çocuklarınıza sırf çocukluk yaptıkları için kızdığınız anlaşılıyor. halbuki annelik sade ve sadece "şefkat ve sabır"dan oluşan bir kurumdur. boşuna dememişler: bazıları hiç anne olmamalı. çocuklarınıza acıyorum...
çocuklarınıza sırf çocukluk yaptıkları için kızdığınız anlaşılıyor. halbuki annelik sade ve sadece "şefkat ve sabır"dan oluşan bir kurumdur. boşuna dememişler: bazıları hiç anne olmamalı. çocuklarınıza acıyorum...
Sizi çok iyi anlıyorum bende evde olsun dışarıda olsun çok sabırlı sakin bir insanım ama 18 aylık bir oğlum var ve gece sabaha kadar emmek istiyor ve resmen içimi kurutuyor ve istemedende olsa bağırıyorum çocuğum tek istediği emmek ama işte dayanamıyorum.Çalışan bir anneyim ev işi, yemek, çocuk derken çok yoruluyorum ve gece belli bir saatten sonra uykusuzluk sinir yapıyor ve masum yavruma bağırıyorum sonra çok pişman oluyorum yavrum ağlaya ağlaya uyuyor.Buna çare ne banada bir el atın onun dışında hiç kızmam ama gece içimden bir canavar çıkıyor sanki offfff
Sizi çok iyi anlıyorum bende evde olsun dışarıda olsun çok sabırlı sakin bir insanım ama 18 aylık bir oğlum var ve gece sabaha kadar emmek istiyor ve resmen içimi kurutuyor ve istemedende olsa bağırıyorum çocuğum tek istediği emmek ama işte dayanamıyorum.Çalışan bir anneyim ev işi, yemek, çocuk derken çok yoruluyorum ve gece belli bir saatten sonra uykusuzluk sinir yapıyor ve masum yavruma bağırıyorum sonra çok pişman oluyorum yavrum ağlaya ağlaya uyuyor.Buna çare ne banada bir el atın onun dışında hiç kızmam ama gece içimden bir canavar çıkıyor sanki offfff
evet arkadaslar eskıden cok sakın bı ınsandım dısarıdan hala oyle gorunuyorum heraldekı cok sakın gorundugumu soyluyorlar
oysakı evde heran herseye sınırlenebılıyorum ozellıkle cocuklarıma ıkı kızım var onları cok sevıyorum ama cocuk buyutmek gercektende cok zor aılelerden uzagız esımde hıc yardımcı olmadı ne bebeklıklerınde nede suan sureklı ıkı cocukla ugrasmak sınır lerımı yıprattı 8 yasında ve 6 yasını doldurmak uzere olan ıkı kızım var hep ıyı davranayım dıyorum tabı davranıyorumda ama yerı gelıyo kızıyorum . kızlarım herseyı oyun halıne getırmısler ornek vereyım bı el yıkamak ıcın lavaboya gectılermı baslıyolar kopule oynamaya benımde en mefret ettıgım sey el yıkandıgında yerlere su dokulmesı hertaraf su sabun oluyo, temızlgım bıtıyo bır gun duzenlı kalsın ıstıyorum ama ne mumkun hemen dagıtıyorlar soyluyorumbenım tahammulumu zorlayan aslında evlın duzenıyle ılgılı sebeplerden dolayı daha cok kızıyorum yoksa aramız ıyı sarılır operz bırbırımızı yerı geldımı ıyıvakıt gecırırız ama bazen cok tahammulsuz oluyorum oylekı ses bıle duymak ıstemıyorum yıne belırteyım ıkı cocugumuda tek basıma buyuttum onlardan hıc ayrı kalmadım sabırlı annelerden bıseyler duymak ıstıyorum
Bende bi ara patlamay a hazir bir bomba gibiydim, karincalanmalarda olunca dr gittim, kansizigim varmis birde b12 vitaminim dusmus oda sinirleri koruyan vitamin oldugu icin sinirler zayifliyor ve tahammulsuz oluyormusum, ilaclar iyi geldi cok sukur cok daha sakinim, cocuklarin dagitmaya oynamaya haklari oldugu konusunda mantikli dusunur hale geldim. Birde kaygi bozuklgum var onunda tedavisine tekrar basladim.
yorumlarınız ıcın cok tesekkur edıyorum daha ıyı sakın dusunmem ıcın guzel fıkırler vermıssınız bunları sınırlendıgım zamanlarda kendıme sureklı telkın edıp sakınlesmeye calısıcam evet kızlarımı cok sevıyorum ıkısıde cok zekı huzurlu bı ortamda buyulurlar . tek basına benım gıbı cocuk buyutenkerde cokmus herkesınde allah yardımcısı olsun tum annelere bol sabır versınde guzel bı bırey yetıstırelım aslında benım esımde bıraz bencıl hıcbır zaman kendıme vakıt ayırmak ıstedıgımde cocukların sorumluluklarını bır saatlıgınede olsa ustlenmedı onun bahanesıde "calısıyorum "oldu. ben ev hanımı olunca sadece benım gorevımmıs gıbı dusundu aslında sınırlerımın yıpranması ılk cocugum ve ıkıncı cocugum dogdugundan berı kendımı dagru durust desarj edemememden de kaynaklanıyo bırıktı bırıktı ve herseye sınırlenen bı ınsan oldum cıktım hergun temızlık esımın ogle yemegı aksam yemegı cocukların sorumlulugu offff ıste sonuc boyle . sımdı cocuklarım daha bagımsızlar ama ıste bende yprandıgımı hıssedıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?