Sinirli kocadan boşanma

Maddi açıdan sıkıntıda diye yanındayım bırakmak istemiyorum ümit ediyorum düzelir diye ama olmuyor o benden duzelmemi bekliyor ben gittim.bi kere iki ay gelmedim eve akillanmadi şimdi akillanacagini hiç sanmam daha beter oldu herşey döndükten sonra

Evet asıl nokta kararlı olmakta herşeyi düşünmek lazım bunun için de kendi de diyo cocugun yanında kavga etmeyelim vs ama sürekli bana bulaşan o anlaşamıyoruz evet ortak noktamız yok adam gibi konuşup ayrılmak daha iyi gibi ama peşimi bırakmaz sanmıyorum ve çocuğu elimden almaya kalkarlar öyle bi aileye de sahip

İyi ki de ayrılmışsın Canım ben kimseyi dinlemedim evlendim Sonuç ortada Nasıl kurtulacağımı bilmiyorum

Benim babam vefat etti bir annem var o da sessiz sakin birisi abim var o da evli ben ayrı gittim 2 ay boyunca Abimlerde kaldım abimler eşim iki yıldır konusmuyo bu davalar yüzünden eşim diyo arkanda kimse yok yalnizssin kime sarilacagini bilmiyorsun diyo madem beni seviyo değer veriyo bu yaptıkları ne elim düze çıksın nafakani verip bosuycam seni ne demek ya

Boşan.

Bu şekilde nereye kadar devam eder Oğlum gerçekten arada yıpranıyor ve Hiç hak etmiyor benim de bir arkadaşım var Onu da üç çocuğu var ve hamileyken eşi dövmüştü Gelmeyi düşündu ama gelmedi eşi bırakmadı eveleneli 7 yıl oldu onun da nasıl başlıyorsa öyle gidiyor evlilik

Biz her türlü şey yaşadık canım hastanelik bile oldum yani

Canım benim Allah razı olsun bir mesaj paylaşmıştım yüzü gülen insanlara iyi davranın çünkü onlar içlerinde ağlıyorlar diye Aynen öyle Yüzüm gülüyor çok pozitifim ama gerçekten çok sıkıntı yaşıyorum artık kendimi çok değersiz hissediyorum İşe gidiyorum Bir şeyler yapabildiğimin farkındayım daha öncesinde hiçbir işe yaramadığını söylerdi ve hala da söylemeye devam ediyor madem haklı niye sonra iyi davraniyo bana bunu merak ediyorum.

canım maddi durumum var dün diyo ki bide elim düze çıksın nafakani verip ayrlcam senden bu ne demek ya ben niye burdayım ki öyle sinirlenince konusuyo gece geldi eve hiç bişey olmamış gibi böyle bi adam iste
Maddi durumun elveriyor madem yolunu ayir asiri dengesiz...devlete sigin derken sana zarar vermesini engellemek icin ...bosanicam der ama sonra zarar verir is ciddiye binince

Caniim ozur dilerim,babacigina Allah rahmet etsin insallah.Yalniz oldugunu biliyo bak dahasarip. Sarmalayacagina dediklerine bak.dua etmeli ozaman eli duze çıksın sende kurtul diye

Haklısın canım evet düzelir düzelir diyorlar kocam da bana diyo kendini toplarla napiyorum ki ben namussuzluk yapıyorum sanki işten geliyorum herşeyi yapmaya çalışıyorum ama yine de yaranamiyorum:/

hayretler içindeyim ya gerçekten... yapıyor yapıyor susuyorsun kendine çeki düzen ver diyor, hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor...

İnsan bi cvp yazar yani..merak ettim dedim, şaşırdım dedim.
Uyanır uyanmaz yatakta elime tlfnu aldım bakim nolmuş falan diye.. Değişiklik bennde, banane senden. Beni ne bağlıyosa senin evliliğin.. Amaaaan.

guiding88 eşinin öfke kontrol problemi var muhtemelen, yani ciddi psikopat değilse aslında psikolojik terapi çok faydalı olurdu. Ayrılırsan peşine mi düşer, bırakmaz zarar mı verir ondan mı korkuyorsun

Benim eşimde sinirli, arada bağırır çağırır , sonra aynı hiçbirşey olmamış gibi devam eder. Ama hakaret şiddet Yok, sizinki saygı sınırını geçmiş, çok yüzgöz olmuş, mesleği ne, malesef asker polislerde de çok sık oluyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…