merhabalar benimde çok acil kilo vermem gerekiyor bebek sahibi olabilmek için 2 tane kaybım var 2. olan geçen hafta cumartesi günü kalp atışı durduğu için kürtaj ile alındı düşüklerimin kilo ile ilgisi yok şu anda araştırılıyor ama kilo vermemin daha iyi olacağını söyledi doktorum ben 100 kilonun üzerindeyim en az 40 kilo vermem gerekiyor bugün diyete başladım benide aranıza kabul edebilirmisiniz ? yaşım 29 istanbulda yaşıyorum
gercekten cok uzuldum cunki ayni seyi ilk bebegimde bende yasadim 9 haftalik konrolumde bebegin kalbinin calismadigini soylediler ve tecih sundular bekleyip dusmesini yada kurtaji bu karari burada kendin veriyorsun ben oteki tecrubeleri duyduktan sonra kurtaja karar verdim total anasteziyle kurtaj oldum burada o travmayi yasamaman icin bunu yapiyorlar neyse simdi 21 aylik bir oglum var korkma inan iste bebek gelecegi zamani bilir sen psikolojini toparla bak nasil sevineceksin kilo vermende cok onemli burada sana destek verecek senden destek alacak bizler variz hosgeldin aramiza
ama ucundan azicik olabilir hangi kadin reddeder ki bunu ama maalesef alma yeme politikasi uyguluyorum ben onun yerine meyva tuketmek daha cazip elma mesela nasil lezzetli sulu sulu kutur kutur portakal oy oy yemede yaninda yat misali
ne yapalim bende demin bir avuc kadar aycekirdegi yedim oglanin cipsinden 3 tane asirdim yesilcay ictim iki kupa cok kontras oldu ama simdi kahve ve ben buradayiz
Canım çok teşekkür ederim gerçekten çok büyük bi yıkım oluyor bu benim 2. kaybım ilki de 6 haftalık doğal düşük oldu bu 2. de bende kürtaj oldum toparlanmaya çalışıyorum ama yinede aklımdan çıkmıyor Allah evladını sana bağışlasın canım inşallah kilo verip ondan sonra sağlıklı bi hamilelik geçirebilirim hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim hoşbulduk bu arada
::se nikiler benim yedigim yaninda cok masum gorunuyor canim
simdide meyve yiyorum
o kadar guzel anlattinki sulu elmalari elma yerken bile canim elma istedi: 56
sagol insallah bir an once sen de yavrucugunu kucagina alirsinevet seni cok iyi anliyorum bu cok agir bir aci 6 haftalikta 5 gunlukte olsa o senin icindeydi onunla ilgili hayallerin vardi ve hepsi gidiyor ama yavrunu kucagina alinca geciyor ben ikinci gebeligimi 3.5 aylik olana dek kimseye soyleyemedim etrafa anlatmasi daha guc bir de o psikolojiyle ama kucagina alinca anlatilmaz bir duygu bir an once saglikla bunu Allahim sana da yasatsin calisiyormusun ? ise yogunlasinca kafan dagilir herhangi bir diyet listen var mi?
tesekkurler arkadaslar varliginiz istemek gercekten cok istemek ve tabiki bunun icin dikkat etmek olumlu sonuc ama ben haftasonu fena kacirmistim yahu bu sonucu beklemiyordum simdi daha bir hirslandim yiyecegim ama tadina bakacagim bir catalda yesende ayni zevki veriyor bir dilim pasta da o yuzden kendimi mahrum etmeyecegimm ama nefsimi koreltecek kadar yiyecegim insallah hepimiz basarip saglikli guzel bir bedene kavusuruz
hosgeldin canim baslarsin yarin cok yorulmussundur istedigin gibi oldumu evin
bende devam ediyorum bakalum verebileceekmiyim acayip siskinligim var
buarada bir sayfada daha yaziyorum orda spor yapalim dwdiler bende zumba yapacam bazen leslie yapacam artik
simdi zumba yaparim istedigim kiloya inincede kosu bandinda yururum oyle planladim artik
sende durum ne verdin gibi hissediyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?