Maddi açıdan sıkıntıda diye yanındayım bırakmak istemiyorum ümit ediyorum düzelir diye ama olmuyor o benden duzelmemi bekliyor ben gittim.bi kere iki ay gelmedim eve akillanmadi şimdi akillanacagini hiç sanmam daha beter oldu herşey döndükten sonraKonularını okudum.
Sen kendini ezdirdikçe eşin asla degişmez.
Çünkü ne yaparsam yapayım gitmiyor diye düşünüyor,
Boşan boşanma diyemem o vebali alamam ama eşinin bi ders alması lazım yani yoklugunuzdan korkması lazım.
Aranızdaki saygı bitmiş saygı olmayan yerde sevgide olmuyor.
Ve eşinin psikolojik destege ihtiyacı var.
Ben konyaliyim canım ama dogma büyüme izmirEşiniz Doğulu siz nerelisiniz ? Kültür Çatışması var galiba biraz
Dışarıdan da görenler diyo sinirli olduğu belli hemen herşeye tepki verebilir ama asıl bana yapiyoAdam cok terbiyesiz. Simdi boyle cirkinse ayrılınca ne kadar cirkinlesir allah bilir. Dışarıdan nasıl biri gibi gözükür?
Evet asıl nokta kararlı olmakta herşeyi düşünmek lazım bunun için de kendi de diyo cocugun yanında kavga etmeyelim vs ama sürekli bana bulaşan o anlaşamıyoruz evet ortak noktamız yok adam gibi konuşup ayrılmak daha iyi gibi ama peşimi bırakmaz sanmıyorum ve çocuğu elimden almaya kalkarlar öyle bi aileye de sahipDestek almayı kabul edebilecek bir tipe benzemiyor. Keşke bir akıl almayı desene. Herkesin bir dank etme noktası vardır ya, keşke hemen gelse o noktası. Ama olan bu kıza oluyor.
Canım boşanmak istiyorsan boşan. Bişeye önce inan, kendin bişeyler yapabileceğine inan. Eşini en iyi sen tanırsın. Bu adam değişmez diyorsan bırak hayatı kendine zindan etme. Peşini bırakmasın isterse. Bir koşar iki koşar. Sen iradeli olabilirsen sorun olmaz
İyi ki de ayrılmışsın Canım ben kimseyi dinlemedim evlendim Sonuç ortada Nasıl kurtulacağımı bilmiyorumBen
im görüştüğüm biri vardı aynı o . Ben ailem e demeden okuduğum sehre eşyalarımı almaya gitmiştim görüştügüm kişiye demiştim daha doğrusu annem biliyordu . Oda ben işe gidicem arkamdan ne yaptığını nerden bilicem nasıl güvencem gibisinden konuştu aptal adam ruh hastasıydı . Çok şükür olmamıştı zor da olsa ayrılmıştım . Ruh hastası böylesi .
Benim babam vefat etti bir annem var o da sessiz sakin birisi abim var o da evli ben ayrı gittim 2 ay boyunca Abimlerde kaldım abimler eşim iki yıldır konusmuyo bu davalar yüzünden eşim diyo arkanda kimse yok yalnizssin kime sarilacagini bilmiyorsun diyo madem beni seviyo değer veriyo bu yaptıkları ne elim düze çıksın nafakani verip bosuycam seni ne demek yaguiding88 canim arkanda durabilecek esinin hoyt dediğinde tirstigi biri yokmu? Mesela baba.Benim esim bana bu şekilde yapicak,benim babam bir durur iki duru ucuncude gelir buraya sen kimsin der alip götürür beni cesaretim olmasa da.dugun aksami ayrilirken sunu demisti bana, ne olur bilemem iyi olsun ama of dersen burasi hep evin ben hep yanindayim,kendini ezdirme..
Cok şükür oyle bi durum olmadi.Ama üzüldüm duruma.Severek mi evlendiniz siz
Boşan.Her kavgada aynısını yapıyı sen bu çocuğa sukret diyo yoksa ağzımı burnumu kirarmis hicbisey de yapmadım para vermişti geçen gün bugün annesine bluz aldım yola gitti onbeş tl filan sonra biseyler aldım çocuğa bana diyo sen adam olmazsin
Bu şekilde nereye kadar devam eder Oğlum gerçekten arada yıpranıyor ve Hiç hak etmiyor benim de bir arkadaşım var Onu da üç çocuğu var ve hamileyken eşi dövmüştü Gelmeyi düşündu ama gelmedi eşi bırakmadı eveleneli 7 yıl oldu onun da nasıl başlıyorsa öyle gidiyor evlilikOhaaaa namusunun namusuna laf etmek de cok ilgincmis cnm benm bazn agzndn cikmaman gerkeb bsey cikr mutlaka ama zmnla duzelecegni dusunuyorum bnm br arkdsmdn yola cikarak fkat cok uzun yillar surdu tam duzlmedi ama eskiden daha iyiymis onda siddet bile vardi... en doru karri sn verrsn cnm sevgn bittiyse bosan bitmediyse konus bosanmayi dusundgnu belirt eger umrsamazsa deismesse ozmn onunda icinde bsyler btmistir yoksa insan svdgni kaybtmemek icin hersyi yapar...
