sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

Ben de öyleyim başlayıp başlayıp bırakıyorum asla kilo veremem tatli yemeden duramam saniyordum öyle değilmiş bize katil artik deli gibi tatli istemiyor canim arada bir esiyor bir iki lokma alinca firenliyorum o da yetiyor bize katil boyun yasin kilon ne birlikte verelim

Yaşım 28, boyum 1,59 kilom 68 ile 70 arasında gidip geliyor bu aralar, benim en az 5 kilo vermem lazım polikistik over var çünkü bende adet olamıyorum kilo veremeyince, olmadıkça da kilo alıyorum, aldıkça olmuyorum kısır bir döngü yani. Zamanla da kilo vermem zorlaşıyor pes ediyorum hemen.

O da zormus ama anladigim kadariyla vermeye baslamadigin sürece daha da zorlayacak bu durum .madem zor veriyorsun acele etme zaten benim kadar aşırı bir kilon yok zamana yaymaya çalış belki daha kolay olur o zaman katı diyet listeleri yerine miktarları azalta bilirsin ara öğün vs dikkat edebilirsin yada sana ençok ne uyarsa sikmadan yaparsin verilmeseydi ben veremezdim inan bana surekli abur cubur yiyordum agzim hiç boş durmuyordu bir gunu çikolatasız gecirmenin imkânsız oldugunu dusunuyorum ya ne kadar aciz oldugumu sen anla fenaydi ama simdi yavaş yavaş da olsa gidiyor

Bu aralar yazmayan fit olma adayi bayanlar söyleyin bakalım Nerelerdesiniz tamam ufakliklar yoruyor ama kendinize de vakit yaratin yawwww yeterince saldik simdiye kadar bundan sonra daha salmamak lazim pazartesi tartida 100 gr dahi olsa düşüş olcak yoksa ceza var karışmam :-D

Yatmadan önce aklima geldi tv de bir programda zayiklama çayı tarifi verdi birde zayilatan 5 tane baharat adi vetdi baharatlar karistirilip yediklerimize koyuyormusuz yağ yakimini hizlandiriyormus not almistim sabah yazarim iyi geceler

gunaydin
evet ogulcuktan vakit kalmiyor
dun aksamda yemegi gec yemek zorunda kaldim rsim tupu gec getirdi
ekmekde cok yedim birdaha olmaz insallah
bugun cok kotuyum cunku midem cook sis

Yatmadan önce aklima geldi tv de bir programda zayiklama çayı tarifi verdi birde zayilatan 5 tane baharat adi vetdi baharatlar karistirilip yediklerimize koyuyormusuz yağ yakimini hizlandiriyormus not almistim sabah yazarim iyi geceler

5 baharat deyince aklıma 5'i bir yerde geldi o da mate, funda, kekik, biberiye, yeşil çay karışımı; bu çayın içildiği zaman bol suyu kesinlikle aksatmamak gerekiyor, zaten her diyette vazgeçilmez olan su. bir süredir çikolata yemiyorum bakalım sık su içmeye gayret ediyorum.
benim durumumda aldığım iki kilo dünyamı değiştiriyor vücudumun dengesi alt üst oluyor. Elimden geldiğince mücadele edeceğim inşaallah çünkü başlamadıkça da elime bir şey geçmiyor kk ve dolayısıyla sizlerle tanışmam iyi oldu birbirimize destek oluruz

Kisnis kimyon karabiber Pul biber kekik toz zerdecal ve toz zencefil fazla hazirlamayacakmisiz birer kasik karistirip cam kavanozda saklanacak her yemege atin dedi yada yoğurt içine konabilir diye anlatti sanirim yağ yakimini hızlandırıyormus bende firsat bulup alamadim normalde biberler ve kekik disindakileri kullanmiyorum ama fırsat bulunca deniycem

Tabi ya iyiki şu günlük olayına girmisim diyorum yoksa hâlâ yerimde sayiyor olacaktim mutsuz mutsuz oturacaktim en azından şimdi umudum var bir kac kilo sonra hamile kalmadan önceki kiloma döneceğim inş sen de istedigin kiloya donersin tabiki hedefim evlendigim zamanki kilom

Bu günü kisaca anlatayım sabah benim canavarla kahvaltı savaşı vardi ben onunla kavga etmekten agzimami soktum burnuma soktum bilmiyorum biraz peynir iki dilim ekmek ve bir tatli kaşığı kadar recel ywsim ogle yemek yemedim çünkü disardaydik aksam üzeri disarda yemek zorunda kaldim bir bucuk lehmacun yedim menudeki en masum şey oydu çünkü aksam yarim portakal yedim buraya kadar fena değil ama arada iki tane lokum yedim o fena oldu yaklasik 3, 5 km de yürüdüm bakalım pazartesi ne olacak

27 sine çok az zaman kaldı sitres oldum ya en azindan 83 görmek istiyorum büyük moral olacak belki o zaman zayifladigim da belli olur birazcik

Günaydın arkadaşlar günümüz güzel geçsin islerimiz yolunda gitsin inş bol gezmeli dinlenmeli stres atmali bir gün olsun

esracim cok merak ettim 90 la basladin 40 kilo vermek istiyorsun hedefin 50 kilomu
cok az degilmi 50 ben universitede 50 kuloya kadar inmistim ama kotu durutordu bende
benim hedefim 57 -60 gibi bakalim
yarin 83 olursan bir ayda 7 kilo vermis olacaksin

Yok canim ya oyle kötü durmuyor daha onceleri 48 ile 50 arasinda gidip geliyordum buyuk annem bana bakip bakip anneme kiziyordu ama 50-52 o civarlar iyiydi acikcasi 55ten sonrasi geldimi geliyor devami diye korkuyorum .keske 83 u gorebilsem 27sine kadar o zaman çocuk gibi sevinecegim 7 kilo cok degil bence millet haftada 2 kilo veriyor cok umutluyum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…