sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

O aradaki kilolarin en güzel yani ne giysem yakışıyordu ne pot ne dar nede güzel durmadi derdi vardi

Pazar bizim çekirdek aile günümüz bu hafta babamiz buyuk bir alisveris merkezine gitmek istedi kahvaltidan beri bisi yememistim acliktan menulere saldirmamak icin zor tuttum kendimi onun yerine 7 baharatli tavuk biraz makarna ve salata yedim yinede cok kalori aldim ustelik daha spor da yapamadim esim evde olunca aksiyor o aksam derse gidecek o zaman bisiklete binmem lazim

senın bısıkletin markası ne eliptikmi -manyetikmi-dikeymi
sessiz çalışan ama cok sessiz olacak manyetik-eliptik bisiklet ıstıyorum
oğlum uyurken spor yaparım

senın bısıkletin markası ne eliptikmi -manyetikmi-dikeymi
sessiz çalışan ama cok sessiz olacak manyetik-eliptik bisiklet ıstıyorum
oğlum uyurken spor yaparım

Vo.... ile baslayan varya hem ayakta hem oturarak kullanabiliyorsun kollari olan modellerden onunde tivist bölümü var ustunde agirliklar da var ama biraz ses yapiyor sanirim manyetik degil

Ahh canım bende sendenim benimde 45 kilo fazlam var şuan 116 kiloyum beş gün önce diyetisyene gittim bakalım işe. Yarayacakmı tam boşverdim dediğimde gittim çünkü hiçbirşey işe yaramıyordu. Umarım bu. Defa işe yarar. Dua edin lütfen hayatım kabus gibi bu kilolarla

Bence yarar sen istedikten sonra olur sadece ilk aksamada tamamen vaz gecme tekrar tekrar basla baska türlü olmuyor hepimiz ayni durumdayiz ve hepimiz bu halde olmaktan mutsuzuz umarim bu günler hatiralarda kalir hep beraber yuklerimizden kurtuluruz inş

Ya benim annem zayifla diyip basimin etini yiyor ama zayiflamayim diye elinden geleni yapiyor akşam oturmaya gittik hatun içli köfte yapmis esim tok karnina 6 tane yedi bende dayanamadim 2 tane götürdüm yarin cezaliyim 5 mil +bisiklet(30 dk)+30 dk ev egzersizleri yani iki saat spor yapacagim

Günaydın gunaydin güzel bir gün bizlerin olsun oğluşum izin verirse birazdan kilo bildirimi yapacağım.

Tarti bugun beni guldurmedi tabi sarmalar icki kofteler götürürken iyiydi aman ne ayapayim artik kacamak yok zaten bu gun cezaliyim oglum uyusun diye bekliyorum leslie 5 mille başlayacağım bu arada kilom:84, 6 biraz almisim ama moralim bozulmadi çünkü sabah alışveriş yaptim kasiyer bayan sen diyet mi yapiyorsun bişi mi yaptin diye sordu zayifliyorsun dedi cok kilo vermedim ama spor topluyor çok sevindim

ay bende kılo bıldırımı yaptım ve senı bekliyordum kı
bi baktım kılomu buraya degıl dıger yazdığım sayfaya bıldırmısım sadece karıştı
bende sadece yarım kılo gitti
76.5ım
sen kılomu aldın

bugun sabah peynir domates h.yumurta 1 d ekmek
ara gorm biskuvi
ogle
3 k kuru fasulye 2 k pilav yogurt bol salata
aksam yogurt 1 k pilav acibiber o kada aciydiki midem yandi ama cok yedim biberi yav

Evet 300gr almisim :-( sadece yarım kilo diyorsun ama iyi bence bak ben almışım

İyi geceler bugün 2saate yakin spor yaptim yarin ki hedefim tam 2 saat yarin gündüz oglumda yok yani bahanem de yok

slmmmm benide alın yanınıza 73 kg yum 60 olmak istiyorummmm o çizelge nasıl yapılıyo yaaa

hosgeldin canim memnuniyetle senin kilon daha az tickerfactory var ordan yapuliyor ben suan okuldayim anlatirim sana ayrintili aksam donunce
biz cuma ve pazartesi tartiiliyoz sende katil
evlimisin bekarmi yasin kac boyun

esracim sende cok kulo almamissin birgun onceki iclu koftedendir su tutmustur vucudun

Son düzenleme:

Evet ya guzeldi ama difrize attim pisirmiyorum bir misafir geldiginde cikartirim diye dusundum boylece yemem bende kendim yapamiyorum annemde kağıt gibi incecik yapiyor hamurunu bayiliyorum ama dönüşü kötü oldu bir sure yemem daha

Bu gün 12 gibi kahvalti yaptim 3 tane siyah Zeytin bol baharatli bir haşlanmış yumurta 30 gr kadar kasar peyniri bunun disinda bir büyük fincan Türk Kahvesi ve bol su baska birsey yemedim aldigim gramlarin cezasini verdim kendime birazdan yogurt icine bir havuc rendeleyip yiyeceğim bu arada leslie 5 mil oryantal aerobik yaptim. Oryantal aerobik de 1.ve2. Partlari ikişer kez 3. Partida bir kez yaptim yaklasik 2 saat spor yapmis oldum. ama çok yoruldum 27sinde 83 ü görmem gerek sonra ortalama olarak günde bir saat spor yapmayi düşünüyorum bakalim gorebilecekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…