Sinirlerimi bozan konu

Kayınvalidenizin eltiniz hakkında söylediği şeylerin hepsini not alın. Bir daha aradığında kendisi lafa giremeden başlayın: Eltim çok becerikli, çok iyi, çok dürüst, fevkaladenin fevkinde... vs. Ama kayınvalidenizin konuşmasına fırsat vermeyin, ha bire eltiyi övün. Her aradığında bunu yapın. Görsün gününü.

Süpersiniz vallahiii

Valla konu sahibi bunu ozentilik olarak gormeyin bence. Benim de arkadasimda gorup cok cok begenip aynisini aldigim bir sey oldu. Napim yani alamaz miyim ben onu kiskaniyor muyum simdi. O da bendeki kazagi begenip gidip aldi. Hic de boyle ozenti falan demedim. Aksine zevkimin begenildigini gorup sevindim. Gittigi yerleri de begenir giderim.. O da gitse ben de sevinirim. Ozentilik, kiskanclik bakanin gozunde bence. Ama siz kayinvalidenin onu ovmesinden bıkıp eltinizin tavırlarını da itici bulmussunuz sanırım o yuzden gözünüze batmış.

Özentilik kıskançlık bakanın gözünde demişsiniz ama kesinlikle bu zamana kadar hiç böyle birşey olmadı bende.Dediğim gibi kayınvalidem sürekli övünce,e bide eşiyle beraber nişanlıma oynadıkları oyunda var tabi,tüm bunlar birleşince en ufak birşey bile batıyor bana.SOĞUDUM bir kere.Isınamıyorum.

Iste bir kere sogudunuz ya o yüzden batmıştır size. Ama kayinvalidenizin onu ovmesi sizi sogutmasin. Bu kizin sucu degil. Belki iyi anlasirsiniz ama nisanliniza oynadiklari oyunu bilemicem tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…