Sirke mucizesi ispatlandı

göğüs hareketi ni nasıl yapıyosunuzz

dumble ya da su şişelerini elime alıyorum ayakta ya da sandalyede oturarak dirseklerini burun hizasına düşürmeden kollarımı açıp kapıyorum.Sonra Yere Yatıp Halter kaldırır gibi kaldırıyorum. İlk hareketi yatarak da yapıyorum. Sonra kalkıyorsun hafif öne eğiliyorsun ellerinde ağırlıklar kanat açar gibi yapıyorsun

Kızlar hani bir doktor demiş ya sirkeyi margarinin üstüne dökün bakalım eritiyormu diye, merak ettim ve hemen denedim. bir kahve fincanının içine bir parça tereyağı attım ve üzerine elma sirkesi göktüm. 1 saat kadar beklettim. Hiç bir değişiklik olmadı erimedi tereyağı. Bende şunun sirkesini süzeyim de tereyağını çöpe atayım dedim. sirkeyi süzdürdüm ama tereyağı fincana yapıştı, parmağımla ittireyim derken bir de ne göreyim, tereyağı pamuk gibi olmuş resmen ellerimize yüzümüze sürdüğümüz kremlerin kıvamına gelmiş. Bu aşırı yumuşamanın sirkeden mi yoksa dışarda 1 saat beklediği için ortamın ısısından mı olduğunu anlamak için sirkeyi döktünten sonra dolaptan aldığım buz gibi suyu döktüm üstüne, normalde hemen sertleşmesi gerekirdi. Hiç bir şekilde yapısı değişmedi. Ben bu sirkeye hemen başlıyorum. Birilerinin bunu o doktora söylemesi gerek bence kızlar, test ettim onayladım.delikafadulden

vücudumuzdaki yağları eritmese bile, daha kolay eritebileceğimiz anlamına gelebilir bu test ne dersiniz???:dance:

bende 20 gunde 5 kilo verdım aç karnına sabah içmiyorum ılık su içiyorum yemeklerden sonra içiyorum bazende aç karnına midemi hiç yakmadı aslında mide sorunu olan biriyim 1 bardak suya iki yemek kaşıgı katıyorum ve ardındanda bol su içiyorum yıne ve soğuk suya katıyorum ılık çok fazla kokuyor ve içemıyorum tadınıda daha çok verıyor suyaa ılık olunca

çok güzel bir deneye imza atmışsın tebrik ederim inşallah hepberaber zayıflarızz:))

baanada etkısı olmadı hatta hayatımda ılk defa kabızlık yasadım ıcmeyıbıraktaım anında duzeldım bır ay ıctım sadece ama hıcbır farkı olmadı bende ne yazıkki sanırım bunye ıle alakalı bır durum bu

bende de işe yaramadı.kabızlık yapmadı aksine bağırsaklarımı çalıştırıyo ama işe yaramadı( ben de metabolzma çayları da yaramıyo işe neden yaaa(

sirkeyi ben de içmeyi denedim ama çok zorlandım.çevremdeki insanlardan gördüğüm kadarıyla faydası olduğuna inanıyorum.ben de artık salatalarıma elma sirkesi ekliyorum ayrıca tuz atmaya bile gerek kalmıyor bu şekilde tüketmenin bile faydalı olacağına inanıyorum.tadı da çok yakışıyor salatalara,deneyin derim

offff çok korkunç birşey bu sirke 2 gündür içiyordum ama öyle kötü bi mide rahatsızlığı geçirdim ki sirke yüzünden bıraktım içmeyi o ağrıyı çekeceğime kilolarımla mutlu bi şekilde yaşarım daha iyi zaten abartılı bi kilom yoktu

Arkadaşlar faydası var ama ben 1 hafta içmeme rağmen,ağzımın içi sırf yara oldu bıraktım,sanırım yaralı bir ağızla geziceğime,bolca spor yapmak daha faydalı...

bende bi ara içiyordumm gerçektende zayıflamaya birebirr mücuze gibi:))

bir çay kaşığından fazlası mideye zarar verebilirmiş geçen gün taylan kümeli söylüyordu bende başlıycam

Geçen Taylan Kümeli'yi "Doktorlar" adlı programda ben de seyrettim 1 çay kaşığından fazlası mideyi delebileceğini söylemişti.. Ben pek inanmıyordum sirkenin zayıflatacağına ama bir ihtimal verip geçen gün gidip elma sirkesini aldım 3 gündür de 1 bardak ılık suya 1 çay kaşığı koyup içiyorum acaip mide bulandıran birşey resmen işkence çekiyorum içerken, burnumu kapayıp bir dikişte bitirmeye çalışıyorum yudum yudum içersem pes ettiriyor çünkü..

Taylan Kümeli programda diyet listesi vermişti o diyet listesinin sabah kısmında bir bardak ılık su ya 1 çay kaşığı sirke, 1 çay kşgı limon,1 tarçın kabuğu felan bişeyler vermişti ben böyle içiyorum tabi sirke tadı çok keskin olduğu için o tad ve kokudan kurtulamıyorum..

Sonucu 1 ay sonra tartıldıktan sonra yazarım buraya özel bir diyet yapmıyorum ama aşırı yağlı ve fazla yemekten kaçınıyorum kepek ekmeği yiyorum,Tuz ve şekeri de azar azar azaltıp hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. Spor olarak ya bir saat hızlı tempo yürüyüş ya da 1 saat müzik açıp oynamayı tercih ediyorum..

sirkeyi bi ara bende içmiştim,tadı kötü hele sabah aç karna içince daha da fena oluyo devam etmedim,biberiye çayı içmek daha iyi bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…