Yaa çok güzel söylüyorsun ama iki küçük kızla diyete yapamıyorum bide diyetisyene gidiyorum utanıyorum
bence cok guzel bir sonuç komşu tebrik ederim
benimkilerBende de bir tane canavar var iki yasina girecek inş senin ki daha mi küçük . Ben yaklasik 6 ay once gittim diyetisyene tum testlerimi yapti elime bir liste verdi bir gun bile yapmadim demek hazir degilmisim sonra bir gun kendiliginden esti basladim baslamak daha zor olan kismi bir iki hafta sonra alisiyorsun
benimkiler
Biri3 biri 4.5 yaşında habire onlara
Yesinler diye birşeyler veriyorum sonra
Benim canım istiyor bende yiyorum...
ama bu sefer kararlıyım 70 kiloya inmem lazım önümde aşmam gereken 16 kilo var.
İnş bende veririm çocuğun yemek yetmiyorsa zorlama büyüyünce yiyorlarSeninkiler de küçükmüş canim benimkinin yeme sorunu var hiç bir şey yediremiyorum zorlayinca da çıkarıyor abur cuburcu .16 kilo cok degil benimkinin yaninda bak ben 7 sinden kurtuldum daha bir bucuk ay olmadi istersen sen de kurtulursun
İnş bende veririm çocuğun yemek yetmiyorsa zorlama büyüyünce yiyorlar
Az once bir avuç kadar badem ve fındık karışımı yedim
ben de küçük bi parça gözleme kaçırdım inş yarınki kilomu etkilemez
Yok canim ya o kadar da değil arada kacamak olur ♥
dün dişardaydım o yüzden yazamadım akşam makarnave yoğurt yedim bu sabah iki dilim ekmek 30 gr peynir yedim birde oglumun 12 grlık çikolatası regli donemim hiç halim yok sancılanıyorum yarın biran önce gelse de normale dönsem
komsu sen yokken cok sıkılıyorum ya nasıl gıdıyo
komşum ben de çok sıkıldım kötüydüm bu gün birde oğlum fırsattan istifade gasp etti bilgisayarı uçakları aç kepçe aç kedi aç vs oynayamayınca mecburen onun keyfini gördük iyi geceler yarın telafi ederiz
iyi geceler komsu dkkat et kendıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?