Biz her türlü şey yaşadık canım hastanelik bile oldum yaniEşinin sorunları var Canım bak bizde tartıştık gecen gün bana kötü bir cümlesi oldu çok kırıldım dedim Zaten böyle davranışların olursa boşanalım ki şiddet Yok bence çok fazla uzatma eşinin sorunları var
Canım benim Allah razı olsun bir mesaj paylaşmıştım yüzü gülen insanlara iyi davranın çünkü onlar içlerinde ağlıyorlar diye Aynen öyle Yüzüm gülüyor çok pozitifim ama gerçekten çok sıkıntı yaşıyorum artık kendimi çok değersiz hissediyorum İşe gidiyorum Bir şeyler yapabildiğimin farkındayım daha öncesinde hiçbir işe yaramadığını söylerdi ve hala da söylemeye devam ediyor madem haklı niye sonra iyi davraniyo bana bunu merak ediyorum.Burada denk geldiğim en pamuk yürekli insanlardansın
Ben hep gülümseyen yüzünle hayal ediyordum seni Şimdi konulara dikkat edince farkettim ben de Çok üzüldüm evde yaşadığın huzursuzluklara canım ablam
Nolur bir şey yap bebiş içinde ,kendin içinde artık
Düşünmüşsündür zaten ama boşandıktan sonra düzenini oturtabileceğine inanıyorsan boşan artık senin kıymetini bilemeyecek kadar akılsız olan şu adamdan
Bebişin huzuru bozulmasın inşallah çok mutlu,çok vicdanlı sana yakışan yüzünü güldürecek iyi bir evlat olur
Maddi durumun elveriyor madem yolunu ayir asiri dengesiz...devlete sigin derken sana zarar vermesini engellemek icin ...bosanicam der ama sonra zarar verir is ciddiye binincecanım maddi durumum var dün diyo ki bide elim düze çıksın nafakani verip ayrlcam senden bu ne demek ya ben niye burdayım ki öyle sinirlenince konusuyo gece geldi eve hiç bişey olmamış gibi böyle bi adam iste
Caniim ozur dilerim,babacigina Allah rahmet etsin insallah.Yalniz oldugunu biliyo bak dahasarip. Sarmalayacagina dediklerine bak.dua etmeli ozaman eli duze çıksın sende kurtul diyeBenim babam vefat etti bir annem var o da sessiz sakin birisi abim var o da evli ben ayrı gittim 2 ay boyunca Abimlerde kaldım abimler eşim iki yıldır konusmuyo bu davalar yüzünden eşim diyo arkanda kimse yok yalnizssin kime sarilacagini bilmiyorsun diyo madem beni seviyo değer veriyo bu yaptıkları ne elim düze çıksın nafakani verip bosuycam seni ne demek ya
Aklima geldi suan biliyomusun büyü olma ihtimali.Herşey mevcut evet canım bi bana sinirleniyor patlıyor sen eve gelince şeytan geliyor sanki değil git bu evden diyo büyü mu var acaba bundan da supheleniyorum
Haklısın canım evet düzelir düzelir diyorlar kocam da bana diyo kendini toplarla napiyorum ki ben namussuzluk yapıyorum sanki işten geliyorum herşeyi yapmaya çalışıyorum ama yine de yaranamiyorum:/
hayretler içindeyim ya gerçekten... yapıyor yapıyor susuyorsun kendine çeki düzen ver diyor, hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor...Evet canım gece geldi yine hiçbir şey olmamış gibi davranıyor şimdi işe gitti yine aynı yüzü gülüyor çok mutlu olan bize oluyor yani o bağırıyor çağırıyor böyle biri dört yıldır benden de sürekli gulmemi bekliyo ne güzel demi
Evet aynen böyle yapiyo arayıp duruyo bugün de hatasını biliyo yahayretler içindeyim ya gerçekten... yapıyor yapıyor susuyorsun kendine çeki düzen ver diyor, hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor...
Sen konuşuyor musunEvet aynen böyle yapiyo arayıp duruyo bugün de hatasını biliyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?