Sırtımdaki hançer.(elti vakası)

Ne kadar boş şeylerle uğraşıp boşuna kendinizi üzüyorsunuz... İnsanlar benim için ne der ne düşünür hiç de umrumda olmaz şahsen benim. O kadar önemli mi eltinizin sizin için dedikleri düşündükleri. Görüşmezsin bir daha olur biter.

aşamıyor kendini ondan.ya da eşini hiç sevmiyor aşk evliliği yapmamış.bir de bunun ustune ihmal ediliyorsa cok fena bozuktur onun psikolojisi

ben de 2 söylenir unuturum

Bazen nasıl çileden çıkarıyorlar değil mi?
Bu tür şeyler yaşandığında insan en çok kendisine kızıyor, ne diye idare ettim.
Hak etmezdi aptallığına doyma diyorum kendime.

İnsanların birşey demesi umrumda değil zaten.Sadece yüzüme gülüp arkamdam iş çevirilmesi zoruma giden.

Basbaya keriz yerine koyulmuşum.
Birde benimkileri bilseniz sizinki devede kulak kalır.
İnan kendime yakıştırıp konu açamıyorum.
Bu kadar basitleştirilmemli, nedir yani eltilik nedir?
İnsanlar arada akrabalık olsa da arkadaş olmaz mı?
İllaki araya fitnelik mi girmeli, nedir bu çekememezlik, bu haset?

evet aynı durumdayız açacak o kadar konu var ki ben onları Allaha havale ediyorum yoksa başka turlu olmuyor

Sen kendinden eminsen,gerisini boşver.Eltin boşanma gibi bir problemi aşmışta,konu sana mı gelmiş

Canım ben 8 senede olanların hepsini anlatacak olsam oooo site çöker.Bu son olay tuz biber oldu buz oldum herkese.

Canım konu benden hiç gitmemiş ki.8 senelik mevzuymuş.Ayrıca hersene olan bir boşanma durumu.Barışmışlar.
Böyle durumlarda vereceğim tek tavsiye "mesafeli ol"
Laf söylemeye kendini üzmeye değimez.Dedikodu yapan insan,her şekilde üste çıkar.İnkar eder,çirkefleşir

Canım konu benden hiç gitmemiş ki.8 senelik mevzuymuş.Ayrıca hersene olan bir boşanma durumu.Barışmışlar.
işte hata eşinin hemen atlayıp ara bulucu felan olmaya calışması işi ciddiye alması hep hata. hiç ciddiye almayacasınız her sene olan şey yazık boşansalarda cocuklar kurtulsa diyeceksiniz.bıktık artık her sene her sene diyeceksiniz.

hiç dert etme. Eşin yanındaymış gerisi hiç önemli değil. Sen doğru durmuşsun. haksızlığa uğradığın için kabulenemiyorsun belki. boşver hiç kafana takma

Böyle durumlarda vereceğim tek tavsiye "mesafeli ol"
Laf söylemeye kendini üzmeye değimez.Dedikodu yapan insan,her şekilde üste çıkar.İnkar eder,çirkefleşir
Zaten mesafeli olduğum için belli bir rahatsızlıkları var.Ama daha çok mesafeli olacağım.Nae kandilde nede Anneler gününde kimseyi aramadım.Çünkü beni adam yerine koyup uyarmadıkları için diğerlerine karşı ayrı bir tavrım da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…