Sırf Eşleriniz İstediği için Neler Yaptınız veya Yapmak İstediniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm. kendi adıma konuyla ilgili bi açıklık getirmek istiyorum,
benim demek istediğim zorla yaptrılan şeylerden ziyade,
biz onlar mutlu olsunlar diye onların isteklerini neden yaparız ?
yani diğer arkadaşların verdkleri örnekler gibi,
saçını uzat,rengini değiş,makyaj yap yada yapma vs.
yani bunları sanıyorum çift yaşıyordur,
yanılıyormuyum, eşiniz yada sevgiliniz sizden hiç şöyle olsan böyle olsan diye taleplerde bulunmazmı ?

benim kocam herşeye ama herşeye karışır neden bu burada neden böyle yemek yapmamdan iş yapmaya çok bilmiş kocam ama hiçbirşeyden taviz vermem kendi aklım fikrim olduğunu herşeyden önce bir birey olduğumu hep söylerim tek onun isteği üzerine özel günlerde dahil oje sürmem ajeye helede kırmızı ojeye acayip gıcık oluyor ama birbirimizde hoş bulmadığımız şeyleri karşılıklı söyler ortak bir yol bulmaya çalışırız bulamazsak az şiddetli tartışırız oda evliliğin tadı tuzu

ilkönce çalışmayı bıraktım istemediği hiç bir arkadışımla görüşmedim.....
ayrıca kırmızı oje takıntısı var o sürmemi istemiyo die sürmedim
saçlarımı kendi stediğim renge boyuyamıyorum
vs.vs.vs...

daha bi çok var ama aklıma gelenler bunlar....

sırf eşim istedi diye kızıl saçlarım çok hoşuma gitsede onun sarı isteği üzerine sarı röfle yaptırdım sonuç berbat ama en azından bana yakışmadığını gördü ve artık ısrar etmez aslında bu bir baskı değil onu mutlu etmek beni dahabi mutlu kılıyor

doğduğum yeri bıraktım onun için,
saçımı uzattım o sevdiği için,
aslında pek fazla bişi yok...sengözlerimebaksanab
onun için bişiler yapmak hoşuma gidio aslında.:lepi:
sonuçta sevdiğim adam...
:asigim:

Valla imrendim ya
benimki bana hiç şunu yap bunu yap demez
şunu giyme bunu giymede demez
ühüüüü
Derseki makul ölçülerde yapabilirdim

Valla imrendim ya
benimki bana hiç şunu yap bunu yap demez
şunu giyme bunu giymede demez
ühüüüü
Derseki makul ölçülerde yapabilirdim

cnm.benim yaa kız imrenilicek ne tarafı var bunun millet şikayetçi bak çoğu,
ama sanırım sen azcık kıskanılmak ihitiyacı içindesin bazen bende istiyorum bunu aramızda kalsın, kaydirigubbakcemile3

HERŞEY BİR VESİLE İLE OLUR.yaradılanı severim yaradandan ötürü anlatabiliyormuyum.Allah rızası için kapanıyoruz evet ama bunu erkegim kocam olucak kişi istiyorsa neden yapmayım yapmıyalım?bukadar özgür olmayın başı boş.kuklalıkla alakası yok bu saygı sevgidendir.
benim sevdigim evlendikden sonra başka yere gitmemi kalmaı yasakladı.gerektigi yere bırakır alırım diyor tek asla çıkamazsın.pant.giyemezsin diyor.yılışık konuşkan olamazsın evimin içinde herşeyim olursun diyor.şimdi ben kuklamı oluyorum.o benden sorumlu o beni şerefiyle taşıyacak bende onu...

Yengeççim olabilir canım
yani büyükte konuşmak yazmak istemiyorum
kıskanmaz beni hiç aramaz sormazzzz
nerde kaldın demezzzzzzzzz...

