Sırf Eşleriniz İstediği için Neler Yaptınız veya Yapmak İstediniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne yapmadımki sigaradan tutun giysime varana kadar halada öyle ama o hiç

nazlı hılal adlı kişiye:bir çok kadın işinde mesleğinde ilerlerken biryerlere geliırken ve bunları kendı tek basına basarırken sen evde kuru fasülye pişirmek dıısnda ne yapıosn yazık tam bı kölelik valla..sokağa tek basına cıkamazsın dierek senin kadınlığın aslında 2.plana atılıo bırak kadınşığını insanlığn ya senin durumun iran durumu

en başından beri askılı,miniğ etek,dekolte giymem yasak
bende kırmadım ve yaptım yapıyorumda,
bana göre buda bir fedakarlık ve ben bundan bişey kaybetmedim,
mini etek giymesemde olur dedim...
ama en son saçlarıma sarılar attırmamı istedi,
bende yaptım iştee bundan pişmanım koyu renk daha güzeldi

benim kociş etkisiz eleman,hiiç bişeycikler istemedi bugüne kadar benden.ama istese yaparmıydım?yapmazdım.ters bi insanım,aksini yapardım sanırsam.galiba oda bunun farkındalaelaelaelaelae

ilk nişanlım herşeyime takıktı....
bu tecrubeyle daha ilişkinin başında, bana karışmaması için kendilerine iyice bi çemkirdim....şakkıdı
ya bu isteğime önem verdi,yada benim gibi bi deliyle uğraşmaktan tırsdı,bilmiyorum...
ama makyajıma,giyinmeme,saçıma,kiloma hani aile ve arkadaş ilişkilerime falan
şimdiye dek hiç karışmadı,hakkını yiyemem....yerimseniben
bir tek yazları,keşke çemkirdiklerim içinde onuda saysamışım dediğim şey onun
bikini takıntısı...
sırf o istiyo diye mayo giyiyorum...
içimdeki inatla bu yaz limitlerini zorladım tabii,ama olsun sonuçta mayomu evet mayo :jeyyar:
bence en başta tavrınızı ve tarzınızı kabullendirin,çünkü sonradan bunu yapmak hem zor hemde bitmeyen takışmalara neden oluyor......

Onun için 15 ay ailesi ile aynı evi paylaştım.
Bekarken çalışan bir bayandım evlendiğimden bu yana evhanımıyım.
Haritada yerini bilmediğim şehirlerde yaşadım.
Ailemden hiç ayrılamayacağımı düşünürdüm zaman geldi yılda bir kez 3-5 gün görüşebildim ailemle.
Düşünebileceğimden daha çok sorumluluk almam gerektiği dönemler yaşadım.
Eşim yanımda olmadan çocuklarıma yetebilmeyi yaşadım.
Peki tüm bunlara karşın pişmanmıyım?
Asla hayır çünkü bunların hepsine değdiğine inandığım, bana benden daha çok değer veren
bir insanla paylaşıyorum hayatımı 12 yıldır.
Dilerim kimse eşi için yaptıklarına pişman olmaz ve değer der.....

benim kide evde misafir varsa misafirin yanında sigara içmememi ,dışarda dekolte giymememi,zaten fazla dekolte giymezdim,fazla bir sorun olmadı,evde ise dekolteli gezmemi,akşam geldiğinde onu mini etekle ojeli ve makyajlı,fönlü karşılalamı istiyor,ve ondan habersiz bir yere gitmemi istiyor,nereye gidersem gideyim haberi olsun istiyor,birde o istediği için öss sınavlarına girdim,açık öğretime kayıt oldum,derslerime çalışmamı istiyor,ama ben çalışırken acayip sıkılıyorum.aslında bakıyorumda benden kötü şeyler istemiyor ki sonuçta mantığıma uymasa yapmam.ayrıca benim ondan istediklerimi de yapmaya başladı,son bir senedir,eskiden yapmazdı,mayo ve bikini giyemiyorum,haşema giymemi istiyor bende sortlu mayo aldım şimdilik ona sesi çıkmıyor!

