Sinirli kocadan boşanma

Tcdd de çalışıyor canım ama genel olarak doğuştan bu yapıda biri ailesi de aynı ailecek sinirliler evet bişey yapar diye korkuyorum kaç kere söyledi bunu ama bu evdeyken de korkuyorum bişey yapmasından
Allah yardımcın olsun ozaman, inşallah hakkında en hayırlısı neyse ona karar verirsin

Arkadaşlar önceki eşi sinirli olan var mı ve nasıl boşandınız peşinizi bıraktımı Ben artık yapamıyorum daha fazla hakaretlere katlanmak istemiyorum
Benim eski eşim aşırı sinirliydi, öyle çok sinirliydi ki sinirlenince direksiyonu kapıyı be bulursa yumruklar tekmelerdi... ve ben öyle aşıktım ki o beni terkedene kadar farketmemiştim
Ben şanslıydım çünkü beni bıkıp kendi bırakmıştı. Çok şükür bir daha yoluma çıkmadı da önüme baktım

Ah canım benim.ya nefret ediyorum su kufurden Allah sana da sabır versin kendilerini tatmin ediyorlar böyle herhalde ben ufak bişey söylesem bile direkt dalar yani ne küfürü
Canım ben hayatta altta kalamam.. ilk zamanlar bana bikaç kez vurmuştu inan bende daldım ona..o bir vurduysa ben 2 vurdum. . Bi laf söylese hayatta susmam.. bı değil ki sinirliyken alttan almıyorum.. alıyorum ama bir sınırı var.. sen bu kdr alttan aldığın için zaten tepene çıkmış.. bende kocama herşeyi yapsam sussa bende devam ederim. Bir yaptırım uygulamalısın. Mesala maaşını verme.. söyledikleriyle alay et.. mesela küsme diyorsa emredersiniz beyefendi başka bir arzunuz de.. küs müsün derse yoo niye küsim bana bunu bunu mu yaptın ki de.. alay et onla..

Bu arada terapi için tamam de aynen doktora dicem ki ben eşimin sözünü dinlemiyorum ondan sinirleniyor dicem söz de.. psikolağa eşim haklı.. bana hakaret ediyor aşağılıyor ve ben küsüyorum. Bana vuruyor sonra ben onla çay içmiyorum diye kızıyor. Haksız mı Allah aşkına doktor bey dersin.. sorunu anlar zaten o. .

Ama sizin işi terapi de çöZmez gibi.. baksana psikopat..

Malesef oyle birkere hakart vs girdimi isin icine saygi bittikce sevgiyi zedeliyor insan bazn svsede uzak durmak ister ama sn iice dusun krrni ver bosndktn snra uzulrmuyum onu baskasyla grsm uzulrmuyum pisman olrmuyum ilerde duzlme ihtimali vrmi bosanma knsmasi yap bi bakalm tepkisi ne cok genis kapsamli degerlendir eger hic evet yoksa cvplrinda ve sevginde yoksa zten hic durma...

Sakin bi anında içini döküp ne kadar kırıldıgını anlat.
Neden böyle davrandıgını sor.

Bırakmayı dusunmuyo beni biliyorum ben sinirli anında kufrediyo gtit diyo ama bugün öğlen eve geldi yemek yerken ben ütü yapmaya gittim yanıma gelmedin birbirini seven insanlar böyle yapmaz diyo bende senin dünkü laflarindan haberin var mi dedim özür bile dilemedin dedim sarılıyor beni çok seviyormuş

Vallahi sana helal olsun canım gerçekten ben senin yaptığını yapsam Ölürdüm Herhalde yani bunları yapmadığım halde bana neler yaptı evet terapi de ise yaramaz biz anlaşamıyoruz anlasacagimizi sanmiyorum

Sana zarar veriyomuydu peki canım böyle insanlarla birarada olmak insanı çok veriyi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…