selam kızlar. fal bakan bir tanıdığım var ismine armut diyelim. bu armut kişisi kadın değil gay bi tanıdığım üniversitede. bu armut bana 2 kez fal baktı ikisinde de neyi story atsam bunun üzerine tahminler yürütmeye ağzımdan laf almaya çalışıyor, ortak çevremizden biriyle fotoğraf attım mesela ceren diye. yeni tanışmıştım ben cerenle. size yemin ediyorm daha fincanı açmadan dedi ki bacım c harfi var ceren isminde biri sana zarar vercek. hahaha storyme bakmışsın dedim hayır falan dedi. ağzımdan laf almaya çalışıyo nasıl tanıştık falan. hiçbir şey anlatmadım. sonra geçen story attığım bir konumu bana tarif ediyor burada bişeyler yaşamışsın art arda diye hayır öyle bi yere gitmedim dedim ısrar ediyo gitmişsin diye. zarf attım o storyyi ben pinterestten aldım diye. sen bi sır saklıyosun ne o diyo sürekli. iyi düşün diyo ama böyle üstüne basa basa nasıl heyecanlı size anlatamam benden tek kelime duymayı bekliyor. eskiden oturduğum mahalleyi tarif ediyor sen burada bişey saklıyosun diyor
. ailevi mevzuları sorgulamaya çalışıyor ağzımı arıyor sürekli. dedikodu yapılcak bişeyim de yok illa öğrenmeye çalışıyo. tek bildiği eski sevgilim falan o da bizim ortamımızdan değil zaten. ama insanlara benim hayatımı abartarak anlattığını, dedikodumu yaptığını tahmin edebiliyorum genel hareketlerinden. burcunu tahmin ettiyseniz evet kova burcu yükselen akrep. aynı okul/çalışma ortamındayız bu kişiyle ve sürekli sinsi böyle, herkesin lafı bunda. ne atsan sosyal medyaya incik cincik inceliyo tek kelimeni alıyo kafasına kazıyo. sizce görüşmeye devam edeyim mi yüzeysel şekilde hepten hayatımdan çıkartayım mı? ve gerilmeme gerek var mı sizce? çokk sinsi çoook inanılmaz yani