Maske Tarifleri SİRKE ile gelen güzellik

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
arkadaşlar iyi hoş da bu elma sirkesi iğrenççççççç kokuyo ya dayanamıyorum kokusuna kafamçokkarıştı

ben de elma sirkesini direkt sürüyorum yüzüme ama hergün sürmeyi unutuyorum bikaç günde bir...pamuk ile yüzüme sürüyorum gerçekten çok güzel yapıyo cildi bebek gibi kokusu da bi süre sonra gidiyo ilk sürüldüğünde çok kötü kokuyo ve gözleri yakıyo o kadar

Arkadaşlar katılıyorum sizlere ama sirkeyi sulandırmadan kullanmak sakıncalı
olabilir .Saçlara da çok faydalı son durulama suyuna ilave edrseniz pırıl pırıl olduğunu göreceksiniz.

Elma sirkesi yapmak çok kolay elmanın soydugunuz kabuklarını bir kavanoza koyun üzerine su ilave edin yarım çay kaşığı seker kavonozu iyice kapatın karanlık bir yerde bekletin sirke olduğunu göreceksinizsüprizzzzz

kızlar elam sirkesini deneyin.ben normal üzüm sirkesini ğamığa döküp cildime sürdüm sürer sürmez cildiöm maffoldu hafta kıpkırmızı domates gibi gezdim güzelim cildimi mafettim:)ama elma sirkesi cilde zarar vermiyormuş deneyebilirsiniz

hayırrrrrrrrrrrrrr sakınnnnnnnnnnn bu siteden çok güzel şeyler öğrendim sanmıştım ama ne yoğurt ne sirkeeeeeeee hiçbi şey lekelere fayda etmediği gibi yüzüm delik deşik oldu sivilce lekeleriyle doldu alerji oldu:((( sakın her ii gelio denen şeyi yapmayın benim cildim bebek gibiydi şimdi mahvoldu özellikle yoğurtlu limon karışımını sakın denemeyinnnnnnnnnnnnnn ama sakınnnnnn arkadaşla:çok üzgünüm:rrrrrrr

hayırrrrrrrrrrrrrr sakınnnnnnnnnnn bu siteden çok güzel şeyler öğrendim sanmıştım ama ne yoğurt ne sirkeeeeeeee hiçbi şey lekelere fayda etmediği gibi yüzüm delik deşik oldu sivilce lekeleriyle doldu alerji oldu:((( sakın her ii gelio denen şeyi yapmayın benim cildim bebek gibiydi şimdi mahvoldu özellikle yoğurtlu limon karışımını sakın denemeyinnnnnnnnnnnnnn ama sakınnnnnn arkadaşla:çok üzgünüm:rrrrrrr

ya arkdaşım yüzün kuru filanmış beyazmış hassas sonuçta bunu bile bile herşeyi denediysen ters tepki yapmış olabilir ama sanki burdaki herkes senin aleyhine yazmışta bu bilgileri cildin öyle bozulmuş gbi söylemişsin kimse kimsenin zarar görmesini istemez ben kullandım olumlu sonuç aldım mesela sonuçta yapı meselesi bazısına iyi bazısına kötü gelir ama sen iyi sonuç alanları ve burda yardımcı olmak için bizimle paylaşanları yalancı konumunna düşürmüşsün resmen cildinin o hale gelmesi senii çok üzmüş seni gerçekten anlıyorum o yüzden böyle yazman normaldir psikolojik tabiiki haklısın ama kimse senin için olumsuz tepki vermesini istemezdi bunların bunu da bil canım.öptüm kendine iyi bak canım sevgiler..a.s.

herkes denedim oldu deyince ve ben bu lekelerden bıkınca:( karar verdim denemeye ama önceleri her eşy yolundaydı ama sonra nolduysa oldu yüzüm pütür pütür olmaya başladı bunlar sivilceye dönüştü ve kimleri iz kaldı çenemde hala kırmızılıkalr var ufak ufaksenağlama

arkadaslar sinuzuite iyi geliyor demişsiniz nasıl uygulanacagını da bilen var mı??yardımcı olrsanız cok sevinirim cok ihtiyacım var

evet arkadaşlar sirkeyi bende kullanıyorum bir ay oldu ve cildimde gerçekten olumlu anlamda bir değişme var haaa bu arada bunu kk öğredim tşkler::)))

elma sirkesi yoğundur ve asidikdir hassas ciltlerde ters etki yapabilir bence sulandırmadan kullanmayalım arkadaşlar

tamam bu sirkeyi hayatıma iyice sokuyorum içmenin yanında bir cildime süreyim ohhh

bende denedim.birkaç seferdir sulandırılmış elma sirkesiyle yüzümü siliyorum.Şimdilik iyi görünüyo.Bide kokusu olmasa..:) sonuçlardan tekrar haberdar edicem sizleri kızlar..

Ben sirkeyi sulandırmadan pamuğa döküp sabah akşam siliyorum yüzümü. Cidden işe yarıyor ama önemle vurguluyorum ; ELMA SİRKESİ !
ya akşamları yüzüne sürdüğüünde yıkayıp mı yatıyorsun yoksa öylecemi yatıyorsun...?

benim bir sorum var???

üzüm sirkesi kullansam olurmu acaba hemen cvp bekliyorum çünkü bu akşam uygulamak istiyorum ilgilenen varsa memnun olurum ..

benim bir sorum var???

üzüm sirkesi kullansam olurmu acaba hemen cvp bekliyorum çünkü bu akşam uygulamak istiyorum ilgilenen varsa memnun olurum ..

canm bence deneme tahriş edebilir saç we cilt için sadece elme sirkesi öneriliyor onun ph değeri uygunmuş çünkü cilt için ben kullanıyorum ve çok memnunum ama kesinlikle elma sirkesi bile olsa seyreltmeden kullanma hadi kolay gelsnyerimseniben

ya ben kalıpa koydum bile birazdan dondurucuya atıp yarın sabah yüzüme uygulayacaktım...bir denesemmi çok da merak ettim nasıl olucak diye iki gündür bu siteden araştırıyom bunu yapmayı uygun gördüm çok gözeneğim var :(

Back
X