Son düzenleme:
Evliliğim boyunca kişiliğimden ödün verdiğim iki kişi vardır. Onlarda kızım ve oğlumdur. Bunun dışında sırf eşim istiyor diye hiçbir şeyimi değiştirmedim. Kendisi çok ısrar etmiştir bazı konularda ama baktıki benim pes edeceğim yok, kendisi çekti teslim bayrağını.

Şuana kadar gerek eşim gerek hayatımda etkili diğer insanlar istedi diye o kadar çok şey yaptım ve yapmaktayım ki, artık gerçekte ben ne istiyorum hatırlamıyorum.

eşim biraz kıskanç benim...:1no2:.malesef istemesemde bir çok şey yaptım bu sebeple....
en sonuda sapsarı saçlarımı kahverengine boyattımsenağlama

Bende ewlilik aşamasındayım sözlüyüm.. sözlüm karısır bircok seye onun için sigarayı bıraktım arada onunla beraber içiyorum, önceden kalın giyinmeyi kazak giymeyi sewmezdim şimdi kazak giyiyorum, arkadaslarımla(erkek) arama mesafe koymamı istemişti ben bunu yapamadım sonra ne msn ne face hepsini sildi hatta bir tanesiyle abi gözüyle gördüğüm ve gercektn öle olan biriyle bu nedenle tartıştı artık hiç arkadaslarmla görüşmüyorum:s ama ben ondan sadece sigarayı bırakmasnı istedm azalttı ama bırakamadı yaptgı hiç birşey canımı cok sıkmamıştı arkadaş meselesine kadar her açıldığında hala tartışır kırarız birbirimizi, bir de tek başıma hiç bir yere gitmemi istemiyor onu seviyorum onunda sewgisinden eminim ama bazen bu durum beni cok sıkıyor....:1no2::çok üzgünüm:

Düşündüm de kendi istemediğim hiçbir şeyi yapmadım .Zaten eşimin de hiç bir konuda zorlaması olmadı .Olsaydı da yapmazdım :jeyyar:Çok basit bir örnek vermek gerekirse siyah saçtan nefret eder .Ama ben 18 yaşımdan bu yana ,saçımı siyaha boyuyorum .delikafaduldendelikafaduldenYaşımın +40 olduğu düşünülürse delikafadulden

bende sırf eşim istiyor diye güzel görünmeye çalışmıyorum..ben kendim istiyorum bakımlı görünmek...şöyle topuklu ayakkabılrı giyip yürümeyi kendimi öz güvenli hissetmeyi.ama onun dışında bazı konulardasırf o istiyor diye bazı sevmediğim insanlara iyi davranmak zorunda kaldım..iyide oldu ....sabırlı olmayı öğreniyorum böyle böyle....

ben kişiliğimle ilgili herhangi birşeyi değiştiremem ya da tamamen beni ilgilendiren konularda. Örneğin nişanlım sigara kullanmıyor ama ben kullanıyorum.En başından söyledim ancak ben istersem bırakırım ama ona inat olsun diye kaşısında fosur fosur sigara da içmem yanında az içiyorum yada sırf o istiyor diye başımı örtemem benim istemem önemli bunlar kişinin kendisiyle alakalı şeyler. Ama bana derse , erkek arkadaşlarınla görüşme, gece kız arkadaşlarınla dışarıya çıkma gibi bunlarda saygım sonsuz sonuçta ilişkiyi etkileyen ortak karar verilen konulardır ve uygularım.

