sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

offff ay sonu oglumun doğum günü ve ben sitres oldum yaklaşık 20 günüm kaldı umarım 80 i görürüm

senin oglunda mi kova burcu benim oglumda kova
buarada yarin tartilacakmisin 5 gun ne zaman bitiyor

Hem de tam bir kova her şeyi anlatarak ikna ederek yaptirmaya çalışıyorum baska türlü aslasoz dinletemiyorum çok hırslı herşeyi ben yapicam derdinde yapamadimi krize giriyor ve asla unutmuyor anlatilmaz yasanir gerçi aynisi sende de var :-D allahım esirgesin herkesin evlatcigini

Sabahtan beri bizimkilerle tartışıyoruz taktilar sağlıksız diyet yapiyorsun diye bu gün meyve günüydü babam sağ olsun beynimi yedi ben de normale döndüm öleceksin deyip durdu felaket pimpiriklidir ama devam etsemde tartilacaktim bir oyle bir boyle oldu bu hafta bakalim sonucu ne olacak

evet soylediklerinin aynisi benimkide istedigi olmayinca olana kadar ugrasiyor
simdilerde de acayip sorular neden nicinler anlat anlat tekrar sormalar komik oluyorlar ayni zamanda insallah bu ozelliklerinin yaninda zekide olurlar bari

evet soylediklerinin aynisi benimkide istedigi olmayinca olana kadar ugrasiyor
simdilerde de acayip sorular neden nicinler anlat anlat tekrar sormalar komik oluyorlar ayni zamanda insallah bu ozelliklerinin yaninda zekide olurlar bari

Benim ki daha yeni yeni başladı şimdi favori sorumuz bu ne biktiriyor ama yapacak bir şey yok tek tek cevapliyorum sonra da gulme krizine giriyor simdi ay dede sarkisini ogrendi bastan sona söylüyor hiç sikilmiyor habire soyluyor

Dün telefona söylediğim zamanda çekildiğim bir resmi attim anasayfa yaptim baktıkça istahim kaçıyor zaten ilk anda kimse tanimiyor çok komik babam görmüş telefonunda ki bayan kim dedi yaaaa

Ne yapacak kiloları ne verebiliyorum nede diyet yapabiliyorum ne olacak benim halim...

Boşu boşuna üzme kendini kendimden söyleyeyim bende aynı şeyleri söyleyip duruyordum çikolata yemeden duramam tatlısız gün geçiremem vs ama halimden de hiç mutlu değildim.sanki çok önemli bir şey olması gerekiyor da öyle kilo verebilecekmişim sanıyordum ama çok saçmaymış gerekten başlayınca çok doğal bir süreçmiş gibi gelişiyor sadece birazcık sabır bir gün de şişmedim ki bir günde vereyim dedim kendime her hafta biraz biraz gidiyor o yüzden mutluyum gerçekten isteyince yapılıyormuş

günaydın 82,9 pek güzel bir sonuç değil tekrar yediklerimi yazmaya başlamalıyım böyle olmuyor demekki haftaya pazara kadar çok daha dikkat edeceğim yürüyüş zamanı da geldi 3-4 gündür yaymış oturuyordum

Sabah kahvaltim mi desem öğle yemegimi 50gr ekmek yaklaşık iki dilim 3 tane zeytin 30gr köy peyniri bir tane yumurta

bence cok guzel bir sonuç komşu tebrik ederim

Yaa çok güzel söylüyorsun ama iki küçük kızla diyete yapamıyorum bide diyetisyene gidiyorum utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…