sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

selam kızlar bende 1 aydır diyetteyim 6 kilo verdim ama bugun ne olduysa iştahımda bir artış varki hiç sormayın frenlemek çok zor oluyo böyle olunca

Arada oluyor öyle gel gitler toparlarsin benimde bir ayim bitti ve alti kilo da benden gitti ayniymis ben ayda bir gün ödül günü ilan etmistim istedigim herseyi yemeyi planlamistim ama bu ay gümbürtüye gitti hastalaninca artik gelecek aya oglusumun dogum gününe

selam kızlar bende 1 aydır diyetteyim 6 kilo verdim ama bugun ne olduysa iştahımda bir artış varki hiç sormayın frenlemek çok zor oluyo böyle olunca

Arada bir tutuyor oyle kriz anlari az hasarla atlatirsin inş
Bu arada benimde bir ayim bitti benden de alti kilo gitti darisi diger altilara

selam bende bugun yedim aksam gezmesindeydim aslinda cok bisey yemedim de ogle vakti sinirden 1 buyuk 80 g lik cikolatayi goturdum varya deli gibi yedim yaninda kahve ile su pisikolojik ymemi doyuramiyorum
ve gelelim radikal kararlarima haftada 3 gun kosu bandima cikmaya karar verdim yurucem yani kac dakika olursa
bununla ilk basta hedefim kendimi disipline etmek spor yapmayinca emek vermemis gibi hissediyorum
kilo 70 oluncada sporumu daha duzenlu ve daha fazla yaparim yani ilk basta kac dakika spor yaptigim onemli degil onemli olan disipline girmek
bugun cikolataya kadar sorun yoktu ama sonra iste oldu

Niye bu kadar sinir yaptin tamam yaptin ama niye kendinden cikarttin canim. Kim seni kizdirdiysa ondan cikartsaydin sinirini ;-) spor inan bana çok daha iyi hissettiriyor mutlu oluyorsu

kendi derdime dustum yazmayi unuttum daha iyisin sanirim
gecmis olsun tekrardan ogluna kavustunmu

Evet iyiyim kaç gündür evde yatiyordum hala da evdeyim ama daha iyi hissediyorum birde cok sıkıldım annem izin vermedi almama bir gün daha gecsin atlat dedi çok özledim kuzucugumu

Bersemi hadi yarisalim diye bir gunluk var orda yarışmaya basliyoruz yarin kilo bildirimi yapip basliyoruz hadi sen de gel

gordum orayi yarin bende yazarim oraya tartilmadim
dunde oglum ogle uyumak istemedi ona kizdim sonra utumuyor cok asabi oluyor sinrada kendiliginden uyudu ustumde

Sabah kahvaltım bir dilim ekmek 40 gr peynir bir domates bir salatalik 3tane siyah zeytin yedim bundan sonrasını yazmaya gerek yok bundan sonra hep salata yogurt 3 tane meyve

bak ne guzel gittikce rakam azaliyor
bende yerimde sayiyorum
dunki sinirimden beri dusunuyorum
bu duygusal acligima nasil bir care bulabilirim diye elim kesinlikle o yiyeceklere gitmemesi lazim bir parca bir parca diyerek bu hale geldim

neyse yarindan itibaren soyle bir liste uygulayacagim
sabah
1 kk peynir yumurta zeytin domates 1 d ekmek
ogle 5-6 yk yemek salata yogurt 1 d ekmek corba varsa ekmek yok
aksam sadec yogurt ve yarim pk form biskuvi.
puanli sisteme de uyacak cinsten iki sistemi birden uygulamaya karar verdim ama aksam cok az yiyecegim
ay ne maymun istahliyim yahu denemedigim liste kalmadi
bide en az 15 dk bantta yurume

Tatlim zaten ben o duygusal gel gitler yuzunden 90 i gördüm moralim bozuldukca yedim allah yedim dibi gördüm o yüzden artik kendime zarar vermiycem diye soz verdim ne olursa olsun moral bozuldukca ye yedikce moralin bozulsun kilo al bunalima gir moralin gene bozuk hadi ye yok yaaaaaa yeteri kadar dondum durdum kendi cevremde artik yok oyle mutlu olacagim aynaya baktikca mutlu olacagim aynalardan kacmayacagim diye diye gidiyor kilolar darisi da sana motive ol tatlim gidişat kötü yoksa

gercekten gidisatim kotu eskiden hemen kilo verebilirdim
simdi yas ilerleyince gitmek bilmiyor

Onun için demedim git gide stres oluyorsun sonra vermek zorlasiyor bozdukca veremiyorsun yine başa sarıyor o yüzden daha yasimiz kaç aşk olsun kızım 50 yaş artik genç sayılıyor artik sen düşün biz neyiz

Saka maka da ben hep çok zayiftim taki evlenene kadar 5 -6sene de aldim bu kadar kiloyu inan bana iki yil önce 80 görmüştüm ondan onceki yil da 70 sinsice ilerliyor 60-50 gidiyor iste 90 ne demek ya bir bünyede iki insan yasiyor yani ben oğlumu tasirken zorlaniyorum da ustumde 40 kilo olan bir kiz daha tasiyorum sanki ne salaklik ama jeton geç düşüyor

Kahvaltıdan sonra disaridaydik alışveriş merkezine gittik ama ben salata ayran götürdüm eşim pideleri götürdü içim gitti ama yaza ben zayif olacagim o tombul :-D

ay esimde ayni goturur pideleri alir cikolatalari abur cubur be varrsa
diyorumki alma evde kalsin ara sira yeriz diyor ama ara siraya kalmadan bitiyor

ben oyle cok zayif biri olamadim hic lisede baya irri yapiydim
sonra universitede kilolar gitti 50 altina dustum 57 kkiloyu gordummu diyey yapardim 60 ile evlendim 70 e kadar ciktigim oldu yine verirdim 65 le hamile kaldim hic tartilmadim hamilelikte ama artik kac kulo aldiysa dogumdan sonra 94. kiloydum bur haftada 84 e indim oglum 6 aylikken 68 e kadar dustun sonra yine almaya basladim
uf su rakamlara bakya ne yazmisim sabah sabah icim sisti
bi 60 olsam ve onu korusam artik su kilolarimin dalgali kur politikasi oynamasini istimiyorum sabit kurda kalayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…