Sırf eşim istedi diye bir kereye mahsus sirkeli kuru fasulyenin tadına baktım iğrençti ama anladı çok tiksindiğimi bir daha asla masaya veya yemeklere koymadı .......
Bide ton balıklı pizza yaptım sadece o seviyor diye ayrıca arkerde tiksindiği için asla patlıcan yemeği yapmadım adeta unuttum patlıcanın tadını yaaaaaa

düşük belli pantalon gıymememı ıstedı ve bunu yaptım. bıde beyaz renkte gıysıler gıymemı ıstemıyo dısarı cıkarken. ve o ıstedı dıe gıymıyorum cunku kocişim her dedıgımı yapıyo en cok benı mutlu eden de sıgarayı bırakmasıydı.

ooooooooooo yazsam roman olur valla
eşim istiyor diye herşeyi yatım saçımdan kaşımdan oturuşumdan kalkışımdan arkadaşlarımdan
en kötüsü ailemle konuşma trazımı bile değiştirdim.
yarana bildimmi kocaman bir hayırrrrrrrrr

şimdi kendim istiyorum diye eski ben olmak istiyorum ama 6 sene önce eski ben ölmüş malesef

istemediğim bir şeyi kimse yaptıramaz
istekleri benimde isteğimse sorun olmaz zaten yapmayacağım şeyleri o da istemezki :)

bu başlığı okurken kadınların en çok kendilerinin canı istemediği halde eşleriyle birlikte olmalarından yakınacağını düşünmüştüm ama saç rengini değiştirmekten şikayet edenler çoğunlukta çıktı :1rolleyes: yine de ben eşinin her dediğini yapan kadınların da "ben istemezsem kimse bana bişey yaptıramaz" diyen kadınların da bunu yaşadığını düşünüyorum çünkü kadın ve erkek anatomisi farklı işliyo bu konuda ve bi evlilik içinde,eğer eşini seviyosan bu konuda uzlaşmak zorunda kalıyosun..ben kendi istemediğim şeyleri kolay kolay yapmam ama nedenini de güzelce açıklayıp onu ikna ederim,eşim de bu konuda çok anlayışlıdır..dediğim gibi özellikle fedakarlık yaptığım alan bu ve yeni evli olduğum için başlarda zor gelmişti şimdi yavaş yavaş alışıyorum..

acaba diyorum neden hep böyle terslikler oluyor yani bizim hoşumuza giden onların gitmiyor, yada onların hoşuna gideni biz istemiyoruz..

bi anlayabilsem bunun neden olduğunu
eşimle bizde böyleyiz
nasıl evlendik anlamıyorum
onun beğendiğini ben beğenmem benim beğendiğimi o beğenmez

sırf o istedi diye neler yapmadım ki
istemediği arkadaşlarımla görüşmüyorum
göğüs dekoltesinden hiç hoşlanmaz, beli düşük bir şeyler giyinmemden de hoşlanmaz
bende bunları giymemeye dikkat ediyorum
belimin açılması beni de rahatsız ettiği için o konuda pek problem yaşamıyoruz
ama şu göğüs dekoltesi işinde hep sorunluyuz
giydiğim tişörtlerim bluzlarım elbiselerim hepsinde az da olsa dekolte var
gömleklerimde mutlaka göğsümde bi iğne vardır açılmasın diye gizliden
onun rahatsız olacağı şekilde giyinmiyorum ama gardobumu değiştirmem gerekicek bu gidişle, biraz toparlanalım da bakarız yerimseniben

manevi yönden çok yıpranmış olsamda hiç görmek bile istemediğim bi yakınına mecburen güler yüzlü davranıyorum
çünkü onun yüzünden kavga etmekten bıktım
evlendiğimizden beri hep huzursuzluk yaratan o oldu hala da olmaya devam ediyor
ama elimden geldiğince yuvamda huzursuzluk olmaması için çabalıyorum
o kadına tahammül ediyorum gülüp konuşuyorum resmen oynuyorum samimi değilim daha ne yapayım

saçlara gelince
yıllardır sarışınım eşimle tanıştığımda da sarışındım
ancak evlendiğimizden beri ne zaman dip boyaya yada röfleye gitsem
bugün kumral olup geleceksin di mi diyor
hayır diyorum
bu konuda taviz veremem :1closedeyes:

o benim için sigarayı bile bırakamıyor ben onun için çok fazla fedakarlık yapıyorum
yalnızca mutlu olalım huzurlu olalım istiyorum
bana mantıklı gelen her fikrine de varım
maalesef kadınlar daha fedakarlar :sinifsinif:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…