sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

Bi dakka o zaman ilk ceza benim galiba sabahki kek yüzünden bir saat bisiklet bir de Leslie 5 mil bakalim yarina çikabilecek miyim

Leslie 5mil o kadar da sikici değil cezami cektim bakalim simdi biraz dinlenecegim bu arada mutfağı toparlayim eşim gelmeden bir saat de bisiklete binmem lazım cuma günü tartinda 84 lu kilolar görmek istiyorum

İşte bu günkü sporum 5mil, 40 dk bisiklet, 20 dk karın egzersizleri bir süre kek görmek istemiyorum :)

Akşam yemeğim 5 tane küçük hazır köfte 4 kaşık sade makarna bir avuç badem ve fındık birazdan da form çayı yaparım eşim geldiğinde gidip oglumu alacağız sonra da bir çay demlerim tamam bu gün böyle biter

Evdeki hesap çarşıya uymadi aksam bizimkiler kestane pisirdiler ben içinden 4 tane yedim

Hatunlar nerelerdesiniz yawwwwwww ses soluk çıkmıyor ben Türk Kahvesi keyfi yapiyorum sizler neler yapıyorsunuz

yeni nefes alma imkani buldum oglusum sagolsun korkudan kerst cikolatasina soyle uzaktan bile bakmadim insan mili duyunca bir tirsiyor dogrusu

Offfff evde sorun çıktı ustalar var yemek yalan oldu :-( disardan yemek getirttik evim mahvoldu sol dan soldan migren burdayım diyor agridan sol gözümü açamıyorum

hayirdir sorun nedir cozulemeyecek birsey degildir umarim kolay gelsin

Ustalar yeni gittiler tesisatla ilgili bir kac gün sürecek galiba sinirden başım tuttu ev leş gibi temizliğe başlıyorum ne zaman biterse artık gerçi yarın tekrar batiracaklar ama duramam her yer su duvar kirdilar toz beynim agridan dışarı çıkacak sol gözüm iptal işim bitsin kendimi karanlik odaya atip yatmam lazim yoksa ağrı kesiciler hikaye

bu kadar sikma canini temizlik bu yapilir yapilmazsa da yarina kalsin soylede dusun bu temizligi bir cesit spor gibi yapabilirsin canim hemde bol yorucu spor
ben temizlik yaparken oyle dusunuyorum simdiye kadar evi mis gibi yapmissindir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…