bugünkü menüm
sabah8.30 aç karnına 1 bardak su 1 dilim ekmek 1domates ve 1 dilim peynir 1 bardak çay
öğle12.00 6yemek kaşığı pırasa az yağlı sala ta 1 bardak ayran
Pazartesinin rekoru alinaras da mi 1, 700 gr tebrikler bakalim çarşamba kim olcak
merhabalar benimde çok acil kilo vermem gerekiyor bebek sahibi olabilmek için 2 tane kaybım var 2. olan geçen hafta cumartesi günü kalp atışı durduğu için kürtaj ile alındı düşüklerimin kilo ile ilgisi yok şu anda araştırılıyor ama kilo vermemin daha iyi olacağını söyledi doktorum ben 100 kilonun üzerindeyim en az 40 kilo vermem gerekiyor bugün diyete başladım benide aranıza kabul edebilirmisiniz ? yaşım 29 istanbulda yaşıyorum
89 kiloyum. 1 haftada 1 bucuk kilo verdim.
cuma ben ben ben olayim ay cok heyecanli olmaya basladi tebrikler alinaras
Hadi bakalim bu hırs cok iyi
cuma ben ben ben olayim ay cok heyecanli olmaya basladi tebrikler alinaras
merhabalar benimde çok acil kilo vermem gerekiyor bebek sahibi olabilmek için 2 tane kaybım var 2. olan geçen hafta cumartesi günü kalp atışı durduğu için kürtaj ile alındı düşüklerimin kilo ile ilgisi yok şu anda araştırılıyor ama kilo vermemin daha iyi olacağını söyledi doktorum ben 100 kilonun üzerindeyim en az 40 kilo vermem gerekiyor bugün diyete başladım benide aranıza kabul edebilirmisiniz ? yaşım 29 istanbulda yaşıyorum
tabi canim hosgeldin boyun ve tam olarak kilon nedir
bak burda bir liste takip ediyoruz sende o lesteyi kullanabilirsin
insallah Rabbim anneligide tattirir sana
kac yillik evlisin
Aramıza girdin bile hoş geldin. Kayiplarin için çok üzüldüm inş senin de bizlerin ki gibi sağlıklı bir bebisin olur ama kilo konusunda haklisin benim doktorum kızmışti bu kiloda hamile mi kalınır aklin nerdeydi dedi bana o zaman 80 civarındaydim benden tavsiye verebildigin kadar ver sonra hamilelik süreci de zor oluyor
Bersemi pazartesi ile hangi gündü bende cuma diye esti ama carsambamiydi
boyum 165 cm kilomu ne sen sor ne ben söyliyimağustos 2008 de evlendim 5 yıl bitti 6. yıla girdim
Amin canım herkesinkini tamam iste zayiflamak için de yeterli zamanin var hem verdikçe daha iyi hissedersininşallah canım inşallah Allah evlatlarınızı size bağışlasın ben zaten psikolojik olarakta toparlanmak istediğim için 6 ay 1 sene tekrardan düşünmüyorum hamilelik konusunu bu süre içinde de ne kadar kilo versem benim için o kadar iyi olur dediğin gibi en azından hamilelik sürecini daha rahat geçirebilirim
sen carsamba yazdın az once
ama pazartesi cuma demiştik
Bu çok doğruBaşarılar dilerim sana şimdiden inançlı ve hırslı olunca bir kadının başaramayacağı şey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?