sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

Aynen ya birde ufaklik var ya aliyoruz eve ondan sonra evde bi değil de 3 cocuk var gibi yiyoruz aslinda oglana da zararli .dalgali kur oturmuş kilodan daha iyi olabilir vermesi daha kolay olur belki iki sene ayni kiloda kalirsan kilo. Sabitleniyormus yani fazlaliklari attiktan sonraki iki sene cok önemli

Sinir krizi geçiriyorum eşimle az önce kavga ettik o kadar kendimi tuttum tuttum ne olursa olsun kendime zarar vermeyecegim diye kastim kastim ama beceremedim ya onu oldurecektim yada çikolata ile kendimi bogacaktim çikolatayi. seçtim simdihem ona sinirliyim hem kendime

Ah ah yok mu bu adamlar yaaa....
Bende bugün Tartışma yaşadım eşimle maalesef. Beraber meyve yiyecektik ama tüm iştahımı kaçırdı. Yine de onun zoru ile meyveyi yedim
Tabi şuan cok iyiyiz

Ah ah yok mu bu adamlar yaaa....
Bende bugün Tartışma yaşadım eşimle maalesef. Beraber meyve yiyecektik ama tüm iştahımı kaçırdı. Yine de onun zoru ile meyveyi yedim
Tabi şuan cok iyiyiz

Ya sonrasinda düzeliyor da is işten geçiyor bozdurdu bana rahatladı biraz da sigaradan dolayi asabiyim neyse hem kilolar hemde zararlilar gidecek diye ciktik yola allah kimsenin huzurunu bozmasin iyi olun tabi

Yarin yeni bir şey denemeye karar verdim ilk gun sadece patates yagsiz baharat serbest diyordu hizli kilo verdiriyormus kacamaklarin cezasi birinci Gün böyle o yuzen öğün öğün yazmayacagim sabahtan aksama kadar haşlanmış patates yagsiz ne eglenceli dimi çikolata yerken dusunmeliydim

diger tarafta yazdigini gordum buraya bbakayim dedim
kavga durumunda sen daha akillica hareket etmissin
ben once adami bogarim sonrada kendimi cikolataya bogarim
ya bir defa oldu sanirim sende bu denli
ara ara kacirsanda bence kendine bu kadar yuklenme 6 kilo verdin bir ayda dusun
bence en az bu kadarda diger ay icin vereceksin
ben kendime kiziyorum ama iki arpa boyu yol alamadim
su sigara olayinii sonraya ertelesen daha mi iyi olur iyice kararini gozden gecirdinmi zayiflamaktan bile daha zor bir olay
hem diyet hem sigara bir tasla iki kus vurmak gibi ama diyette iken bile sinirimize yenilebiliyoruz esimde sigarayi birakmaya calistigi durumlarda gergin oluyo
diyetinude nrgatif yonde etkiliyebilir

Son düzenleme:

Dogru söylüyorsun da canim oglumun akli eriyor artik kötü örnek olmak istemiyorum bir de zayilamayi basarabilirsem sonra birakinca kilo almasi var babam 10 kilo aldi hadi tekrar sisimek istemiyorum ama cok zorlaniyorum

Belgin ya bir insülin direncine bir de guatr vs baktirsana devlette diyetisyene gidersen hepsine bakiyorlar belki ondan veremiyorsundur

bu gün düşündüm taşindim yarını sebze günü ilan ettim yumuradan sonra iyi gelecek rekor düzeyde yumurta yedim 6,5 tane yeni baharat karışımıyla ama yetti evde karnıbahar brokoli havuç var sabahtan haşlarım marul roka maydanoz da var tamam iste sabahtan akşama yeşil bol bol limonla güzel olur.ama diyetteki sıra degil ben estiği gibi yapacağım dayatmaya gelemiyorum illa bir yerinden bozacağım

günaydın günümüz güzel geçsin keyfimiz yerinde olsun bol bol yağlarımız yansın ki yarın sabaha daha hafif uyanalım

şimdiye kadar gayet iyi gidiyor sebze günü yapılabilirmiş şimdi kendime bir çay demleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…