Sinirlerimi bozan konu

bence biraz mesafe koyun yani bu kadar dedikodu normal değil. ben de nişanlımın annesiyle telefonda konuşuyorum ama aranması gereken bir durum varsa ancak. yoksa boş muhabbete ne o beni arar ne ben onu ararım. siz de müsade etmeyin. ayrıca kardeşler hakkında anneye taraflı yorum yapmayın her ne kadar kardeşlerden biri nişanlınız da olsa. döner dolaşır size patlar.

Bir bana mı tuhaf geliyor benim aldığımın aynısını alıyor benim gittiğim yerlere gidiyor durumu. Eğer aldıklarınız kendi tasarımınız değilse ve özel bir terzide dikilmiyorsa herkesin alabileceği şeylerdir zaten. Ya da gittiğiniz yerler sizin tapulu yeriniz değilse herkes gidebilir.
Diğer konuda nişanlınızla konuşun annesi ile konuşsun. Art niyetli mi yapılıyor bu övmeler sizce?

Nişanlınızın abisi nişanlınızın bambaşka bir nedenden dolayı imzasını alıp kandırarak üzerine 500 binlik bir borç bırakırsa,bu parayla geleceğini garanti altına alıp kimse umrumda değil dese,Ve siz sırf bunlar yüzünden sıkıntı çekerseniz,Hatta düğünü yapamayacak seviyeye gelirseniz,Ailesi buna rağmen diğer oğullarına kucak açarsa,Tepkiniz ne olur ? Ben az bile tepki verdim.Ki nişanlımın yanında da çok rahat tepkimi koyuyorum.Bunu isteyen o.İnanın dedikodudan nefret eden bir insanım.Yani arayıp dedikodu yapmıyor sadece diğer gelinini çok aşırı övüyor.Oğluyla ilgili konuşmak istediği zamanlarda da umarım düzelir belki böyle olması gerekiyordu diyerek genel bir konuşma yaparak susturdum Zaten.Ama önceden nişanlımı tamamen haklı görüp şimdi barışınca onada çamur atmak istemesi ve benim onu barışmaya zorlamamı istemesi zoruma gitti açıkçası. Keşke benimki de sizin kaynananız gibi sadece gerekince arasa :)

Ya belirttiğim gibi nişanlımın annesi çok aşırı övdüğü için diğer geliniyle ilgili en ufak basit bişey bile batıyor bana.Bence bak o böyle bir insan sende öyle ol mesajı veriyor.Ama çok sinir bozucu değil mi bu ? Rahatsız olduğun bişey varsa açık açık söyle.Ne diye başkasını örnek gösteriyorsun Ki..

bence kötü niyet aramayın kadın memnun olduğu şeyi de söylüyor memnun olmadığı şeyi de sizi de sevmezse arayıp anlatmaz bence yeğeni olan gelinine sizi de övüyordur siz yapıcı olun

"bende ne görürse gidip aynısını alan bir insan oldu"
her elti konusunda su cumle istisnasiz var. sanirsin hepsi bi ikoncan hepsinde kimsede olmayan saheserler var.bi salın su eltileri yaa

her elti konusunda su cumle istisnasiz var. sanirsin hepsi bi ikoncan hepsinde kimsede olmayan saheserler var.bi salın su eltileri yaa
ben eltimle bazen aynı şeyleri alıyoruz hatta birbirimize şunu aldım kaçırma sende diyoruz. bence o cümlenin kurulması tamamen ön yargı tüm eltiler kıskanç kötü algısı var

Niye yalan söylemek gibi bişey yapayım ki ? Sonuçta bunun bana Ne yararı olacak? bana bi yararı da bi zararı da yok.Ama başkalarına özenip yaşayan bir insanın sürekli övülmelerini dinlemek sizinde sinirlerinizi bozar Emin’im.

ya benim eltim yok ama biri bi yere gidince bendaha önce gitmediysem bende gitmek isterim kötü niyet dğeildir yeni görmüşümdür merak etmişimdir gitmek isterim. acaba bende mi kıskanç oluyorum arkadaşlarımın gözünde. onlarada derim nereye gittiniz diye hemen eşime de derim onlarda varken biz de gidelim diye. ama bunlar kötü niyet değil bence

Kardesinin cocugunu ogluna es olarak mi almis kayinvalideniz? Şok oldum. Esinizin kuzeni sizin eltiniz yani. Bence dinlemeyin bile, zira onlar zaten en basindan yanlis yapmislar. Gelin/yegen ne kadar mukemmel olursa olsun,insan kuzeniyle evleniyorsa benim diyecek bir lafim yok 2019 senesinde

Dediğim gibi kaynanam tarafından bana karşı sürekli abartılarak övülen bir insan olduğu için en ufak saçma birşeyi bile batıyor bana

Son düzenleme:
Evet onlara göre yeğeni ya hani 1-0 önde Zaten.Ben şahsen kuzenimle evlenemezdim heralde.Kardeş gibi büyüdük ondan galiba. Ama işte 10 yıl önce evlendirmişler ikisini görücü usulüyle.Gelinim de gelinim diye dolanıyor kadın etrafta.Belkide kendisi isteyerek aldığı için laf gelmesin diye abartıyor.Bilmiyorum.

Dediğim gibi kaynanam tarafında bana karşı sürekli abartılarak övülen bir insan olduğu için en ufak saçma birşeyi bile batıyor bana
bencede size batıyor olabilir kötü niyetle yorum yapmıyorum size ayrıca lütfen alınmayın ama tarafsız bakmayı deneyin daha mutlu olacaksınız

Benim eltim yok
Kv sürekli başkalarının gelinlerini över
Görsen o evin kızı sanirsin
Herkesten hayırlı o çıktı
Bir topluluk olsa evde dört döner sanirsin ki evin kızı vs vs
Çok sinir bozucu
Haklısın
Ben yorum yapmıyorum
Gerizekalıymısım Eda’sında sadece dinliyorum ama içten içe bahane bunlardan diyesim geliyor
Sen de ya sessiz kalacaksın ya da banane diyeceksin

Kayinvalide ile bu kadar sik konusmayarak butun problemlerinizden kurtulabilirsiniz bence.

Hani biraz sinir bozucu bir durum ama fazla muhabbet tez ayrilik getirir dedikleri durum da bunlardan cikiyor zaten.
Hal hatir sorun kapatin telefonu, muhabbet acmasna izin vermeyin.

eltiyi ise hic takmaya gerek yok.

Dışardan her ne kadar önemsiz gibi görünsede bir süreden sonra gına geliyor artık.Sessiz kalmayı tercih ediyorum şuan ama ilerde tepkim nasıl olur bilemem. :)

Kendisi aramasa ben hastalık Veya çok mecburi bir durum olmadan aramıyorum.Halini hatrını sorup kapatmaya yöneleceğim anda hooop bir konu atıyor ortaya.Hıı evet haklısın öyle mi olmuş anladım tarzında yorumlar yapıyorum.Ama kadın anlamıyor hiçbir şekilde.

Hiç bulamayacağı yerlere gider çatlatırdım.Hı ölemi der geçerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…