Yok öyle kocaya babaya anneye patrona vs sinirlenip acısını kendinden çıkartmak öyle durumlarda kendine uğraş uydurmaya çalış atiyorum dolabini düzenle hirsini çamaşırlardan çıkart :-(
aslında tam bunları duşundum kendime yapıyorum dedim ama olan oldu
ay dikkat edin kendinize
şimdiden önlem alman iyi olmuş oğlun nasıl onlar olmasın bızlerde hasta olmayalım
ay evet tarti gunu keske nugun bole yapmasaydim cok iyi gidiyordu ama motivasyonumu kaybetmicem insallah
ben bir an once 70 den onceki rakamlari gormek istiyorum 69.9 super
ya sen hangi rakam
ben de haftasonu zivanadan ciktim tirsiyorum ama genede yarin tartilip buraya yazacagim menfi yada musbet artik bakalim(
uyanır uyanmaz 1 bardak sıcak su içine1 tane kabuk tarçın 2 dilim limon ve 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ılıtılıpiçilecek
08:00
su
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
( haftada 4 gün haşlanmış yumurta var ama haşlanmış yumurta olduğu günler 1 kimrit kutusu kadar petnir yenecek )
bol yeşillik ( yağsız )
1 tutam maydonoz ( limonlu )
2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )
10:00
bir bardak yeşil çay
10:30
su
3 tane kuru kayısı
3 parça ceviz ( 1,5 tane ceviz içi )
13:00
su
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 köfte kadar et/tavuk/balık
( haşlama - fırın - ızgara - sulu yemek içinde olabilir.)
bol salata ( yağsız )
2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )
15:00
Bir bardak yeşil çay
15:30
su
1 porsiyon meyve ( 100 gr.)
1 çay bardağı süt
18:00
1 kepçe çorba ( yarım kase )
6 yemek kaşığı sebze yemeği
bol salata
1 çay bardağı yoğurt
bir ince dilim ekmek ( 1 el kadar )
ve tabiki su
20:30
bir bardak yeşil çay...
her akşam biberiye ve zeytin yaprağını karıştırıp sıcak sıda 10 dk beklet
ve bol bol su en önemlisi....
Sabah başlıyorum yapmaya bakalim bir hafta deneyeceğim ben de işe yarayacak mı bersemi sen denedin mi denediysen verebildin mi ne çok sordum dimi son soru bir hafta boyunca bana eşlik edecek var mı
merhaba canlaar nasiilsiniz
sabah 76 geldim cuma gunu 76.8 dim dun olmasaydi daha iyi bir sonuc olabilirdi cuma gunune kadar 75 istiyorum
diyeti ben tam uygulayamadim ama diyet lstelerinde var bu diyet yapan kisi bir haftada 3.4 kilo vermis
birlikte uygulayalum bakalim ben bugun basladim
2 kk peynir
1 d ekmek 2 zeytin 1 catal recel+labne bunu ek koydum yemezsem olmaz
sizler ne yaptiniz
gunaydin arakadaslar bu sabah itibariyle 1kilo 700 gr verip 100 .3 gr la gune basladim benim icin pek basri sayilmasada korktugumun cok ustunde bir sonuc almam psikolojik olarak beni biraz rahatlatti ve fakat haftasonunun hezimetini yasadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?