Sırtımdaki hançer.(elti vakası)

Kızım 3 yaşında mecbur ilgilenmek durumundayım.Eşimde yaptıklarımı yapılmadı olarak söyleyince nevri döndü zaten.

gittiğinde niye sofra kuruyosun? ne anladım misafirlikten? yapıcak tabi. iyilik tırmalıyo bizim insanları.
Misafirlik anlaşıyla farklı olabilir.Sonuçta ben karadenizliyim eşim K.maraşlı.Her yörenin ayrı usulü olabilir onada kabulüm.Ama bana söylememesi ve ben hariç herkese bu konunun yapılması son derece ayıp.

Allah tan eşim her zaman destekçim.Eşim beni kabullenemediklerinin farkında olduğundan korur zaten.Mesafe zaten vardı ama daha da keskin olmalıymış onu anladım.

ben de karadenizliyim. kurma. otur. misafirsin hizmeti ev sahibie der. he insani bi hisle kalkar kendin bir iki tabak getirir yardım ediym dersin ayrıdır. ama mecbur değilsin. hele karadenizli olsaydı o da yanmıştın. memleketime aşığım ama insanımız bezdirir candan. akrabalarıma kılım

ben 3 yaşında çocugumlamisafirliğe gidiyorsam babaanne ve dede kızımla ilgilenecek.ilgilenmiyorlarsa gitmem oraya.hem çocukla ilgilenme hem de iş bekle olmaz.ancak öyle köşede oturmak çocuk kendi kendine oynuyorken bile başında dikilmek ve bir şeylerden kaçmak adetler ne olursa olsun farkedilir.

konuyu boşanmadan sizin iş yapıp yapmamanıza nasıl getirmişler
dedikoduyu yapan ayrı size yetiştiren ayrı suçlu
Eşim 3 çocuk için arayı yapmak istedi.Annesi ile görüşürken kv karışmayın bilmediğiniz şeyler var deyince eşim abisinden söyleneni öğrendi.Kısacası durum bu.Haaa bu zaten 8 senedir olan bir durummuş.Biz anlamamışız sadece.

Canım eltim akrabaları ayrılmalarını istemezler.Her sene ayrılmak isteyip birileri her sene aralarını yapıyor anlayacağın.
Eşim durumu kökten çözeceğim bekle dedi.Başka şeylerin olduğunu zaten tahmin ediyorum.Anlamadığım konu bana nasıl geliyor.

sen karışma bilmediğin şeyler var diyerek KV fırsatı degerlendirmiş.neredeyse senin karın yuzunden boşanıyorlar gibi olmuş ki çok çok ayıp.

Canım seninkiler yarım saat uzaklıkta eşimin ailesi 1200 km uzakta.Eltim 1 saat uzaklıkta.Allah 'a havale ettim.

Canım kv,kp ile senede 1 hafta görüşüyoruz zaten.1200km uzaktalar.
Eltimle aynı şehirdeyiz 1 saat uzakta bana.İşten kaçacak olsam haberli gittiğimizde bile hazır olmayan yemeğe yardım etmem,sofrayı kurup kaldırmam.

canım ben seni anlıyorum 2 gundur neden ğarçalıyorsun kendini sakin ol.kadın kıskanıyor.kuduruyor ve bunun için bir sebebe gerek yok.

sen karışma bilmediğin şeyler var diyerek KV fırsatı degerlendirmiş.neredeyse senin karın yuzunden boşanıyorlar gibi olmuş ki çok çok ayıp.
Bunu eşim arayı ilk arayı yapmaya gittiğinde abisi (eltimin eşi) söylemiş zaten.Siz gelip gittikten sonra hep kavga ediyoruz diye.Eşim 3 gün kendine gelemedi ne yedi ne uyudu.

Bunu eşim arayı ilk arayı yapmaya gittiğinde abisi (eltimin eşi) söylemiş zaten.Siz gelip gittikten sonra hep kavga ediyoruz diye.Eşim 3 gün kendine gelemedi ne yedi ne uyudu.
kadın öyle huzursuz ki seni her gördüğünde ahh ahh vahh vahh her şey yolunda kocası çok seviyor benim hiç bir şeyim yok hele kocam yok mu herşeyin sorunlusu o felan deyim delleniyor bence.bir de ondan güzel ve kariyerliysen kadın deliriyor resmen.varlığın bile yetiyor kadına.huzursuz mutsuz yılan bir kadın daha işte

Şu kıskançlık nedir yahu bir çözemedim gitti.
Allah ıslah etsin, akıl fikir versin.
Ben de acayip doluyum konunuz denk geldi, iyice zıvanadan çıktım. Rabbım hidayete erdirsin.
Yıllardır görmezden geldiğim, idare ettiğim kadın artık sabrımın sınırına dayandı.
Silah külah kuşanıp, çatır çatır dalasım var lakin kendime yakıştıramıyorum.
Ne komik geliyor bana bu elti kavgası, kıskançlığı ne kadar ayıp yahu.
Allah'ım ne dediğini ne yaptığını bilmeyenden sakınsın.

Ne güzel ki eşiniz arkanızda benim ki olsa onu korurdu. Allaha havale edin

Çok içime oturdu be arnir .Yüzümüze gülüp te arkamdan konuşulması.Anneme Prensesannesi34 benim bacım gibidir deyip te 8 senedir arkamdan böyle söylenmesi.
numara yapıyor rol yapıyor yalan söylüyor kendini aşamıyor belki çabalıyor beceremiyor.yazık acımak lazım.hayatı kendine dar etmiş

Hadi böyle diyeli neden davet ediyorsun.Yada beni ve hizmetimi beğenmiyorsan neden davetime geliyorsun öyle değil mi?
Hayatımda böyle birşey görmedim.Keşke diyorum gerçekten yapmamış olsaydımda ''evet yapmadım ben misafirim mecbur yapacak '' deme durumum olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…