Sirke mucizesi ispatlandı

benim kilom yok ama belim çok kalınlaştı bu günlerde.göbekte yaptım biras.bende başlıyım buna en iyisi.zaten başka şeyler içinde çok faydalıymış sirke

Selam arkadaşlar Ben dün akşamdan beri başladım elma sirkesi içmeye.Sirke ve limon + sıcak su karışrırıp içiyorum.Sabah akşam olacak.Bakalım değişiklik olacakmı.

Ben de burada yazılı olanları okuyınca gaza geldim kızlar dün akşam elma sirkesi içmeye başladım. Akşam yatarken içtim birde sabah kahvaltıdan sonra.Daha önce aç karnına denemiiştim tadı çok iğrenç olduğu için ve kokusundan dolayı bırakmıştım.O zaman 1 hafta kadar kullandım baya etkisini gördüm, vücudumdaki şişlik gitmişti bunun yanında çalışan bi bayan olduğum için kendimi zinde hissetmemi sağlıyordu.
Umarım bu sefer 1 ay sürekli içebilir ve zayıflayabilirim.

Bir şey sormak istiyorum, iştahımda herhangi bir etki yapmıyor sanki benim iştahım bi hayli yerinde ,sizin iştahınızda herhangi bir etkisi varmı???

sirkeyi içmek yerine , salatalarda bolbol dokupte yesek olmuyormu? :)
bende yarın baslıcam içmeye ama

bende gaza geldim ve elma sirkesine başladımm sabah akşam 1bardak suya 1 çorba kaşığı olmak üzere içiyorum inşallah etkisisni görürüm

Slam kızlar bende bu sabah başladım ama aç karnına içiliyooo yraması için 1 bardak suya 1 yemek kaşıgı elma sirkesi akşamda yatmadan yarım sa önce felan oluyo inş. işe yarar

Vileda sopasını çevirmek o nasıl oluyor.

Sopayı ensenize koyup iki ucundan yada tutabildiğiniz yerden tutup, kafanızı ve belden altınızı sabit tutarak (bir tabureye oturarak yapmak daha rahat) sağa sola dönmek oluyor a.s.

Sopayı ensenize koyup iki ucundan yada tutabildiğiniz yerden tutup, kafanızı ve belden altınızı sabit tutarak (bir tabureye oturarak yapmak daha rahat) sağa sola dönmek oluyor a.s.

Aynen öyle.Önemli olan alt vucudunun sabit kalması. Ben ayakta yapıyorum. Bacaklarım açık ve bükük. 10 dkka ie başadım. şu an 16 dkka sopa 4 dakika düz mekik 3 dakika ayaklarım 90 derece bükülü mekik, 3er dakika pet şişelerle göğüs hareketleri yapıyorum. 5er dakika da bacak ve popo kalça hareketleri var.1 saat böyle geçiyor

ehehehe saol canım. Bende deniyeyim. kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

göğüs hareketi ni nasıl yapıyosunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…