Sırf Eşleriniz İstediği için Neler Yaptınız veya Yapmak İstediniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaptıgımız fedakarlık yada iyiliklerin bi süre sonra göreve dönüştügünü düşünenlerdenim......ayrıca hep kapıları ne sonuna kadar acmak nede sıkıca kapatmak taraftarıyım.....saclarımı kestirmemek dışında ki banada uzun sac yakısıyor,kendimden ödün verecek pek bişey yapmadım yapmamda.....

eşim otoriter biridir ama hiç birşeyime karışmaz benim senin aklın sana yetiyor der beni bana bırakır .giyim olsun saç uzatmak yada kestirmek ,saçımı istediğim renge boyatmak ( kapalı bayanım bu arada ) verdiğim karara saygı duyar ve bu ikimiz içinde aynıdır .yemek seçtiği halde asla yaptığım yemeklere bahane bulmaz sevmediği yemek bile olsa beni kırmamak için bi kaşıkta olsa yer.kısacası giyim olsun yemek olsun ,aldığım bişey yada yapacağım şeyden haberi olur ama karışmaz.zaten kişi kendini bildikten sonra başkasının müdahale etmesine gerek kalacağını sanmıyorum.
4 yıldırda evliyim allaha çok şükür bi anlaşmazlığımızda olmadı.çokda mutluyuz.rabbim ömrümüzün sonuna kadar böyle götürür inşallah :asigim:

Sigarayı bıraktım
Su içmeye ve meyve yemeye başladım...Ona sonsuz minnet borçluyum:asigim:

bence sen benim demek istediğimi anlamamışsın.ayrıca bu benim fikrim orda belirttiğim gibi.buna isteyen katılır isteyen katılmaz.ayrıca şahsa özel bi sevgi ölçümü yapmadım,genel konuştum.ayrıca aferdersiniz ama bu konuda beni yargılamak sizemi kaldı?herkes kendi fikrini beyan edebilir fakat yargılamak kimseye düşmez.
benim kendi fikirm bu insan sevdiği için herşeyi yapar bunun hür iradeyle veya özgür düşünceyle bi alakası yok eğerki benim namusuma şerefime leke getirmeyecek isteklerse eşimin istediği şeyleri yaparım oada benim istediklerimi yapar..neden çünkü o benim sevdiğim adam onun mutluluğu benim mutluluğum bilmem anlatabildinmi.. saygılar..

vallahi arkadasim bende senin fikrindenim ama gelde anlat...kisa saç bana çok yakisiyormus...hadi ordan...
ben bana neyin yakistigini bilmiyorum sanki
ama o kadar agladim ki o da hem sok oldu hemde pisman oldu
simdi uzat askim sen nasil istersen diyor....
hayirlisi bakalim uzaticaz

benim de evlenmek için görüştüğüm biri var evlenince mayo giydirmem diyo. bi de pantolonun uzun bişiler diyo. şehir dışında bi yer egitceksen benden izin alcan mı diyo. sizce mantıklı mı ya. biz çözemedik bu konuları tam tanıyamadık da birbirimizi daha ne desem ben buna kızlar

ben sadece giyimim degişti önce daha koyu renkler mat renkler giyeridm şimdi sarı pembe yeşlv.s herseyi giyiyorum bu iyi oldu yani benim içinde:sm_cool:.. kapalı olmama tragmen sacımı degiştirim hiç kuaförun yolunu bilemzdim şimdi6 ayda bigidiyorum onun içinn o istediig içindeil obegensin diye yapıyorum yoksa o dogal halinide seviyo.... herseyide yaparım oda benim için çok şey yaptı sigaraayı bırakıyo daha neler nelerr-tatlicadiarzu-

şimdiye kadar yapılan yorumlar sonucunda yalnız olmadığımı anladım.
ve şunuda anladımki fazla taviz veriyoruz hayatımızdan,
neden ?
çünki biz kadınız,
çünki biz anneyiz,
çünki biz yuvayı yaparız ,
kimi arkadaşlar memnunken bu durumdan,
kimisi pek diil, peki ama bişileri değiştirebiliyormuyuz hayır.
çünki erkeklerin böyle olmasındaki en büyük etken yine bizleriz ,
çünki onları yetiştirirken şımartan,sen erkeksin laflarıyla büyüten yine biz anneleriz....

giyim tarzımı sevmiyor. benim beğendiğimi o beğenmiyor. ne giyeceğimi şaşırdım. şimdi sapıtmış durumdayım. zaten doğumdan sonra kilo aldığım için hiçbirşey olmuyor. sinirliyim asabiyim.

