Sinirli kocadan boşanma

Evet asagilanmak kadar kötü bişey yok bence güvenimi yitirdim kendime
Sende onu aşağıla.. benim eşim de küfürlü konuşur.. iki güb önce yine kğfüre başladı. . Hayatımda hiç etmediğim küfürleri ettim ona sustu. . 2 gündür pek konuşmuyoruz. .

Sende onu aşağıla.. benim eşim de küfürlü konuşur.. iki güb önce yine kğfüre başladı. . Hayatımda hiç etmediğim küfürleri ettim ona sustu. . 2 gündür pek konuşmuyoruz. .
Ah canım benim.ya nefret ediyorum su kufurden Allah sana da sabır versin kendilerini tatmin ediyorlar böyle herhalde ben ufak bişey söylesem bile direkt dalar yani ne küfürü

Tcdd de çalışıyor canım ama genel olarak doğuştan bu yapıda biri ailesi de aynı ailecek sinirliler evet bişey yapar diye korkuyorum kaç kere söyledi bunu ama bu evdeyken de korkuyorum bişey yapmasından

Bence terapi falan hikaye bu yaratığa işlemez. Boşanın yolunuza bakın. Zaten elim rahatlayınca boşanırım senden diyecek bir karaktersizmiş. Siz açın dava def edin hayatınızdan.

Sen şikayet edersin o zamsn bende gerekli Cevapları veririm hep sen konuşursun de
Evet aynen öyle gitsek faydası olur mu sanmıyorum da bi arakadasim eşi de aynı benim eşim gibi dovuyomus kızı hatta psikolog demis ki söyleyecek bişey kalmayınca şiddete başvuruyor mantıklı konuşunca kız yani

Canım o zaman daha beter oluyo ışte surat bile yapmiycan ona çocuk etkilenmesin diye normal davranıyorum :/ tabi konusmuyorum
Iyi yapiosun ama tepkinide goster braz ona ve anlatmaya calis belkide ondan anlar. Uzuldugunu soyle ona seviyomusunuz birbirinizi?

En azından yuva kolay kurulmuyor bir de Çocuğunuz var o Yüzden bir kere dememelisiniz çocuğun hatırına hiç olmazsa Büyüyünce babamla niye ayrıldınız dediğinde ben çabaladım ama olmadı diyebilesiniz

Arkadaşlar önceki eşi sinirli olan var mı ve nasıl boşandınız peşinizi bıraktımı Ben artık yapamıyorum daha fazla hakaretlere katlanmak istemiyorum
Şiddet yokmus madem sadece sorun diliyse ve eger sorunu asmaya ikna olabilecek biriyse bi aile terapistine gidin derim yabancidan hatasini duyunca daha ciddiye alacaktir benim esimde cok sinirlidir ani cikislari vardir o an ben susuyorum.siniri gecince konusmaya calisiorum.baktim yok bosvermeye calisiorumo gitmek istemedi terapiste belki sizin esiniz gider faydasini goren cok kisi var..cunku bosanincada hersey harika olmuo ki helede cocuk varsa

Arkadaşlar önceki eşi sinirli olan var mı ve nasıl boşandınız peşinizi bıraktımı Ben artık yapamıyorum daha fazla hakaretlere katlanmak istemiyorum
Boşanmak için örneğe ihtiyacın yok ..senin hayatın senin sorunların ..herkes birşeyler yaşıyor lakin farklı farklı ..durumlara getirdikleri çözümler ve sonuçları farklı ..o sebeple içine sinmeyen birşeyler varsa ,illa dayak değil ,fikir çatışması ve psikolojik şiddet de olabilir. .en iyi çözüm ,yolları ayırmak ..seviyorum diyip sözlü veya fiziksel şiddet uygulayan insan sadece duruma kılıf uyduruyordur, sevgi hikaye ..çocuk da varsa ve ayrı kalmak yada yalnız büyütmek istemiyorsa seviyorum diyip seni bağlıyordur. .seven insan tahammül sınırları geniş olan insandır ..olumlu birşey söylesen bile bağırıp çağırıyor ,hakaret ediyorsa ,üzgünüm o seni sevmiyor ...çocuğu için yada" elalem ne der " gibi saçma sapan bir sosyal çevre baskısıyla kendini geri çekiyor ,boşanmamak için direniyordur. .sen bırak çevreyi mevreyi, koy valizini kapının önüne ,üstüne de boşanma protokolü. .sen sağ, ben selamet de bak yoluna ..

Yok saçma yani. Aman be keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…