sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

bu ne yav nasıl yaptın bu kadar sporu harikasın
içlikoftenın acısı cıkmıs
artık görmek ıstemessın ıçlı köfte
bana gonder

bu ne yav nasıl yaptın bu kadar sporu harikasın
içlikoftenın acısı cıkmıs
artık görmek ıstemessın ıçlı köfte
bana gonder
Yok şu an hic birşey görmek istemiyorum. spor yap dus al yaglan vs canim çıktı az once 5 kaşık yoğurdun içine bir havuç rendeledim içine bol pul biber attim onu yedim daha da yemem belki cok gec yatarsam 2 kayisi yiyebilirim

Evet iki kayisi yedim 3 tane badem yedim

Günaydın en azindan benim için oğlum dun gece 2, 5 da uyudu benimde uyumam 3 u buldu. Sabah da 12 de uyandik sersem gibiyim sabah kahvaltim klasik iki dilim ekmek biraz kasar peyniri biraz beyaz peynir 3 tane siyah zeytin

şansa bak 27 si cumaya denk geliyor ve bu sefer olacak tartida 83 u göreceğim inş 27 sinde tam bir ay olacak

ya ben yine cozutmaya basladim yedikce yiyesim geliyor nasil bir cozum bulmam gerekitor bilmiyorum spor yapsam belki motive olabilirim ama spor yapacak vaktimde yok aslinda eliptim manyetik bisiklet istiyorum sessiz calisiyormus oglum uyurken yapardim ama hangisi iyidir sessizdir bilmitorum

Çalışınca spor yapmak da zorlaşıyor ama hani diyorlar ya istersen olur bendekinden memnunum ama biraz ses yapiyor ama manyetik olani cikmistir herhalde takip etmedim acikcasi zamanla insan sıkılıyor ama dönüşümlü yapinca iyi iki gundur binmiyorum ben bu gün oryantal aerobik yaptım 40 dk kadar sonra Ender Saraç 10 hareket varya onlari yaptim bitti yaklasik bir saat sürdü.

Yeme isine gelince yenince yeniyor abi sundan bir lokma bundan biraz tadi gelince insan yemek istiyor o yuzden masaya oturmuyorum yada yiyenlerin yaninda durmuyorum canim istiyor birde zaten mide genis el ve agiz alışkanlığı var durum zor sabah kahvaltidan sonra turk kahvesi ictim ta aksam yemegine kadar bişi yemedim yaklasik bir saat once yemek yedim 4 tane dondurulmuş satilan köfte yedim 3 kasik yogurdun icine bir havuc bir salatalik cok az turp rendeledim pul biber ve nane attim onu yedim cok gec yatarsam yine belki bir mandalina yerim baska bişi yemeyi düşünmüyorum yoksa geri olduğu gibi kilolar geri geliyor iki gun yaydim 300 gr almisim dedimya kararliyim artik fit olacağım bence sende bol bol hayalindeki seni dusun bir de simdiki seni yardimci oluyor

Utanarak söylüyorum ben sigara kullanan biriyim hep birakirsam kilo alirim diye korkuyordum bir dönem denedim aldim da kilo şimdi diyete basladim baslayali onada dikkat ediyorum gunde bir paketten fazla iciyordum artik en fazla 3-4 tane iciyorum bazi gun onu da içmiyorum umarim ideal kiloma ulasirken ondan da kurtulacagim bana dua edin

ALlah yardimcin olsun zor bir durum sigara meselesi hem birakmak istiyorsun hemde birakirken kilo almaktan korkuyorsun ama bir paketten 3 -4adete dustugune gore sende cok guclu bir irade var kutlarim seni
ben hic sigara kullanmadigim icin kendimden bilmiyorum ama ayni dyrumda esim var oda birakmak istiyor birakamiyor azaltmakla olmuyor onunki
tamamen kesmesi lazim

Evet direk kesmek mantikli ama benim esim de iciyor o yuzden birakmak çok zor zaten esim gelince içiyorum o 3-4 taneyi birde babam bıraktı 10 kg aldi o yüzden tirsiyorum diyetin stresi var zaten birde birakmak çok kasiyor suan bende spor yapıp duruyorum boş zamanimda cunku gunde bir paket icince insanin ağzı her boş zamanda ya sigara yada içecek veya yiyecek bir şey ariyor birde rutin olan hareketler var mesela çay sigara kahve sigara beklerken sigara yak vs bunlarin yerine su koymaya çalışıyorum bakalim zaman ne getirecek bana dua edin nisan sonuna kadar hem kilolardan hem sigaradan kurtulayim

esracim ben bugunden itibaren puanli diyet listesine geciyorum burdanda yazarim diger yazdigim sayfada bir arkadas nasil uyguladigini yazmis istersen sende bak kafama yatti benim

Ya ölüyorum çok kötüyüm alerji problemim artti nefes alamiyorum griple de birleşti cigerlerim agriyor tum gun yattim ama nefes alirken sanki göğsümde fil oturuyor canim yaniyor biran önce geçsin yaaaaaa

Ya ölüyorum çok kötüyüm alerji problemim artti nefes alamiyorum griple de birleşti cigerlerim agriyor tum gun yattim ama nefes alirken sanki göğsümde fil oturuyor canim yaniyor biran önce geçsin yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…