Sırtımdaki hançer.(elti vakası)

Allah tan mesafeliydim de bu kadar oldu.Diğer türlüsünü düşünemiyorum.

Bence en önemli olan eşinin seni anlaması ve arkanda olmasi. Bu durumlarda eşi çok kaba olan insanlar var. Sen sanslisin eşin gözü kapali arkanda.
Eşin ben hallederim demis sen hic kendini uzup Karışma. Rahat ol.

yani kadın boşanma durumunda yani huzursuz mutsuz senin tarafta her şey tıkırında eee kuduruyor haliyle
Size şu kadarını söyleyeyim ben evlenmeden önce nişanlıyken bayramda tebriğe gitmiştim.O zaman bana eltim ben kardeşlerimi bile kıskanırım demişti.
Ben aldım sinyali zaten mesafeli biriyim.Evliliğimle ilgili bişey bilmezler sorun vs.Kimseye anlatmam ne ailem nede eşimin ailesi.Sanırım vuracakları başka yer yoktu.

Yüzünü size göstermiş elti sonuçta ne bekliyorsun tuzlasan illa küflenmek ister. Ailenin diğer fertleri de gelip sana arkandan söylenenleri Nasıl söyledi? Çok şaşkınım o kadar Zaman tutmuşlar şimdimi tutamamışlar. Bence eltini değil sana arkandan söylenen lafları getirenleri gözden geçir. Ne ayıp ya resmen laf taşımak. Hele ki kv için eltin dedikodu yaparken susturup hayır öyle değil diyip lafı ağzına tıkaması gerekirdi. Bence aile ile arana mesafe koy madem seni yabancı görüyorlar öyle kal daha iyi.. Ayrıca boşanmak üzere olan eltiyi boşver gitsin üzülmeye bile değmez

Eşim benim üniv. arkadaşımda.Yaklaşım 15 senedir birlikteyiz.Allah tan beni iyi tanıyor.Aslında herkesin bilmesi de değil yani ben akrabaları değilim diye herkesin ayrı ayrı cephe alması olay.

Allah bozmasin.ben evlendim 2 sene sonra eltim evlendi daha 6 ay geçmişti ortalığı karıştırdı :) iyi ki de hemen yapmış ki kimin ne olduğunu gördüm ya uzun yıllar ona malzeme verseydim.yüzünü göstermiş eltin ona göre davran artık

Bence en önemli olan eşinin seni anlaması ve arkanda olmasi. Bu durumlarda eşi çok kaba olan insanlar var. Sen sanslisin eşin gözü kapali arkanda.
Eşin ben hallederim demis sen hic kendini uzup Karışma. Rahat ol.
Çok şükür eşim arkamda.Zaten dediği toptan halledicem bu mevzuları hiç kimse arkandan gıkını çıkaramayacak.
Sanırım eşimin demediği ama çok zoruna gittiği şeyler var.Toptan halledicem dediğine göre.

Boşanmaktan vazgeçmiş.Eşim Allah razı olsun sorunu kökten çözeceğini söyledi.Üzüleceğim için söylemedikleri olabilir.Zaten mesafeliydim şimdi buz oldum herkese karşı.

Cokta tın de gec. Kocannyanijda ya gerisi dis kapinim dis mandali bosuna uzulmeyin. Kocaniza birakin herseyi. Kocan oyle dedigi halde karisirsan sende kocanin gozunde suclu duruma dusersin. Hic birsey yapma derim.

Canım zaten ben kimseye kolay kolay evliliğimle ilgili birşey anlatmam.Bilmedikleri için de müdahil olamıyorlar.Koskoca 33 yaşında kadınım.Gelip bana söyleseydi deseydi ki şunundan pek memnun değilim.Hadi onu geçtim ya helalil verirken deseydi böyle böyle dedim bak diye.

Cokta tın de gec. Kocannyanijda ya gerisi dis kapinim dis mandali bosuna uzulmeyin. Kocaniza birakin herseyi. Kocan oyle dedigi halde karisirsan sende kocanin gozunde suclu duruma dusersin. Hic birsey yapma derim.
İlk öğrendiğimde elim ayağım titredi.Eşim zaten bana söyleyene kadar bir tuhaftı.Telefon açıp tek tek söyleyede bilirdim ama ama o zamanda hakkımda başka şeyler dönerdi.En iyisi eşimin dediği gibi kendisi halletsin.

Misafiri yardim etmedi islere diye laf edeni de ilk kez duyuyorum, ne orijinal insanlar var
Etmeseydimde haklı olsaydı.Çocuğumla ilgilenmem suç olmuş.İlgiden kastım kucağıma alıp sürekli iş yapmamak için tutmak değil.Yemek yedirmek,uyutmak,wc ye götürmek gibi temek ihtiyaçlar.Etrafa döküp saçmasın şayet olduya yaptı ortalığı toplamak gibi.
Evet bu büyük bir suç.

Görüşmeyin olsun bitsin,eşnizde destekmiş zaten.
Kimin ne söylediğine kafa yormayalı öyle çok uzun zaman oldu ki. Artık şahsen vız gelip tırıs gidiyor ,ben kendimi bildikten sonra,vicdanende rahatsam,kim takar Yalova kaymakamını deyip geçiyorum,sizede tavsiye ederim.

Evet karar aldım zaten.Artık herkesin ederi kadar davranıp takmayacağım.

adı üstünde misafir yani..
misafire hürmet edilir, misafir de misafirliğini bilip çoluğuna çocuğuna sahip çıkar, ikramları ayıp olmasın diye geri çevirmez..
yani eltinizin dediği gibi olsanız bile normali budur..

bir de misafir, gittiği evde kör olur evden çıkınca dilsiz olur.. eltiniz pek görgü adap bilmiyormuş.. eşinizin ailesi de yabancı olmadığı için onu kendilerince haklı bulup dedikoduya çanak tutmuşlar. bence muhatap bile olmaya değmez..

Zaten ben baştan beni kabul etmemelerini kabullendim.Kimse beni kabul etmek zorunda değil,sevmek zorunda da değil ama saygılı olmak zorunda.Çocuğa bakmasaydım bu kez o mevzu olurdu sanırım.İnsan diline dolamak istedikten sonra nefes alman bile problemdir.Ama neden bana kendisi söylemedi ,hadi kendisi söylemedi ya diğerleri neden çekip kenara konuşmadınız.
Bana söylememelerinin nedeni onların verdiği tepkileride öğreneceğimdendir.
Sorsan dedikodusunu mu yapaydık sana derler.Eee benim dedikodum yapılıncaya kadar siz nerdeydiniz?

Canım kulaklarını tıka
Eşin yanında mı sinek gibi vızlasın dursun
Her şerde bir hayır vardır, yüzlerini görmüş oldun
Hiç takma düşünme, mesafeni böyle koru
Kararım bu yönde söylecek çok şeyim var ama eşim çözecek.Eminim ki arkamdan daha neler dönmüştür.Belkide onları da öğrenmeyeyim diye kimsenin bu zamana kadar gıkı çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…