sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

varim ben de kizlar bu ara net biraz zorluyor benim oglan 2 yas sendromuna girdi sanirim iki yasina 2 ay var ama ben yicem ben yapicam ben icecegim bizim verdilerimizi reddediyor onla ugrasmaktan gozumu acamiyorum herseyi kendi yapmak istiyor bizde biraktik ozguveni olsun her isi anne babasina yaptirtmasindan iyidir mantigiyla saldik cildirma noktasina gelsekte ilerisi icin ne cok yazdim ya hu ogle uykusundaya:))firsati degerlendirim diger gruplar cok dolu ve yogun oluyor ben az ve oz olsun diye burda yapalim diyorum siz nedersiniz

Benimkiyle yas olarak ayni donemler galiba ayni şeyleri yaşıyoruz çok fena asi gençler

herkes ayni dertten muzdarip desenize ah bu asi genclik birde gozum aydinmi desem 4 aydan sonra regli oldum kistim var ondan boyle zamansiz arada sirada ugrayip kendini hatirlatiyor ve ben gece 2 de kalkip iki tatli kasigi nutella kasikladim ve muz yedim sonra yaptigimin pismanligiyla 1 ton su icip yattim ve sabah suprizle karsilastim :)) 3 yemek kasigi yogurt iki dilim tahilli kepekli ekmek ve 7 tane zeytin 1 devasa kupa yesilcayla gune basladim burada firtina ve yogun yagmur var disari cikmak hayal evde ki o yuruyus zimbirtisina binecegim oglandan firsat bulursam benden once ziplayip ben binecegim diyor bakalim artik savasta kim galip gelirse yuruyus bandi degil ama nasil tarif edilir bilmiyorum

Ay o çok kötü benim ki biraz gecikse sinir küpü oluyorum şişlik yapiyordur. Benim ki de fena eliptik bisiklet var evde uyanikken yanina yaklasamiyorum. Ben ben ben asi genc , gel beni issir diyor sürekli bogusmak istiyor hep kendi yapacak kendi istediği olacak

tam yazi yazacam benim oglumda izin vermoiyor o aliyor telefonu
kosu bandim var ona cikmak zaten zor
bir asi gencde bende var
kosu bandina cikiyor hizi artiriyor 4.hizda yuruyor kosuyor bana sende cik diyor
yok oglum benim ihtiyacim yok sen cik diyorum :))

Ben koca ağız sabah bir büyük kek yedim ama oglen yemek yok bir portakalla geçiştirdim

bir dilimse bisey olmazda dilim sayisina bagli
bir onerim var
alinarasda katilirsa yedigimiz bu cislar icin buraya yazacagizve kendimize ceza verelim ve saat 7 den sonra yediklerimiz icin. cezada hep birdwn karar verebiliriz benim teklifim leslie 5 mil videosu yapmak ne dersiniz

Tabi evlatciklar spor yapsin bizler zayiflayalim ne guzel olur

tamam kizlarda ben bu leslie yle daha once hic tanismadim once bir tanistirin cezayada kabulum youtuben mi tanisacagiz kendisiyle super bir fikir ayrica ceza sistemi ikinizde ogretmensiniz sanirim hocahanimlar

evet hocam cezamizida veririz odulumuzude
hele bir zayiflayalim odulunde zamani gelir
leslie ben 3 yil once indirmistim 2 mil 3-4_5mil var 5 mil 60 dk surutor yaklasuk you tube da var kadin yuruyor arada hoplutor zipliyor bana inanilmaz sikici geliyor ceza icin o yuzden leslie dedim lesli yapmaktansa birsey yememeyi tercih ederim

bende oglumu 2 yil emzirdim ama 1 yil hic adet gormedim logusalikta olmasa adet donemini unutmustum cok garipti tam adet doneminde butun belirtileri yasiyordum adet olmuyordum cok acayipti

ben baktim youtubeden bir mil olana 20 dk yuruyus germe hareketleriyle bitiriyor tanistim yani 4 miline bakmadimama iyi gorunuyor eger tv niz smart tv se direk oradan bakarak yapabiliriz spor yapamadim vicdan azabida olmaz iyide bir ceza yontemiortmenim

bende oglumu 2 yil emzirdim ama 1 yil hic adet gormedim logusalikta olmasa adet donemini unutmustum cok garipti tam adet doneminde butun belirtileri yasiyordum adet olmuyordum cok acayipti

ben de her ikiside mevcut yani hem oglum hala israrla emiyor(biraktirmak icin buyuk caba icindeyim) hemde kistim var sebep her ikiside olabilir bilemiyorum arada sirasa 5 -6 ayda bir kendini gosteriyor ama boyle bir dusuyorum cikolata falan leslie iyi bence

Anlastik nasil bişi henüz bilmiyorum ama ceza olduguna göre pek iyi bişe olduğunu düşünmüyorum ama zaten spor yapiyorum bide bu olursa yandik mantigiyla yemem sanirim bakarim youtube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…