sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

Insallah canim bir an once gelir kayiplarininda ustunde cok dusunme cunki basacikilir bir durum degil kolay degil biliyorum dusunme demekle dusunmuyormusun ama senin simdi bir amacin var kilo vermek ayrica iste kendine baskaca ugrasilar bul bos zamanlarinlarinda ne guzel gurkan kubilaya ben de gitmek istedim ama yurtdisinda olunca cok zor net yolundan da yardim alabiliyorsun ama burada oyle kafana gore hadi bana kan testi yapin diyemiyorsun :2: o yuzden dusuncede kaldi ama senin listenide merak ettim kisiye goredir ama paylasirsan sevinirim

Hosgeldin az hareket etmemissin ama ne kalori harcamissindir simdi sen :128: benim ev de Allahtan vitrin falan filan yok kafam cok siser cidden cildirma noktasina gelir insan ama simdi daha rahat edersin kafandan takintisi gitmis ayrica bu kadar gerilme hepimiz ayniyiz insan kotu hissediyor ama baslayinca toparliyorsun kendini icin rahatliyor

İnş ben bir kaç gündür aksattim ama kötü hissediyorum sabah tam gaz devam edeceğim alışveriş yapmam lazım bu kiloda hiç bir şey alamam ki

bende senin gibiyim bakiyorum kiyafetlere bicimsiz bicimsiz dev kiyafetleri gibi kucuk bedenler ne kadar zarif hos gorunuyor birde benim bedenimdekiler kot pantolon almam lazim ama bakip bakip geliyorum verince alicam kafaya koydum olanlarla idare edecegim bende o cuval gibi pantolonlari almaktansa almam daha iyi:105:

Aynen öyle ne kadar sinir bozucu harika görünen kiyafetlerin ya buyuk bedeni yok yada var ama beden büyüdükçe artik harika değil de harika bir çuval gibi görünüyorlar

Gerçekten yıllık yuk taşıma kotam doldu koca koca yatakli koltuk takımları birde kapidan gecmedi üstelik yan tarafa dikmek zorunda kaldim esim geldiğinde şok geçirdi .gerçekten baya zorlandim belki bişiler harcamisimdir diye kendimi avutuyorum biz kadin milleti gercekten kafamiza bir sey koydukmu ne kadar zor olursa olsun yapiyoruz

selam :)

benimde hedefim şu an 47 kg verebilmek.. umarım başarırız

bende günlüğüme beklerim :)

Sabah kahvalt iki dilim ekmek(59 gr) bir dilim peynir (30gr) tost makinasinda isittim arada bir elma

owww super baslangic olmus bende yarim salatalik yarim domates ve maydanozlu sogus salata iki kepekli cekirdekli cavdar ekmegi bir kupa yesil cay iki kasik yogurt la basladim yarim elma bir kupa daha yesil cay kacamak bit tavuk sosis yedim biraz once:2:

Cok güzel ogle yemegi es geçtim az once 5 tane badem 5 tane findik 2 tane ceviz yarim paket sunta (diyet buskivi) yedim tabi cay ve su

Akşam yemeğim 5-6 yemek kaşığı patatesli tavuklu tava yemegi birde haşlanmış karnabahar ve brokoli salatası yedim

Yarın tartı gunu bende umut yok bakalım ne kadar vermisim diyemiyorum dualarim umarim kilo almamisimdir seklinde

gunaydin benim yarin sinavim var bu yuzden pek bakamadim diyetime de uyamadim
regl olacam cok fena sisim onun da etkisi var
gecenlerde kendimi hafiflemis hissettim bi tartiliyim dedim bi baktim kilo almisim sonrada sinirden yedim keske tartilmasaydim yani su durumda diyet yalan oldu basladigim yere geri dondum bugun tartiya cikmak da gelmiyor icimden bildirim yapamiyacam
tabi birakmiyorum pazartesiye kadar verecem insallah

Günaydın :)

Umarim tartida eksileri gorursun, goremezsende regl siskinliginden diye dusun.. onumuzdeki hafta daha sıkı calisirsin :) bu aksam bakmaya gidicez bakalim bisiklete.. dun baya bir arastirdik netten..

Hey neden moral bozdun ben de regli oldum üstelik iki üç gündür de iş yüzünden diyet yayilmisti ama ama tartiya ciktim üstelik tekrar 86, 5 gördüm geri almışım en azindan tekrar 90 değil 85 i Görene kadar birdaha yaymak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…