- Konu Sahibi EU3
-
buraya takıldm
hür iradeli özgür düşünceli bir bayan eşinin istediği bişeyi yapmiyorsa eşini sevmiyormu oluyor yani???
sevgi bununlamı ölçülüyor artık, eşim ne derse yaparım ozaman çok seviyorum dediğini yapmasam sevmiyorum, öylemi!?
çok ilginç geldi doğrusu
ayrıca insanların birbirine olan sevgisini ölçmek, ki kaldıkı böylesine alakasiz bir konuda, affedersiniz ama sizemi kaldı?
ayrıca arkadaşımız eşi için kapanmayi göze almış ama eşi onun için bir sigaraya birakamamış, şimdi arkadaşımızın eşi onu sevmiyormu oluyor?
arkadaşım yazık olmuş saçlarına yaa ,
halbuki çoğu erkek uzun saç sever ama işte hepsi ayrı telden çalıyo şu erkeklerin.
acaba diyorum neden hep böyle terslikler oluyor yani bizim hoşumuza giden onların gitmiyor, yada onların hoşuna gideni biz istemiyoruz..
giyim tarzımı sevmiyor. benim beğendiğimi o beğenmiyor. ne giyeceğimi şaşırdım. şimdi sapıtmış durumdayım. zaten doğumdan sonra kilo aldığım için hiçbirşey olmuyor. sinirliyim asabiyim.
bende evliliğimde fedakarlık yaptığıma inanıyordum fakat öyle değilmiş şu 1 sene çok kötü bir süreç geçirdim evliliğimde inş bundan sonrası için yaptıklarım eşimi memnun eder
yinede onu memnun etmek için uğraşıyorum sevgi emek ve fedakarlık üzerine yoğurulunca daha güzel olur ve eşimde inş anlar onun için çaba gösterdiğimi
onu mutlu görmek istiyorum
arkadaşım sen ne yapmışsın öyle!!! hani senin kişilğin hani senin kendi kararların ?? şaştım kaldım valla.....önemli bir konu eş için kapanılmaz ...ALLAH için kapanılır....yani kulluk görevimiz için..içindeki niyet çok önemli ...dikkatini çekerim..........kukla olmuşsunuz yani ne diyeyim canım benim...ay ay.....
lütfen ya söz konusu olan eşimiz, el alem değil ki her şeyi yaparım :)
Ben o istiyor diye değil ne yaparsam yapiyim sirf kendim istediğim için yaparim.tek birşey hariç oda yatak...işde orada istemesemde yatarim çünkü o benim kadinlik görevimdir.ama kişiliğime özgürlüğüme hak ve hürriyetime asla asla kimse karişamaz..eşim olmuşsa ne olmuş yani hükmetmek ve yol göstermek yaradanimiza mahsusdur..kimseyi kimseye hükmetme yetkisi yoktur..sadece sahiplenip koruyup kollamakla yükümlüdür o kadar...gerisi insanin kendi hür ve iradesine kalmiş...yanlişim varsa düzeltin ama ben böyle düşünüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?