sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

oğluşuma mercimek çorbası yaptım hiç bir şey yemiyor diye içine patates havuç pirinç ekledim pişmesine yakın brokoli ile azıcık karnıbahar ekliycem allahtan mercimek baskın tatda anlamıyor içindekileri .kendimize de et kavurdum ama diyete uygun çok az yag yagsız et 3 tane yeşil biber soğan 3 tane domates attım pişiyor şaka gibi çok az etle yaptım normalde çok daha bol yapardım şimdi fazla yerim korkusuyla az yaptım eşimde yerse biter bundan sonra böyle az yapacağım böylece yemeği abartmayacağım keşke oğlum da her yaptığımı yese

iki dilim tam buğday ekmeği yarım kase yoğurt 100 gr et akşam menüm 3 tane de eşimin cipsinden aşırdım

sabah kahvaltım bir dilim ekmegi (28 gr)doğradım üzerine bir domates bir salatalık doğradım biraz tere ekledim 30 gr da köy peyniri ekledim bir güzel yedim

evet spor bitti perşembe kalça ve bacak günü olsun
iç ve üst bacak eğzersizi 15*2
üst bacak ve kalça eğzersizi 20*2
arka bacak ve kalça eğzersizi15*2
kalça ve yanbacak eğzersizi15*2
günlük kalça eğzersizi 15*2

lesli 3 mil ve saraçtan 10 hareket

selam ne zamandir buraya birsey yazmamisim iyi gidiyorsun
bende bugun en iyi gunumu yasadim diyet olarak bundan sonrada birsey yemezsem iyidir oglunun dogumgunu dunmuydu pasta yemissin

sabah kahvaltım bir dilim ekmegi (28 gr)doğradım üzerine bir domates bir salatalık doğradım biraz tere ekledim 30 gr da köy peyniri ekledim bir güzel yedim

spor zamanı ne yapsam acaba

bir kepçe çorba içtim
son olarak tavuk yaklaşık 100 gr ve bir dilim ekmekyedim şimdi de bir tane muz yedim dükkan kapandı.elimde çay var keyif yapıyorum

iki tane grisini yedim yazmayı unutmayayım

selam ne zamandir buraya birsey yazmamisim iyi gidiyorsun
bende bugun en iyi gunumu yasadim diyet olarak bundan sonrada birsey yemezsem iyidir oglunun dogumgunu dunmuydu pasta yemissin

yok canımtek kişilik pastalardan haftada bir alıyorum çünkü hiç bir şey yemiyor bir tek onu sorunsuz yiyor

sanırım bu gün diyet iyi gitmiş inş bundan sonra da oyle olur benim bu hafta yine pek iyi değildi o yüzden pazardan pek umutlu değilim ama bu gün fena değildi spora da döndüm ogluşumun doğum gününe en fazla 80 olacağım

günaydın bu gün bizim için zor bir gün olacak oğluşum hırlıyor öksürüyor inş daha ağırlaşmaz.umarım salgına yakalanmamıştır

kahvaltım bu gün canım domates salatalık istemedi ben de 40 gr ekmek arasına 25 gr kaşar koydum tost makinasında ısıttım bir kupa şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…