selam kızlar bende 1 aydır diyetteyim 6 kilo verdim ama bugun ne olduysa iştahımda bir artış varki hiç sormayın frenlemek çok zor oluyo böyle olunca
selam kızlar bende 1 aydır diyetteyim 6 kilo verdim ama bugun ne olduysa iştahımda bir artış varki hiç sormayın frenlemek çok zor oluyo böyle olunca
selam bende bugun yedim aksam gezmesindeydim aslinda cok bisey yemedim de ogle vakti sinirden 1 buyuk 80 g lik cikolatayi goturdum varya deli gibi yedim yaninda kahve ile su pisikolojik ymemi doyuramiyorum
ve gelelim radikal kararlarima haftada 3 gun kosu bandima cikmaya karar verdim yurucem yani kac dakika olursa
bununla ilk basta hedefim kendimi disipline etmek spor yapmayinca emek vermemis gibi hissediyorum
kilo 70 oluncada sporumu daha duzenlu ve daha fazla yaparim yani ilk basta kac dakika spor yaptigim onemli degil onemli olan disipline girmek
bugun cikolataya kadar sorun yoktu ama sonra iste oldu
kendi derdime dustum yazmayi unuttum daha iyisin sanirim
gecmis olsun tekrardan ogluna kavustunmu
gordum orayi yarin bende yazarim oraya tartilmadim
dunde oglum ogle uyumak istemedi ona kizdim sonra utumuyor cok asabi oluyor sinrada kendiliginden uyudu ustumde
bak ne guzel gittikce rakam azaliyor
bende yerimde sayiyorum
dunki sinirimden beri dusunuyorum
bu duygusal acligima nasil bir care bulabilirim diye elim kesinlikle o yiyeceklere gitmemesi lazim bir parca bir parca diyerek bu hale geldim
neyse yarindan itibaren soyle bir liste uygulayacagim
sabah
1 kk peynir yumurta zeytin domates 1 d ekmek
ogle 5-6 yk yemek salata yogurt 1 d ekmek corba varsa ekmek yok
aksam sadec yogurt ve yarim pk form biskuvi.
puanli sisteme de uyacak cinsten iki sistemi birden uygulamaya karar verdim ama aksam cok az yiyecegim
ay ne maymun istahliyim yahu denemedigim liste kalmadi
bide en az 15 dk bantta yurume
gercekten gidisatim kotu eskiden hemen kilo verebilirdim
simdi yas ilerleyince gitmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?