esracim cok merak ettim 90 la basladin 40 kilo vermek istiyorsun hedefin 50 kilomu
cok az degilmi 50 ben universitede 50 kuloya kadar inmistim ama kotu durutordu bende
benim hedefim 57 -60 gibi bakalim
yarin 83 olursan bir ayda 7 kilo vermis olacaksin
senın bısıkletin markası ne eliptikmi -manyetikmi-dikeymi
sessiz çalışan ama cok sessiz olacak manyetik-eliptik bisiklet ıstıyorum
oğlum uyurken spor yaparım
Hani su seneler geçer ne olduğunu bile anlamadan bir sabah uyanirsin ve 40 kg fazlan oldugunu fark edersin ve kurtulman gerekir ;-) tam olarak böyle olmasada 3-5 kg yıldan yıla onemsemedigim kilolar sonra basina 40 kg fazla ama artik kararliyim hafta hafta kurtulacagim ins yardim ve destek bekliyorum
Ahh canım bende sendenim benimde 45 kilo fazlam var şuan 116 kiloyum beş gün önce diyetisyene gittim bakalım işe. Yarayacakmı tam boşverdim dediğimde gittim çünkü hiçbirşey işe yaramıyordu. Umarım bu. Defa işe yarar. Dua edin lütfen hayatım kabus gibi bu kilolarla
ay bende kılo bıldırımı yaptım ve senı bekliyordum kı
bi baktım kılomu buraya degıl dıger yazdığım sayfaya bıldırmısım sadece karıştı
bende sadece yarım kılo gitti
76.5ım
sen kılomu aldın
slmmmm benide alın yanınıza 73 kg yum 60 olmak istiyorummmm o çizelge nasıl yapılıyo yaaa
slmmmm benide alın yanınıza 73 kg yum 60 olmak istiyorummmm o çizelge nasıl yapılıyo yaaa
hosgeldin canim memnuniyetle senin kilon daha az tickerfactory var ordan yapuliyor ben suan okuldayim anlatirim sana ayrintili aksam donunce
biz cuma ve pazartesi tartiiliyoz sende katil
evlimisin bekarmi yasin kac boyun
esracim sende cok kulo almamissin birgun onceki iclu koftedendir su tutmustur vucudun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?