Sen nerdesin kar yok galiba
Bizimkiler ohhhh oturmuş çerezleri götürüyor ben içinden 8 tane badem 2 tane fındık aldım kenara çekildim
Çevremde ki bütün herkes zayifla cok kilo aldin daha yaşın kac geyiklerini yapiyorlar ama ayni insanlar sen kilo veremezsin deyip duruyorlar
iyi geceler canımkizlar sohbet koyulasmis
bugun sabah tam bir haftasonu kahvaltisi ysptim ama hepsinden az az yedim
sonra canim hicbirsey yemek istemedi e
3 kayisi 1 bardak sut
aksama dogruda normalde pilav cok tuketmem 2 kasik pilav ve yogurt bu kadar
iyi geceler
Böyle yemekle çok zor kilo vereceğim galiba sanırım bir liste takip etmeye başlamalıyım yada dukan mi yapsam daha önce dukan yapan var mı
bu hafta guzel verdin bence boyle devam et bende bir liste var yazabilirim buraya
uzun vadede dukan karatay bana sikici geliyor ve ondan sonrasida onemli tabi hep protein nereye kadar dukan yapip sonrasinda kilo alanlar var hem fazla protein vucudu daha fazla yoruyor vucudun ure miktari artiyor
bu hafta guzel verdin bence boyle devam et bende bir liste var yazabilirim buraya
uzun vadede dukan karatay bana sikici geliyor ve ondan sonrasida onemli tabi hep protein nereye kadar dukan yapip sonrasinda kilo alanlar var hem fazla protein vucudu daha fazla yoruyor vucudun ure miktari artiyor
Yazarsan sevinirim bisiler yapiyorum ama sanki bir yanlis var kendimi cok yiyor gibi hissediyorum
bu diyete bir bak istersen begenırsen bırlıkte uygulayalım
Bu gun yediklerim bir haşlanmış yumurta bol baharatli 38gr ekmek 27 gr peynir bir tatli kasigi çilek receli 2 tane ceviz gayet güzel doydum yavvvvv önceden nasıl
bende bugünçok kaçırdım ya
sinirlendim yine bişeylere ye babam ye pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?