Yengeççim olabilir canım
yani büyükte konuşmak yazmak istemiyorum
kıskanmaz beni hiç aramaz sormazzzz
nerde kaldın demezzzzzzzzz...

herşeyin aşırısı nekadar sıkıyorsa insanı,
olmamasıda bi okadar üzüyor dimi cnm.
ama benim eşim diyoki sen bana öyle güven vermişsinki neden kıskanim,
ahh onlarda bize biarz bu kadarcık güven verebilseler diiilmi :1rolleyes:

vallah şuana kadar öyle büyük bir fedakarlık yapmadım
fakat
biz tanışdığımızda benim saçlarım kızıldı
çokda severek yillarca kullandım ama zamanla bakımı vs. zor geldi vede zamanla bıktım sarışın oldum
sonra ondanda sıkıldım değiştim felan
şimdi saçlarım çok uzun kestirimmi diye sordum eşime hayır sakın kestirme ama kızıla boyat gene diyor
en çok kızıl halimi seviyormuş yada ikinci seçenek tekrar sarı röfle yaptır diyor
bense hiiiç düşünmüyorum helede kızılı hiç istemiyorum
ama eşim için yaptırsammı diyede düşünmüyor değilim
eğer öyle bi karar veririsem en büyük fedakarlık o olur herhalde

Evet
azcık kıskansaydı keşke.
Çok haklısın canım
bizede aynı güveni verebilseler keşke...
Arkadaşımız demiş aynı derten bende muzdaribim
sigarayı bile bıraktıramıyorum

saçlarım belime kadar uzun .. kısacık kestirmek istiyorum ama erkek arkadışım istemediiği için kestiremiyorum maalesef..

buraya takıldm
hür iradeli özgür düşünceli bir bayan eşinin istediği bişeyi yapmiyorsa eşini sevmiyormu oluyor yani???
sevgi bununlamı ölçülüyor artık, eşim ne derse yaparım ozaman çok seviyorum dediğini yapmasam sevmiyorum, öylemi!?
çok ilginç geldi doğrusu
ayrıca insanların birbirine olan sevgisini ölçmek, ki kaldıkı böylesine alakasiz bir konuda, affedersiniz ama sizemi kaldı?

ayrıca arkadaşımız eşi için kapanmayi göze almış ama eşi onun için bir sigaraya birakamamış, şimdi arkadaşımızın eşi onu sevmiyormu oluyor?

Son düzenleme:

cnm. ne güzel söylemişsin hür iradeli özgür düşünceli bayan diye,
malasef ülkemizde böyle bayanlar azınlıktayız,bazen isteyerek bazen de istmeyerek eşlerimize duyduğumuz saygı ve sevgiden ötürü yapıyoruz dediklerini.
benim bu konuyu açarken merak ettiğim neden yapan, söz dinleyen, uyumu sağlayan hep biz kadınlarız,işte sorun burda...

yapmis oldugum butun fedakarliklari bi kenara atiyorum da, su saçimin kesmemi istedi ya bi turlu yutamiyorum
superdi lule lule saçlarim hafif dalgali, ve kat kat kesilmisdi
ama suan kisa. ve uzamiyooooooo
:-((

yapmis oldugum butun fedakarliklari bi kenara atiyorum da, su saçimin kesmemi istedi ya bi turlu yutamiyorum
superdi lule lule saçlarim hafif dalgali, ve kat kat kesilmisdi
ama suan kisa. ve uzamiyooooooo
:-((

arkadaşım yazık olmuş saçlarına yaa ,
halbuki çoğu erkek uzun saç sever ama işte hepsi ayrı telden çalıyo şu erkeklerin.
acaba diyorum neden hep böyle terslikler oluyor yani bizim hoşumuza giden onların gitmiyor, yada onların hoşuna gideni biz istemiyoruz..

bnde eşim istedı dıye saclarımı sarıya boyatmıştm ama sonrdan baktımkı hoşuma gıtmedı daha sonra kendı ıstedgım renge boyattım ama bu son oldu zaten

bu zamana kadar eşimin isteyip benim istemediğim hiçbir şeyi yapmadım. gerçi eşiminde böyle talepleri olmadı. bu konuda kendimi gerçekten şanslı hissediyorum, bende ondan yapamayacağı hiçbir şeyi istemedim. başlarda evet belki biraz istedim ama sonuçta şunu anladım ki, ben bu adamı kabul ettiğimdede böyleydi niye bir kalıba sokmaya çalışayım yada istediklerimi cebren ve hile ile alayım. o da bir insan. farklı görüşleri, fikirleri, zevkleri var. bence insanlar birbirini olduğu gibi kabul ettiği sürece sorun yaşanmaz.

saçlarımın rengi sarıydı ben koyu kahve istedim boyadık ama şimdi sarı istiyor ve yapıcam bide kilo almamı istiyo....eşimi seviyorum mantıklı olan istekerini yaparım tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…