varim ben de kizlar bu ara net biraz zorluyor benim oglan 2 yas sendromuna girdi sanirim iki yasina 2 ay var ama ben yicem ben yapicam ben icecegim bizim verdilerimizi reddediyor onla ugrasmaktan gozumu acamiyorum herseyi kendi yapmak istiyor bizde biraktik ozguveni olsun her isi anne babasina yaptirtmasindan iyidir mantigiyla saldik cildirma noktasina gelsekte ilerisi icin ne cok yazdim ya hu ogle uykusundaya:))firsati degerlendirim diger gruplar cok dolu ve yogun oluyor ben az ve oz olsun diye burda yapalim diyorum siz nedersiniz
herkes ayni dertten muzdarip desenize ah bu asi genclik birde gozum aydinmi desem 4 aydan sonra regli oldum kistim var ondan boyle zamansiz arada sirada ugrayip kendini hatirlatiyor ve ben gece 2 de kalkip iki tatli kasigi nutella kasikladim ve muz yedim sonra yaptigimin pismanligiyla 1 ton su icip yattim ve sabah suprizle karsilastim :)) 3 yemek kasigi yogurt iki dilim tahilli kepekli ekmek ve 7 tane zeytin 1 devasa kupa yesilcayla gune basladim burada firtina ve yogun yagmur var disari cikmak hayal evde ki o yuruyus zimbirtisina binecegim oglandan firsat bulursam benden once ziplayip ben binecegim diyor bakalim artik savasta kim galip gelirseyuruyus bandi degil ama nasil tarif edilir bilmiyorum
Ben koca ağız sabah bir büyük kek yedim ama oglen yemek yok bir portakalla geçiştirdim
tam yazi yazacam benim oglumda izin vermoiyor o aliyor telefonu
kosu bandim var ona cikmak zaten zor
bir asi gencde bende var
kosu bandina cikiyor hizi artiriyor 4.hizda yuruyor kosuyor bana sende cik diyor
yok oglum benim ihtiyacim yok sen cik diyorum :))
herkes ayni dertten muzdarip desenize ah bu asi genclik birde gozum aydinmi desem 4 aydan sonra regli oldum kistim var ondan boyle zamansiz arada sirada ugrayip kendini hatirlatiyor ve ben gece 2 de kalkip iki tatli kasigi nutella kasikladim ve muz yedim sonra yaptigimin pismanligiyla 1 ton su icip yattim ve sabah suprizle karsilastim :)) 3 yemek kasigi yogurt iki dilim tahilli kepekli ekmek ve 7 tane zeytin 1 devasa kupa yesilcayla gune basladim burada firtina ve yogun yagmur var disari cikmak hayal evde ki o yuruyus zimbirtisina binecegim oglandan firsat bulursam benden once ziplayip ben binecegim diyor bakalim artik savasta kim galip gelirseyuruyus bandi degil ama nasil tarif edilir bilmiyorum
bende oglumu 2 yil emzirdim ama 1 yil hic adet gormedim logusalikta olmasa adet donemini unutmustum cok garipti tam adet doneminde butun belirtileri yasiyordum adet olmuyordum cok acayipti
ben baktim youtubeden bir mil olana 20 dk yuruyus germe hareketleriyle bitiriyor tanistim yani 4 miline bakmadimama iyi gorunuyor eger tv niz smart tv se direk oradan bakarak yapabiliriz spor yapamadim vicdan azabida olmaz iyide bir ceza yontemiortmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?