merhaba
ssabah tartildim 76.8 kilo delldim
700 g vermisim
insallah kotu gidisi kirdim
tutmayin beni artik
demisim pis gaza geldim
insallah kalanlarida saglikla verirsin bence oglunu arabasina oturtup yurursen hem tempolu hemde sIkIlmadan yurursun ben oyle yapiyorum hem cocuk yorulmuyor bende bir saat yurumus oluyorum suyumuda arabaya koyuyorum cocugu zaptet su tasi zor olur.Kendime is yapiyorum hemen hemen her gun ekmek almak icin 1.km 750 m uzakligindaki merkeze bu sekilde yuruyup geri donuyorum toplamda 3.5 km yurumus oluyorum insan super rahat hissediyor eger telefonunda destekleyen aplikasyon varsa yuruyus programlari var ne kadar yurudun kac kalori harcadin hizlan yavasla mesafeyi soyluyor falan onuda yuklersen super olur
insallah kalanlarida saglikla verirsin bence oglunu arabasina oturtup yurursen hem tempolu hemde sIkIlmadan yurursun ben oyle yapiyorum hem cocuk yorulmuyor bende bir saat yurumus oluyorum suyumuda arabaya koyuyorum cocugu zaptet su tasi zor olur.Kendime is yapiyorum hemen hemen her gun ekmek almak icin 1.km 750 m uzakligindaki merkeze bu sekilde yuruyup geri donuyorum toplamda 3.5 km yurumus oluyorum insan super rahat hissediyor eger telefonunda destekleyen aplikasyon varsa yuruyus programlari var ne kadar yurudun kac kalori harcadin hizlan yavasla mesafeyi soyluyor falan onuda yuklersen super olur
Hadi gozumuz aydin kırdın şeytanın bacağını senin adina cok sevindim benim canavar iki yasinda biraz ağır yuruyor ama olsun yolun bir kisminda da kendini tasitti sanirim ysterli kaloriyi harcamisimdir ★ sabah tartildim ilk kilom:90 şimdiki kilom:86, 4 u gitti darısı kalanlara
indirdigin programi yazarmisiniz adini andoidde mi
sende bir haftada cok iyi verdin masallah bakalim pazartesiye devam
boyle hzftada 2 kere daha iyi oldu ipin ucunu bjirakmamak lazim
Bencede daha iyi oldu aksam ben de indireyim en azindan arada değişiklik olur evde bisiklet surekli olunca sikiyor bu arada ben hem annemle hem eşimle iddaya girdim düğüne kadar zayiflarsam her ikisindende birer elbise ayakkabı ve çanta geliyor gelde kilo verme
evet android de endomondo sports tracker programin adi insallah faydalanirsin basarilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?