Inş canm herşey gonlunce olsun inanmayacaksın ama herkes kilomu gostermedigimi söylüyor bu arada kilo vermede yaşta önemli o yüzden hemen vermek istiyorum çünkü nisanda 32 yaşına girecem ve kilo vermek dahada zorlaşacak hayirlisi bakalım sen kaç yasindasin ....
Hadi inş görürsün sakin aksatma ben ay sonuna kadar 80 görmek istiyorum ins
Insllh canim. Bende 80 i gormek istiyorum. 167 boyum var. Gecen hafta 91 dim. Bakalim pazar nolacak. 2 gun once tartildim ama soylemem. Insllh bozmam diyeti.
Simdiye kadar 1013 kalori aldim 1059 kalori yaktim bisiklet yürüyüş fena değil yemekte yaklasik 200 -250 kalori daha alirsam bu gun duzgun gitmis olacak normalde 600- 650 kalori alma hakkim var guzel bir gundu hatta bu haftadaki en iyi gunumdu
Tatlım yaşıtmışız bu arada iyi gidiyorsun ınş hep böyle devam edersin canm
Arkadaşlar bu cizelgeleri nasil yaptiniz ben yapamadim
Tatkim benim cizelgenin ustunde adres var oraya gir agirlik kismini sec cizelgeni olustur ilerledikce son sayfa geliyor sifre istiyor herhangi birsey yazarsin ilerleyince en son adres satirlari cikiyor sanirim en alttakiydi tamamini kopyala sonra orofil ayarlarimdan kişisel ayarlarinda imza satirimiydi tam hatirlamiyorum oraya yapistir guncelle simdi bakar yazarim
Forum ayarlari -profil ayarlari -cizelge oraya yapistir
Teşekkürederim Canim :)
hımm greyfurt suyunu bende severim canımçekti simdi
duzenlı ıcıldıgınde kıloda verdırıyor
Güzel bir gün başladı benim için umarim sizler icinde öyledir en azından simdiye kadar öyleydi sabah kalktim yarim su bardagi greyfurt suyu içtim ki ben bayılırım cok guzel enerji veriyor bir saat kadar eliptik bisiklette tepindim :-D 1000 kal tarihe karisti simdi fe cayimi demledim kahvalti edecegim bir yumurta 25 gr peynir bir dilim ekmek yemeyi planlıyorum simdiye kadar da bir litre su ictim
Ooooo Süpersin valla Kıskandım hep böyle devam et gitsin kilolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?