle mevcut sorun hakkında konuşmalar.

Taklitler aslını yaşatır salla gitsin.
Kayınvalidenin de ne güzel diğer gelinle arası iyiymiş.Takılsınlar beraber, seni rahat bırakmış olurlar.
Benim ileride bir kayıvalidem bir de eltim olursa böyle ikisi çok iyi anlaşsınlar benden uzak ötede oynasınlar isterim heralde.

Haklısınız.Genelde derdini anlatmaya çalıştığı zaman onun dilinden konuşmuyorum Zaten.Konuyu kapatmaya çalışıyorum.Ama söz konusu nişanlım olunca sessiz kalamadım.Sonunda yine o bilir Ne zaman isterse o zaman barışır dedim gerçi.Çünkü bir dediği diğerini tutmayan bir insan kayınvalideciğim :) 1 hafta önce oğluma karşı gram sevgi kalmadı içimde diyen insan bugün bambaşka konuşuyor.Ve bunları gelip bana anlatması sinir bozuyor.Derdin neyse içinde yaşa yani daha evine bile girmedim ben senin.Diğer gelininin dedikodusunu gelip bana yapmak niye ?Neyse ki her zaman nötr oldum iki tarafa karşı.Keşke sadece halimi hatırımı sorup kapatsa telefonu :)

Sanırım onun derdi diğer gelini gibi sevmesemde yapmacık hareketler yapmam.Seviyormuş gibi davranmam.Sürekli diplerinde olmam vs. Keşke uzak dursalar benden.Şimdi de ilerde de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…