bu benim 2. düşüğüm canım ilki 6 haftalıktı bu 8 haftalık kalbi durdu Allah nasip ederse 3. olursa bende söyleyemem 3-4 aylık olana kadar çünkü insanlara laf anlatmak ayrıca yoruyor insanı inşallah Allah banada nasip eder canım çalışıyorum ama işlerimiz çok durgun bu aralar boş kaldıkça da iyice düşünüyorum diyet listem var canım geçen yıl gürkan kubilay a gitmiştim o listelerim duruyordu ona başladım tekrardan pazartesi günü
İKİ gündür yazamıyorum kendimi eksik hissettim dun ani bir kararla oturma odasiyla misafir odasının yerlerini değiştirdim ama resmen canim çıktı aslında aklimda vardı ama hep erteliyordum sabah kahvaltidan sonra annem bir gaz verdi iki gündür uğraşıyorum vitrin konsol içleri sinir krizi geciirtti bu arada yemek filan yapamadim aksam yemegi gece 23:00 gibi yendi yani iki gündür diyet yalan oldu cok kötü hissediyorum
İnş ben bir kaç gündür aksattim ama kötü hissediyorum sabah tam gaz devam edeceğim alışveriş yapmam lazım bu kiloda hiç bir şey alamam ki
Aynen öyle ne kadar sinir bozucu harika görünen kiyafetlerin ya buyuk bedeni yok yada var ama beden büyüdükçe artik harika değil de harika bir çuval gibi görünüyorlarbende senin gibiyim bakiyorum kiyafetlere bicimsiz bicimsiz dev kiyafetleri gibi kucuk bedenler ne kadar zarif hos gorunuyor birde benim bedenimdekiler kot pantolon almam lazim ama bakip bakip geliyorum verince alicam kafaya koydum olanlarla idare edecegim bende o cuval gibi pantolonlari almaktansa almam daha iyi:105:
Hosgeldin az hareket etmemissin ama ne kalori harcamissindir simdi sen :128: benim ev de Allahtan vitrin falan filan yok kafam cok siser cidden cildirma noktasina gelir insan ama simdi daha rahat edersin kafandan takintisi gitmis ayrica bu kadar gerilme hepimiz ayniyiz insan kotu hissediyor ama baslayinca toparliyorsun kendini icin rahatliyor
diyet yapmak güzel bir şey am sonucunda zayıflama olursa
Hani su seneler geçer ne olduğunu bile anlamadan bir sabah uyanirsin ve 40 kg fazlan oldugunu fark edersin ve kurtulman gerekir ;-) tam olarak böyle olmasada 3-5 kg yıldan yıla onemsemedigim kilolar sonra basina 40 kg fazla ama artik kararliyim hafta hafta kurtulacagim ins yardim ve destek bekliyorum
selam :)
benimde hedefim şu an 47 kg verebilmek.. umarım başarırız
bende günlüğüme beklerim :)
Sabah kahvalt iki dilim ekmek(59 gr) bir dilim peynir (30gr) tost makinasinda isittim arada bir elma
owww super baslangic olmus bende yarim salatalik yarim domates ve maydanozlu sogus salata iki kepekli cekirdekli cavdar ekmegi bir kupa yesil cay iki kasik yogurt la basladim yarim elma bir kupa daha yesil cay kacamak bit tavuk sosis yedim biraz once:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?