Bu gün 12 gibi kahvalti yaptim 3 tane siyah Zeytin bol baharatli bir haşlanmış yumurta 30 gr kadar kasar peyniri bunun disinda bir büyük fincan Türk Kahvesi ve bol su baska birsey yemedim aldigim gramlarin cezasini verdim kendime birazdan yogurt icine bir havuc rendeleyip yiyeceğim bu arada leslie 5 mil oryantal aerobik yaptim. Oryantal aerobik de 1.ve2. Partlari ikişer kez 3. Partida bir kez yaptim yaklasik 2 saat spor yapmis oldum. ama çok yoruldum 27sinde 83 ü görmem gerek sonra ortalama olarak günde bir saat spor yapmayi düşünüyorum bakalim gorebilecekmiyim
Yok şu an hic birşey görmek istemiyorum. spor yap dus al yaglan vs canim çıktı az once 5 kaşık yoğurdun içine bir havuç rendeledim içine bol pul biber attim onu yedim daha da yemem belki cok gec yatarsam 2 kayisi yiyebilirimbu ne yav nasıl yaptın bu kadar sporu harikasın
içlikoftenın acısı cıkmıs
artık görmek ıstemessın ıçlı köfte
bana gonder
Yok şu an hic birşey görmek istemiyorum. spor yap dus al yaglan vs canim çıktı az once 5 kaşık yoğurdun içine bir havuç rendeledim içine bol pul biber attim onu yedim daha da yemem belki cok gec yatarsam 2 kayisi yiyebilirim
Evet iki kayisi yedim 3 tane badem yedim
oglun cok gec uyumus
cizelgeyi denedinmi yapamadinmi
ya ben yine cozutmaya basladim yedikce yiyesim geliyor nasil bir cozum bulmam gerekitor bilmiyorum spor yapsam belki motive olabilirim ama spor yapacak vaktimde yok aslinda eliptim manyetik bisiklet istiyorum sessiz calisiyormus oglum uyurken yapardim ama hangisi iyidir sessizdir bilmitorum
ALlah yardimcin olsun zor bir durum sigara meselesi hem birakmak istiyorsun hemde birakirken kilo almaktan korkuyorsun ama bir paketten 3 -4adete dustugune gore sende cok guclu bir irade var kutlarim seni
ben hic sigara kullanmadigim icin kendimden bilmiyorum ama ayni dyrumda esim var oda birakmak istiyor birakamiyor azaltmakla olmuyor onunki
tamamen kesmesi lazim
esracim ben bugunden itibaren puanli diyet listesine geciyorum burdanda yazarim diger yazdigim sayfada bir arkadas nasil uyguladigini yazmis istersen sende bak kafama yatti benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?