Kizlar haftada 2 kere mi tartiliyorsunuz? Hangi gunler.
vuuuuv.
bu hediyeler için bile kılo verilir yanı
düğüne kıyafetlerde hazır
bugun kendi yaptigim hamburger ekmegi ile tost yaptim sabah
oglen 1 tabak yayla corbasi aradaa
1 bardak sut
simdide esim ve oglum yaptigim hamburgerden yiyolar ben yemedim
Aksam disardaydim mecburen alisveris merkezinde yedim ama o cok sevdigim menulere soyle bakip gectim onun yerine bir lahmacun bn kaldimir de peymacun yedim kola da icmiyorum artik ayranla kendimi kandirdim beste yemistim simdide 10 tane findik yedim dukkan kapandi bu günlük aaaa birde sade Türk Kahvesi vazgecilmezim simdi annemle birbirimize fal atiyoruz
Katilirim tabi. Benimde gunlugum var ama yazarim kilo mu. Ben tam 1 ay once 94 le basladim ama siki bir diet yapmadim. Bazen uydum bazen bozdum ama 94 kilodan 90 a dustum. Yarin basliyom. Bakalim ne olacak.evet haftada 2 gun
cuma ve pazartesi
senide bekleriz
Turk kahvesim himmmm kokusu burnuma geldi ozlemisimyarin Turk marketine yol gorundu maalesef eve olmayinca komsudan da isteyemiyoruz fal zaten hayal kahveyi bulamazken azmin icin kutlarim arada kacamak olur ayrica kola da 16 kup seker varmis ayran guzel saglikli lezzetli benimde yesilcay la meyve vaktim geldi iyi aksamlar
Vav bu azimle bu hafta daha çok kilo buharlasacak gibi
cok iyi spor yapmissin ama nacizane tavsiyembbaslarda bukadar spor yapma cunku vucut alisiyorBir saat bisiklet üstünde tepindim resmen her tarafim ağrıyor ama bu kilolar çok inatci geldiler mi gitmiyorlar hâlâ 86 yim pazartesiye kadar 85 i görsem bari
harikasin bravo sana. en iyi menuyu secmissinAksam disardaydim mecburen alisveris merkezinde yedim ama o cok sevdigim menulere soyle bakip gectim onun yerine bir lahmacun bir de peymacun yedim kola da icmiyorum artik ayranla kendimi kandirdim beste yemistim simdide 10 tane findik yedim dukkan kapandi bu günlük aaaa birde sade Türk Kahvesi vazgecilmezim simdi annemle birbirimize fal atiyoruz
cok iyi spor yapmissin ama nacizane tavsiyembbaslarda bukadar spor yapma cunku vucut alisiyor
basta bi 10 kilo verince duraklama donemine girer o sirada sporunu yapatsan o donemi rahat gecersin
ben bu sekilde yapicam bakalim 70 bi gorsem
harikasin bravo sana. en iyi menuyu secmissin
pazartesiyi unutmayalim
Hadi bakalim sen kullan ise yararsa ben de kullanirim ben ayni şeyi sürekli yapamıyorum çabuk sıkılıyorum karar verdim değiştirip değiştirip yapacağım bizim sanirim hatamiz sporu yaşam tarzi haline getiremiyoruz bu sefer basladik ömür boyu birakmak yok ne 70 i sen çok daha azini goreceksin benden soylemesibende de daha once ındırdığım cok güzel cd ler var hemde o kadar cok kı 2-3 senedir hep 8-10kılo verdim her defasında sporla ve sporu bırakır bırakmaz da yıne geldikılolar o yüzden ole yazdım
bi 70 e ıneyim once kosu bandında yuruyecem bı sure sonrada hem yürüme hemde jıllıan serisi var coksıkılastırıyor onu yapacam
kılo verdikçe sole bı durumoldu bende yemek yemek ıstemıyorum
Allahım su bır kılo bıle nelere kadır
Nerdeyse unutuyordum çok guzel bir güne uyandık kar yağıyor oglusum ilk defa karla tanıştı gecen sene küçüktü bişi anlamiyordu bu yil çok güzel şaşırdı karin altinda yürüdük tutmaya çalışıyor bayıldım sabah kahvaltı da peynir zeytin domates salatalık iki dilim ekmek şimdi annem Türk Kahvesini bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?