Ah arkadasim oyle guzel yazmissinki okurken bile yuzumde gulumseme farkettim..yapmaya calisacagim oyun oynayarak..herseyi oyuna cevirebilirmiyim bilmiyorum ama denicem..
çocuklarınıza sırf çocukluk yaptıkları için kızdığınız anlaşılıyor. halbuki annelik sade ve sadece "şefkat ve sabır"dan oluşan bir kurumdur. boşuna dememişler: bazıları hiç anne olmamalı. çocuklarınıza acıyorum...
ellerini yıkayıp banyoyu köpük içinde bıraktıktan sonra " hadi bakalım bu köpük gölünü en hızlı kim temizleyecek" deyin verin ellerine birer bez ya da kağıt havlu...böylece temizlik ve düzen alışkanlığı kazandırmış olursunuz .. sizin temizlediğiniz, düzenlediğiniz yerleri o şekilde korumalarını isterseniz anlamayabilirler ve zor gelir fakat onlara da sorumluluk verirseniz kendi düzenlerini oluşturmak hoşlarına gidecektir..çocuklar düzen ve kural severler aslında yalnızca anlamaları gerekir...onlara temizlemeleri için fırsat verin dilerseniz arkalarından tekrar temizleyin...hem böylece sizi daha rahat anlayabilirler belki
çocuklarınıza sırf çocukluk yaptıkları için kızdığınız anlaşılıyor. halbuki annelik sade ve sadece "şefkat ve sabır"dan oluşan bir kurumdur. boşuna dememişler: bazıları hiç anne olmamalı. çocuklarınıza acıyorum...
çocuk büyütmek gerçekten çok zor ve sabır istiyor
valla 20 aylık bi kızım var ve o beni bile çileden çıkartıyor
sanırım şimdi bide 2 yaş senderomu eklendi iyice zıvanadan çıktı çocuk
saçını yoluyor kızıyor bagırıyor kafasını vuruyor saga sola istedigi olmayınca kendini yerden yere atıyor atıyor bende iyice sinir oluyorum
bagırıyorum dayanamayıp sonra çok pişman oluyorum
daha sonra aklıma çocuk sahibi olmak isteyen ama olamayan anneler geliyor
pişmanlıgım 1000 kat artıyor:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?