sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

Bizimkiler ohhhh oturmuş çerezleri götürüyor ben içinden 8 tane badem 2 tane fındık aldım kenara çekildim

Çevremde ki bütün herkes zayifla cok kilo aldin daha yaşın kac geyiklerini yapiyorlar ama ayni insanlar sen kilo veremezsin deyip duruyorlar

havadan net gidip geliyor sanirim insanlar gaza getirmeye calisiyor ama bana ters tepiyordu daha çok yiyordum ama artik bu tarz şeyleri duymamaya çalışıyorum beni gaza getiren başka şeyler var mesela bu gün gerçek kış geldi bende daha kalın montlari kabanlari cikarttim keske cikartmasaydim olmuyor olmuyor kahverengi siyah pembe lacivert krem olmuyor olmuyor gecen kis olanlar olmuyor ama almayacagim donsam da bir beden büyük hiçbir şey almayacagim

kizlar sohbet koyulasmis
bugun sabah tam bir haftasonu kahvaltisi ysptim ama hepsinden az az yedim
sonra canim hicbirsey yemek istemedi e
3 kayisi 1 bardak sut
aksama dogruda normalde pilav cok tuketmem 2 kasik pilav ve yogurt bu kadar
iyi geceler

Böyle yemekle çok zor kilo vereceğim galiba sanırım bir liste takip etmeye başlamalıyım yada dukan mi yapsam daha önce dukan yapan var mı

Böyle yemekle çok zor kilo vereceğim galiba sanırım bir liste takip etmeye başlamalıyım yada dukan mi yapsam daha önce dukan yapan var mı

bu hafta guzel verdin bence boyle devam et bende bir liste var yazabilirim buraya
uzun vadede dukan karatay bana sikici geliyor ve ondan sonrasida onemli tabi hep protein nereye kadar dukan yapip sonrasinda kilo alanlar var hem fazla protein vucudu daha fazla yoruyor vucudun ure miktari artiyor

Yazarsan sevinirim bisiler yapiyorum ama sanki bir yanlis var kendimi cok yiyor gibi hissediyorum

Yazarsan sevinirim bisiler yapiyorum ama sanki bir yanlis var kendimi cok yiyor gibi hissediyorum

Yada fazla sabirsizim ama artik kendi halimden dertlenen dertlendikce yiyen hiç bir şeyinin icine giremeyen kadin olmak tan istifa ettim ettimde geldikleri gibi gitmiyorlar iste

uyanır uyanmaz 1 bardak sıcak su içine1 tane kabuk tarçın 2 dilim limon ve 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ılıtılıpiçilecek

08:00

su
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
( haftada 4 gün haşlanmış yumurta var ama haşlanmış yumurta olduğu günler 1 kimrit kutusu kadar petnir yenecek )
bol yeşillik ( yağsız )
1 tutam maydonoz ( limonlu )
2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )

10:00
bir bardak yeşil çay
10:30
su
3 tane kuru kayısı
3 parça ceviz ( 1,5 tane ceviz içi )

13:00

su
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 köfte kadar et/tavuk/balık

( haşlama - fırın - ızgara - sulu yemek içinde olabilir.)

bol salata ( yağsız )

2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )

15:00

Bir bardak yeşil çay

15:30

su

1 porsiyon meyve ( 100 gr.)
1 çay bardağı süt

18:00

1 kepçe çorba ( yarım kase )
6 yemek kaşığı sebze yemeği
bol salata
1 çay bardağı yoğurt
bir ince dilim ekmek ( 1 el kadar )
ve tabiki su

20:30

bir bardak yeşil çay...

her akşam biberiye ve zeytin yaprağını karıştırıp sıcak sıda 10 dk beklet
ve bol bol su en önemlisi....

Son düzenleme:
Bu gun yediklerim bir haşlanmış yumurta bol baharatli 38gr ekmek 27 gr peynir bir tatli kasigi çilek receli 2 tane ceviz gayet güzel doydum yavvvvv önceden nasıl

Bir saat bisiklete bindim sanki daha az zorlanıyorum bisiklet evde yaklasik 3yildir duruyor toplamda bu haftaki kadar kullanmamisimdir

bende bugünçok kaçırdım ya
sinirlendim yine bişeylere ye babam ye pişmanım

Yok öyle kocaya babaya anneye patrona vs sinirlenip acısını kendinden çıkartmak öyle durumlarda kendine uğraş uydurmaya çalış atiyorum dolabini düzenle hirsini çamaşırlardan çıkart :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…