sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

Yok öyle kocaya babaya anneye patrona vs sinirlenip acısını kendinden çıkartmak öyle durumlarda kendine uğraş uydurmaya çalış atiyorum dolabini düzenle hirsini çamaşırlardan çıkart :-(

aslında tam bunları duşundum kendime yapıyorum dedim ama olan oldu

ay dikkat edin kendinize
şimdiden önlem alman iyi olmuş oğlun nasıl onlar olmasın bızlerde hasta olmayalım

aslında tam bunları duşundum kendime yapıyorum dedim ama olan oldu

ay dikkat edin kendinize
şimdiden önlem alman iyi olmuş oğlun nasıl onlar olmasın bızlerde hasta olmayalım

Evet ya ogluslar hastalanmasa da ben onun yerine hasta olmaya razıyım ins ayakta atlatacak gibi bol bol vitamin takviyesi yapiyorum ilacsiz doktorsuz atlatalim diye dua ediyorum

Akşam yemeğinde 4 kasik barbunya 3 kaşık bezelye ve bir kepçe domates çorbası vardi çorba ictigim icin ekmek yemedim

Bu gün saydim diyete baslayali 12 gün olmuş benim için büyük başarı her pazartesi diyete baslayanlardandim

ay evet tarti gunu keske nugun bole yapmasaydim cok iyi gidiyordu ama motivasyonumu kaybetmicem insallah
ben bir an once 70 den onceki rakamlari gormek istiyorum 69.9 super
ya sen hangi rakam

Sabah başlıyorum yapmaya bakalim bir hafta deneyeceğim ben de işe yarayacak mı bersemi sen denedin mi denediysen verebildin mi ne çok sordum dimi son soru bir hafta boyunca bana eşlik edecek var mı

Sabah başlıyorum yapmaya bakalim bir hafta deneyeceğim ben de işe yarayacak mı bersemi sen denedin mi denediysen verebildin mi ne çok sordum dimi son soru bir hafta boyunca bana eşlik edecek var mı

Tamam ben bundan pek farkli bisey yapmiyorum ama liste duzenli yalniz biberiye kismi benim icin zor maalesef buda bulmak biraz zor ama geri kalan kismi tatbik edebilirim)

merhaba canlaar nasiilsiniz
sabah 76 geldim cuma gunu 76.8 dim dun olmasaydi daha iyi bir sonuc olabilirdi cuma gunune kadar 75 istiyorum
diyeti ben tam uygulayamadim ama diyet lstelerinde var bu diyet yapan kisi bir haftada 3.4 kilo vermis
birlikte uygulayalum bakalim ben bugun basladim
2 kk peynir
1 d ekmek 2 zeytin 1 catal recel+labne bunu ek koydum yemezsem olmaz
sizler ne yaptiniz

Son düzenleme:
Merhabalar baş tombalak geldi sabah uyanadim oglum gece uyumadi bizde oturduk kahvaltiyi geç yaptim bir haşlanmış yumurta bol baharatli limonlu maydanoz bir kibrit kutusu beyaz peynir küçük bir dilim gözleme yedim bizimkiler yiyordu çok güzel koktu

Bu arada güzel vermişsin 3-4 gün de bence gayet iyi

gunaydin arakadaslar bu sabah itibariyle 1kilo 700 gr verip 100 .3 gr la gune basladim benim icin pek basri sayilmasada korktugumun cok ustunde bir sonuc almam psikolojik olarak beni biraz rahatlatti ve fakat haftasonunun hezimetini yasadim

dünkü menüm
sabah10.30 aç karnına 1bardak su
1 dilim sucuk domates peynir çay
ailepazar kahvaltısıydı babam döktürmüş sucuğu pek de severm ama 1 tane yedim

13.00ara 1 avuç yer fıstığı

akşam17.001 kase çorba 1 kase yoğurt az yağlı salata 6 yemek kaşığıpırasa 1dilim ekmek

ara 20.00 1 çay bardağı fındık 10 bardak su

bugünkü menüm
sabah8.30 aç karnına 1 bardak su 1 dilim ekmek 1domates ve 1 dilim peynir 1 bardak çay

öğle12.00 6yemek kaşığı pırasa az yağlı sala ta 1 bardak ayran

gunaydin arakadaslar bu sabah itibariyle 1kilo 700 gr verip 100 .3 gr la gune basladim benim icin pek basri sayilmasada korktugumun cok ustunde bir sonuc almam psikolojik olarak beni biraz rahatlatti ve fakat haftasonunun hezimetini yasadim

Yok ya bence gayet iyi gitmiş bu hafta daha çok dikkat ederiz millet haftada 3-4 kilo veriyor ben ilk hafta vermiştim rahatladım galiba ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…