sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

Tamam yawwww bozma moralini baslarsin yeniden pazartesiye kadar yarışa varmisin kim daha çok verecek

2. gün bitti işte tatlım :)

alışmaya çalışıyorum, 5 güne kadar tartılmıcam bakalım ..

senin nasıl gidiyor?
Bir kac gündür asmistim bu gun dikkat ediyorum başlarken 90 dim 85 e kadar dustum sonra 86, 5 oldum sabah tartildim 86 geldim oynayip duruyor ama iki gündür ortalama 3 er km yürüyorum bakalim be olacak

Duzenli olarak yemek yiyemedigim icin öğütlerime dikkat ediyorum sabah iki dilim ekmek arası peynir öğlen bir dilim kek bir tane mağmur yedim mağmur memleketten gelmişti dayanamadim dükkan kapandi bu saatten sonra katı bir şey yok bol su ve çay

nerelerdesiniz diyet nasil gidiyor bir benden ses cikmiyor zannetmistim sizde yoksunuz bu haftasonlari bana hic iyi gelmiyor bugun yeniden duzenime donecegim 500 gr vermisim offfff gerci buna ben sebep oldum sirkelenelim ve de kendimize gelelim arkadaslar butun bunlar bizin beynimizde baslayip bitiyor kendi bedenimize hukmedebiliriz bu gazla artik nereye gidersem sizede iyi gelmesi temennisiyle

Canim bu ara şehir dışından misafirlerim var onlarla ilgilendim o yüzden cok baglanamadim bir iki gün sonra daha rahat olurum bizde de isler yolunda gitmedi ama yapacak bir şey yok hirs yapalim da cumaya kadar en azindan bir kg verelim ya ben bizimkilerle iddaya girdim 4ayda 20 kg vermem lazım yani nisan sonuna kadar 66 kg olmam lazim nasil olacaksa onu da bilmiyorum

hadi bakalim cumaya kadar yarisalim benim yazdigim bir grup var orda da yaris basladi burdada yapalim aynisini isterseniz
spor
su
bitku cayi
aksam en gec 7
kacamak yok ordaki kuarllar
isterseniz oraya gelin isterseniz burdan

bende conuc kotu nerdeyse verdigimi aldim tam guzel gidiyor derken bir kacamak yapiyoruz ve devam etmemek gerkirken isin ucu kacti deyip hepten bisveriyoruz en azindan bende durum bu
en onemli sey motivasyonu dusurecek seyler yememek azicik ucundan derken bu duruma geldik

ayda 5 kilo nerdeyse benimde hedef ayni
7 subatta 65
mart basi 60 ne guzel olurdu
yazin kilo dwrdi olmadan diledigince gezmek ufffffff zayif olmak istiyorum

hadi bakalim cumaya kadar yarisalim benim yazdigim bir grup var orda da yaris basladi burdada yapalim aynisini isterseniz
spor
su
bitku cayi
aksam en gec 7
kacamak yok ordaki kuarllar
isterseniz oraya gelin isterseniz burdan

Tamam canım bu ara çok nete giremedim bu aksam yolcu ediyorum misafirleri cumaya kadar çok ciddi dikkat edeceğim bakalim ne olacak yediklerime dikkat etmeye çalıştım bu arada ama cok yürüdüm dün 7 kilometre yürümüşum tabi çok tempolu falan değil önceki iki gün de yaklaşık 2-3 km gibi yurumustum

Ben diyete 27/11 de diyete 90 kg ile basladim hedefim 27/12 de 83 kg a düşmek.2, 5 kg vermem gerekiyor 10 günüm kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…