offff ay sonu oglumun doğum günü ve ben sitres oldum yaklaşık 20 günüm kaldı umarım 80 i görürüm
stres yok :)) rahat olursun 80 merak etme :)
Sağol canım geçen yıl ki fotolarimiz makinayla kayboldu bari bu sene doğru düzgün fotolarimiz olsun istiyorum
23 ocak dogum gunu mu oglunun. Benim kizimin 23 ocak dogum gunu.
senin oglunda mi kova burcu benim oglumda kova
buarada yarin tartilacakmisin 5 gun ne zaman bitiyor
düzgün ve zayıf olur inşallah :)
evet soylediklerinin aynisi benimkide istedigi olmayinca olana kadar ugrasiyor
simdilerde de acayip sorular neden nicinler anlat anlat tekrar sormalar komik oluyorlar ayni zamanda insallah bu ozelliklerinin yaninda zekide olurlar bari
Ne yapacak kiloları ne verebiliyorum nede diyet yapabiliyorum ne olacak benim halim...
günaydın 82,9 pek güzel bir sonuç değil tekrar yediklerimi yazmaya başlamalıyım böyle olmuyor demekki haftaya pazara kadar çok daha dikkat edeceğim yürüyüş zamanı da geldi 3-4 gündür yaymış oturuyordum
Yaa çok güzel söylüyorsun ama iki küçük kızla diyete yapamıyorum bide diyetisyene gidiyorum utanıyorumBoşu boşuna üzme kendini kendimden söyleyeyim bende aynı şeyleri söyleyip duruyordum çikolata yemeden duramam tatlısız gün geçiremem vs ama halimden de hiç mutlu değildim.sanki çok önemli bir şey olması gerekiyor da öyle kilo verebilecekmişim sanıyordum ama çok saçmaymış gerekten başlayınca çok doğal bir süreçmiş gibi gelişiyor sadece birazcık sabır bir gün de şişmedim ki bir günde vereyim dedim kendime her hafta biraz biraz gidiyor o yüzden mutluyum gerçekten isteyince yapılıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?