sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

kizlar tebrik ederim sizleri ne kadar guzel verdik insallah dha guzel rakamlara
sabahkileri yazmistim
ara 1 bardak yesilcay
su
3 kayisi 2 ceviz
ogle
2 b su
2 k nohut bu kar yiyebildim normalde 4 k
1 tabak corba
2 k makarna salatasi
evde meyvede kalmadi
bende sutlu nescafe icerim

merhabalar benimde çok acil kilo vermem gerekiyor bebek sahibi olabilmek için 2 tane kaybım var 2. olan geçen hafta cumartesi günü kalp atışı durduğu için kürtaj ile alındı düşüklerimin kilo ile ilgisi yok şu anda araştırılıyor ama kilo vermemin daha iyi olacağını söyledi doktorum ben 100 kilonun üzerindeyim en az 40 kilo vermem gerekiyor bugün diyete başladım benide aranıza kabul edebilirmisiniz ? yaşım 29 istanbulda yaşıyorum

tabi canim hosgeldin boyun ve tam olarak kilon nedir
bak burda bir liste takip ediyoruz sende o lesteyi kullanabilirsin
insallah Rabbim anneligide tattirir sana
kac yillik evlisin

cuma ben ben ben olayim ay cok heyecanli olmaya basladi tebrikler alinaras

Aramıza girdin bile hoş geldin. Kayiplarin için çok üzüldüm inş senin de bizlerin ki gibi sağlıklı bir bebisin olur ama kilo konusunda haklisin benim doktorum kızmışti bu kiloda hamile mi kalınır aklin nerdeydi dedi bana o zaman 80 civarındaydim benden tavsiye verebildigin kadar ver sonra hamilelik süreci de zor oluyor

inşallah canım inşallah Allah evlatlarınızı size bağışlasın ben zaten psikolojik olarakta toparlanmak istediğim için 6 ay 1 sene tekrardan düşünmüyorum hamilelik konusunu bu süre içinde de ne kadar kilo versem benim için o kadar iyi olur dediğin gibi en azından hamilelik sürecini daha rahat geçirebilirim

Amin canım herkesinkini tamam iste zayiflamak için de yeterli zamanin var hem verdikçe daha iyi hissedersin

Başarılar dilerim sana şimdiden inançlı ve hırslı olunca bir kadının başaramayacağı şey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…