E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
gülsüm sultan sana katılıyorum sonuna kadar... yaa bakıyorum da hemen hemen herkes bu olayı kabullenmiş ..yaa hanımlar bizde insanız yavvv..onların beyniyle hareket edilirmii.bizede allah bi akıl vermiş.ve bunu onlara kabullendirmekde bizim işimiz..zor gibi görünüyo ama oluyo zamanlaa.ben öle yaptım mesela..eşim bana hiç bi konuda karışamaz..evet eşimiz onlar ama bizde insanız bizde onların eşiyiz dimi ama....
Valla imrendim ya
benimki bana hiç şunu yap bunu yap demez
şunu giyme bunu giymede demez
ühüüüü
Derseki makul ölçülerde yapabilirdim
arkadaşım sen ne yapmışsın öyle!!! hani senin kişilğin hani senin kendi kararların ?? şaştım kaldım valla.....önemli bir konu eş için kapanılmaz ...ALLAH için kapanılır....yani kulluk görevimiz için..içindeki niyet çok önemli ...dikkatini çekerim..........kukla olmuşsunuz yani ne diyeyim canım benim...ay ay.....
Yengeççim olabilir canım
yani büyükte konuşmak yazmak istemiyorum
kıskanmaz beni hiç aramaz sormazzzz
nerde kaldın demezzzzzzzzz...
herşeyin aşırısı nekadar sıkıyorsa insanı,
olmamasıda bi okadar üzüyor dimi cnm.
ama benim eşim diyoki sen bana öyle güven vermişsinki neden kıskanim,
ahh onlarda bize biarz bu kadarcık güven verebilseler diiilmi :1rolleyes:
valla kızlar kim ne derse desin çoğumuz kendimizzde yaptığımız değişiklikleri önce eşimiz sonra kensimiz için yapıoruz.isteyen katılır ban isteyen katılmaz.eşim beni ne kadar beğenirse o kadar mutlu oluyorum ben şahsım adına. ama yok beğenmedim derse elimden geldiğince tabii kendi görüşlerime zara vermeyecek şekilde uyum sağlamay çalışırım.turuncu86 arkadaşım ne güzel söylemiş bakın ne yaptıysam aşkınmdan yaptım. aşk insana herşeyi yaptırır. eğer kimki eşi için bazı fedakarlıkları yapmıosa aşkından şüphe etsin bence sevgiler......
buraya takıldm
hür iradeli özgür düşünceli bir bayan eşinin istediği bişeyi yapmiyorsa eşini sevmiyormu oluyor yani???
sevgi bununlamı ölçülüyor artık, eşim ne derse yaparım ozaman çok seviyorum dediğini yapmasam sevmiyorum, öylemi!?
çok ilginç geldi doğrusu
ayrıca insanların birbirine olan sevgisini ölçmek, ki kaldıkı böylesine alakasiz bir konuda, affedersiniz ama sizemi kaldı?
ayrıca arkadaşımız eşi için kapanmayi göze almış ama eşi onun için bir sigaraya birakamamış, şimdi arkadaşımızın eşi onu sevmiyormu oluyor?
yapmis oldugum butun fedakarliklari bi kenara atiyorum da, su saçimin kesmemi istedi ya bi turlu yutamiyorum
superdi lule lule saçlarim hafif dalgali, ve kat kat kesilmisdi
ama suan kisa. ve uzamiyooooooo
:-((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?