sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

Yaa çok güzel söylüyorsun ama iki küçük kızla diyete yapamıyorum bide diyetisyene gidiyorum utanıyorum

Bende de bir tane canavar var iki yasina girecek inş senin ki daha mi küçük . Ben yaklasik 6 ay once gittim diyetisyene tum testlerimi yapti elime bir liste verdi bir gun bile yapmadim demek hazir degilmisim sonra bir gun kendiliginden esti basladim baslamak daha zor olan kismi bir iki hafta sonra alisiyorsun

Kahvaltıdan sonra bir şey yemedim şimdi annem sıkma yapmisti küçük küçük 3 tane yedim tutmasam kendimi 3 tane daha yerdim

benimkiler
Biri3 biri 4.5 yaşında habire onlara
Yesinler diye birşeyler veriyorum sonra
Benim canım istiyor bende yiyorum...
ama bu sefer kararlıyım 70 kiloya inmem lazım önümde aşmam gereken 16 kilo var.

benimkiler
Biri3 biri 4.5 yaşında habire onlara
Yesinler diye birşeyler veriyorum sonra
Benim canım istiyor bende yiyorum...
ama bu sefer kararlıyım 70 kiloya inmem lazım önümde aşmam gereken 16 kilo var.

Seninkiler de küçükmüş canim benimkinin yeme sorunu var hiç bir şey yediremiyorum zorlayinca da çıkarıyor abur cuburcu .16 kilo cok degil benimkinin yaninda bak ben 7 sinden kurtuldum daha bir bucuk ay olmadi istersen sen de kurtulursun

İnş bende veririm çocuğun yemek yetmiyorsa zorlama büyüyünce yiyorlar

günaydın günaydın günaydın kahvaltı zamanı bu gün biraz işim var o yüzden kahvaltı iki dilim ekmek arası peynir çay

dün dişardaydım o yüzden yazamadım akşam makarnave yoğurt yedim bu sabah iki dilim ekmek 30 gr peynir yedim birde oglumun 12 grlık çikolatası regli donemim hiç halim yok sancılanıyorum yarın biran önce gelse de normale dönsem

komsu sen yokken cok sıkılıyorum ya nasıl gıdıyo

komsu sen yokken cok sıkılıyorum ya nasıl gıdıyo

komşum ben de çok sıkıldım kötüydüm bu gün birde oğlum fırsattan istifade gasp etti bilgisayarı uçakları aç kepçe aç kedi aç vs oynayamayınca mecburen onun keyfini gördük iyi geceler yarın telafi ederiz

iyi geceler komsu dkkat et kendıne

günaydın bu gün yeni bir başlangıç olsun kahvaltım 25 gr ekmek 30 gr peynir. evde yeşillik domates salatalık kalmamış birazdan gidip alırım oğlum hala uyuyor uyansın alışveriş yapmamlazım

şimdi anladım niye iştahım bu kadar arttı diye düşünüp duruyordum fark ettim ki baya zamandır sigara içmiyorum geçen grip olduumdan beri içmiyorum haliyle iştah açıldı neyse belli zaman sonra o da geçer nikotin krizlerim geçmiş farkında bile değilim

eve daha yeni geldim çok yoruldum. iki sefer pazara gittim bir sefer markete gittim bir sefer de fırına gittim her seferinde asansörsüz evimde bir sürü kat indim çıktım oğluşumla. aldıklarımı yerleştirdim son seferinde zavallı bebişim uyudu yolda aldıklarımın yanında birde onu taşıdım. normalde eşim yapardı alışverişi iş saatleri değişti bana kaldı. daha ortada yemeğim yok kalkıp yemek yapacagım.karnım acıktı fırsat bulup öğle yemeğimi yiyemedim açım açım açım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…