sonuna kadar arkanızdayım belki bana da örnek olur ne güzel ben karar versem de ertesi gün tutmakta zorlanıyorum kendimiyalnız kilo vermeye başlayınca bir yerde duruyormuş işte orada pes etmemek gerekiyormuş diyet yapan ve başarıya ulaşan kuzenim öyle demişti, işte ben bir yerde duracağı yere kadar bile kilo veremedim. Hep beraber kurtulalım şu fazlalıklarımızdan.
Yaşım 28, boyum 1,59 kilom 68 ile 70 arasında gidip geliyor bu aralar, benim en az 5 kilo vermem lazım polikistik over var çünkü bende adet olamıyorum kilo veremeyince, olmadıkça da kilo alıyorum, aldıkça olmuyorum kısır bir döngü yani. Zamanla da kilo vermem zorlaşıyor pes ediyorum hemen.Ben de öyleyim başlayıp başlayıp bırakıyorum asla kilo veremem tatli yemeden duramam saniyordum öyle değilmiş bize katil artik deli gibi tatli istemiyor canim arada bir esiyor bir iki lokma alinca firenliyorum o da yetiyor bize katil boyun yasin kilon ne birlikte verelim
Yaşım 28, boyum 1,59 kilom 68 ile 70 arasında gidip geliyor bu aralar, benim en az 5 kilo vermem lazım polikistik over var çünkü bende adet olamıyorum kilo veremeyince, olmadıkça da kilo alıyorum, aldıkça olmuyorum kısır bir döngü yani. Zamanla da kilo vermem zorlaşıyor pes ediyorum hemen.
Günaydın tatlım :)
gunaydin
evet ogulcuktan vakit kalmiyor
dun aksamda yemegi gec yemek zorunda kaldim rsim tupu gec getirdi
ekmekde cok yedim birdaha olmaz insallah
bugun cok kotuyum cunku midem cook sis
Yatmadan önce aklima geldi tv de bir programda zayiklama çayı tarifi verdi birde zayilatan 5 tane baharat adi vetdi baharatlar karistirilip yediklerimize koyuyormusuz yağ yakimini hizlandiriyormus not almistim sabah yazarim iyi geceler
5 baharat deyince aklıma 5'i bir yerde geldi o da mate, funda, kekik, biberiye, yeşil çay karışımı; bu çayın içildiği zaman bol suyu kesinlikle aksatmamak gerekiyor, zaten her diyette vazgeçilmez olan su. bir süredir çikolata yemiyorum bakalım sık su içmeye gayret ediyorum.
benim durumumda aldığım iki kilo dünyamı değiştiriyor vücudumun dengesi alt üst oluyor. Elimden geldiğince mücadele edeceğim inşaallah çünkü başlamadıkça da elime bir şey geçmiyor kk ve dolayısıyla sizlerle tanışmam iyi oldu birbirimize destek oluruz
esracim cok merak ettim 90 la basladin 40 kilo vermek istiyorsun hedefin 50 kilomu
cok az degilmi 50 ben universitede 50 kuloya kadar inmistim ama kotu durutordu bende
benim hedefim 57 -60 gibi bakalim
yarin 83 olursan bir ayda 7 kilo vermis olacaksin
sonucu çok merak ediyorum umarım başarılı olmuşsunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?