- Konu Sahibi mandalings
-
göğüs hareketi ni nasıl yapıyosunuzz
Kızlar hani bir doktor demiş ya sirkeyi margarinin üstüne dökün bakalım eritiyormu diye, merak ettim ve hemen denedim. bir kahve fincanının içine bir parça tereyağı attım ve üzerine elma sirkesi göktüm. 1 saat kadar beklettim. Hiç bir değişiklik olmadı erimedi tereyağı. Bende şunun sirkesini süzeyim de tereyağını çöpe atayım dedim. sirkeyi süzdürdüm ama tereyağı fincana yapıştı, parmağımla ittireyim derken bir de ne göreyim, tereyağı pamuk gibi olmuş resmen ellerimize yüzümüze sürdüğümüz kremlerin kıvamına gelmiş. Bu aşırı yumuşamanın sirkeden mi yoksa dışarda 1 saat beklediği için ortamın ısısından mı olduğunu anlamak için sirkeyi döktünten sonra dolaptan aldığım buz gibi suyu döktüm üstüne, normalde hemen sertleşmesi gerekirdi. Hiç bir şekilde yapısı değişmedi. Ben bu sirkeye hemen başlıyorum. Birilerinin bunu o doktora söylemesi gerek bence kızlar, test ettim onayladım.delikafadulden
vücudumuzdaki yağları eritmese bile, daha kolay eritebileceğimiz anlamına gelebilir bu test ne dersiniz???:dance:
tadı çokk kötü nasıl içiyosunuzzzyerimseniben bende içmk istiorm ama midemi çok bulandırıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?