sevgi fedakarlık ister özveri ister ..tabiki eşim için bi çok şey yaptım ..ama
bunu ona olan sevgimden yaptım ...:asigim:
ailemden ayrılıp dünyanın bi ucuna gittim ..allahtan ve eşimden başak tanıdığım yoktu ..
dehşet süsü severim ev haricinde azalttım ...fisfisfis
gezmek eğlenmek varken abd gideceğim için oturup ingilizce calışmam gerekti ki sıfır ing başladım...hoşlanmadığı bi kaç arkadaşıml agörüşmemi bitirdim
eli sıkıdır f harcamalarımı azalttım...yemek yemeğe tatlılara bayılır onun için cokacimcoook
özel tarifler öğrendim...onun için çok sevdiğim iş yerimden ayrılmak zorunda kaldım
daha gider de gider...bunları kısmen zorlanarak yaptım ...:bbo:
eşim de sağ olsun karşılığını verdi fakat yinede biz bayanlar kadar olmuyor...
kadın olmak çok ayrı bi incelik ..nede olsa ...
boşuna dememişler cennet annelerin ayakların altında bu fedakarlıklarımızın mükafatı elbet ilahi adalet tarafından iki cihanda da verilecektir..sevgi ile kalın

canım üzülme benim eşimde öyle diyo ,sende nasıl beyenıyosan beraber çıkalım alışverişe kocacım de bakalım ,kilonuda sorun etme verirsin
herşeyin daha güzel olması dileğiyle

bende evliliğimde fedakarlık yaptığıma inanıyordum fakat öyle değilmiş şu 1 sene çok kötü bir süreç geçirdim evliliğimde inş bundan sonrası için yaptıklarım eşimi memnun eder
yinede onu memnun etmek için uğraşıyorum sevgi emek ve fedakarlık üzerine yoğurulunca daha güzel olur ve eşimde inş anlar onun için çaba gösterdiğimi
onu mutlu görmek istiyorum

cnm.fedakarlık yapmadığını düşündüğün zamanlarda bile inan fazlasıyla yapmışsındır.
bukadar güzel düşünen sırf eşin mutlu olsun isteyen bir kadın yapmamış olamaz.
ama seninde dediğin gibi önemli olan karşı tarafın bunu anlaması

arkadaşım bıraz daha dıkkatlı yazalım aıle ıcı kırgınlık cıkabılır:1hug:

evlılıgımın ılk yıllarında bu konularda cok bunalmıştım oylekı artık kopekten korkan ben eşıme kucuk mınnacık bır yavru kopek almasını onermıştım bırı bırşey derse uzerıne salarım dıyordum. bır yere tek başıma gıdemezdım ya kızkardeşım yada anne gorumce ne gunlerdı. pantolonun uzerıne uzun tışort kabul bu seferde pantolon dar derdı. oylekı arabada gulerken(şahsımıza)dahı kızardı benım yuzum asıldıktan sonrada kendı gulmeye başlardı o zamanlar benı hor gormeye cabalıyordu kaldıramadıgını sanıyordu zannımca:) yıllar yıllar sonra şimdı hııııc bırşeyıme karışmıyor oylekı gec saatte gelsem dahı bazen oyle oluyorkı gec saatte tel acıyorum benı almasını ıstıyorum gelır alırda hamd olsun. ama bırşey varkı o gunlerı arayacagımı hıc duşunmezdım sadece bana karışmasını degıl o zamanlar kı coşkumu neşemıde arıyorum

lütfen ya söz konusu olan eşimiz, el alem değil ki her şeyi yaparım :)

AHAAA HAAA HAAA SEN DAHA ŞİMDİDEN İPLERİ VER BAKALIM HERŞEYİ YAPARSIN....YAPARSIN ELBETTE HERKEZ HERŞEYİ YAPABİLİR AMA BURADA ÖNEMLİ OLAN YAPAMAK İSTEMEDİĞİN ŞEYLERİ ONUN İÇİN YAPABİLMEKDEN BAHSEDİYORUZ..O ZAMAN YA SEN HİÇBİRŞEY YAPMAK İSTEMİYORSUN İSTEDİĞİN SEVDİĞİN BİRŞEY YOK YADA BU KADAR TAVİZ VERECEK KADAR (AŞIKSIN DEMİCEM ÇÜNKÜ AŞK SEVGİDE DEĞİL BU) UYSALSIN...DİYİM...:bbo:

Ben o istiyor diye değil ne yaparsam yapiyim sirf kendim istediğim için yaparim.tek birşey hariç oda yatak...işde orada istemesemde yatarim çünkü o benim kadinlik görevimdir.ama kişiliğime özgürlüğüme hak ve hürriyetime asla asla kimse karişamaz..eşim olmuşsa ne olmuş yani hükmetmek ve yol göstermek yaradanimiza mahsusdur..kimseyi kimseye hükmetme yetkisi yoktur..sadece sahiplenip koruyup kollamakla yükümlüdür o kadar...gerisi insanin kendi hür ve iradesine kalmiş...yanlişim varsa düzeltin ama ben böyle düşünüyorum....

cnm bu tek taraflı olmuyorki..karşılıklı ...evliliktede karşılıklı özveriyle anlam kazanır bence ..
hükmetmek değil tabi...istek ve talep var .. her kezin istek ve talebe hakkı vardır ...
sen kendin için yapıyorsan yapacağını bence bi değeri olmaz...
eşim kendi değil ben istediğim için yaptığı bi çok şeyde kıymeti katlanıyor...buda benim yorumum...eşin sevmediği halde sen istiyorsun diye sana bi hediye alsa hoş olmazmı

msnemdeki erkekleri engellememi istedi ama yapmadim
manevi anlamda mektuplaştiğim bi abimle yazışmamı kesmemi istedi ama yapmadim
sari saç rengimi değiştirmemi istedi ama yapmadim çokta mutluyumhihoyyyt

beni olduğu gibi kabul eder hiç değişemem :dilcikar: Allah ıma büyük konuşmıyım
ben istesem değişmez ama niye ben değişeyim ki erkeğe bunu yapmak çok fazlakötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…