aa kar mı nerdesiniz ne güzel
oğlunk- kaç yasında ıdı
Aksam yemeğim 4 kaşık bezelye yemegi 4 kaşık barbunya yemegi birde haşlanmış brokoli uzerinde cok az zeytinyağı bol limon ve sarımsaklı sosla harika olmustu ama bir kaç çatal yiyebildim karnim doydu ama gözüm doymadi :-(
Havadan mi sudan mi anlamiyorum doyuyorum ama hep bir şeyler yemek istiyor canim anlamiyorum belki aliskanliktandir inatla direniyorum dayanmak zorundayim artik böyle olmak istemiyorum bence sende mola vermemeye çalış insan soguyor diyet yapmak istemiyor hiç verdin mi bu ara ugramadin merak ettimbenim de 2gündür aynı özellikle akşam karnım tamam ama gözüm aç özelikle akşamları ama bu son gene diyet gazına geldim
Havadan mi sudan mi anlamiyorum doyuyorum ama hep bir şeyler yemek istiyor canim anlamiyorum belki aliskanliktandir inatla direniyorum dayanmak zorundayim artik böyle olmak istemiyorum bence sende mola vermemeye çalış insan soguyor diyet yapmak istemiyor hiç verdin mi bu ara ugramadin merak ettim
Dışarda lapa lapa kar yağıyor çok güzel
ara vermedim ama net bozuk şimdi de annemdeyim . bu akşam 3 kurabiye 2,5 bimde satılan gofretten yedim yyemez olaydım tek sevincim 18.30 da bitirdim yemeyi ama tekrar kararlandım gazlandım diyete son gaz devam ediyorum
Güzel bıraktın sandım ama yeme yavvv kurabiye gofret cok canin çektiyse bir tane issir at boşver ziyan olsun
nerdesin esra sen nerde yağıyo pek yağsın istemiyorum ben
canım çektiyse ye at daha önce aklıma gelmemeişti hiç bundan sonra böyle yapıcam ya da kırar parçalar ziyan etmeme bende ziyan olur mantığı var küçükken nasıl öğretmişlerse tabağımda da bırakamam ben tavanın dibini ekmekler sıyrırdım bi ara hatta ziyan olmasın diye sonra arkadaşım dediki bu mantık bizi zayıflatmaz dedi bende tavanın dibinibıraktım az yemek alım tabağıma ama lokmamı bırakamıyom ama bundan sonra kırıp bırakıcam hepsini yemicem
Bende zayiflamak istiyorum ama zayifliyamiyorum icimden diyet yapmak gelmiyor zayiflamayi cok istiyorum ama hic caba gostermiyorum cok garip zayiflamayi istiyorum ama hevesim yok bu kilolar yuzunden sagligim piskolojim sosyal hayatim hep mahf oldu sanki yasayan bir olu gibiyim. Aslinda istedigim piskolojik destek ama cevremdekiler piskolojik destek degil piskolojik kostek oluyorlar(
Bursa dayım calismayinca sorun olmuyor ama her halukarda yagmurdan çok seviyorum
Bende zayiflamak istiyorum ama zayifliyamiyorum icimden diyet yapmak gelmiyor zayiflamayi cok istiyorum ama hic caba gostermiyorum cok garip zayiflamayi istiyorum ama hevesim yok bu kilolar yuzunden sagligim piskolojim sosyal hayatim hep mahf oldu sanki yasayan bir olu gibiyim. Aslinda istedigim piskolojik destek ama cevremdekiler piskolojik destek degil piskolojik kostek oluyorlar(
Ah bu anneler yok mu ye ye derler kilo alinca da kizarlar
bursayı çok severim kar yağsın daha daçok sevdim
kilo verince çok kilo verdin ye biraz der bel bölgemdeki yağlarıma a patates der erit der diyettyken börek yapar akşama yemezsin der normalde az ye der annanem garip kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?