- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
- Konu Sahibi prensesannesi34
-
Kızım 3 yaşında mecbur ilgilenmek durumundayım.Eşimde yaptıklarımı yapılmadı olarak söyleyince nevri döndü zaten.Yaa misafirlige gittiğin yerde tabii ki is yapmayacaksin çocuğuna ilgilenip insanlarla konusacaksin. Anlamadım ben, bir de tersini yapiyorum diyorsun.
Normali zaten koseye gecip misafirlik yapmak. :)
Hata sende iste. Yapma. Yaptığın halde yapmadın diyorlar. Sen kV de de hizmet ediyorsundur. Orada da yapma hayrola gelin derlerse, valla yapıyorum ama yapmadı diyorsunuz. Bari sizin dediginiz olsun de. :)
Misafirlik anlaşıyla farklı olabilir.Sonuçta ben karadenizliyim eşim K.maraşlı.Her yörenin ayrı usulü olabilir onada kabulüm.Ama bana söylememesi ve ben hariç herkese bu konunun yapılması son derece ayıp.gittiğinde niye sofra kuruyosun? ne anladım misafirlikten? yapıcak tabi. iyilik tırmalıyo bizim insanları.
Allah tan eşim her zaman destekçim.Eşim beni kabullenemediklerinin farkında olduğundan korur zaten.Mesafe zaten vardı ama daha da keskin olmalıymış onu anladım.Bosversene !! Sen kendini biliyorsun en önemlisi hayat arkadaşın eşin sana inanıyor,tanıyor Allaha havale et belliki eltin kıskanıyor seni kendi ayakların üzerinde duruyorsun mutlu bir evliliğin var. Tıka kulaklarını moralini bozmaya bile değmez rengini belli etti sende buna göre aranızdaki mesafeyi ayarlarsın.
ben de karadenizliyim. kurma. otur. misafirsin hizmeti ev sahibie der. he insani bi hisle kalkar kendin bir iki tabak getirir yardım ediym dersin ayrıdır. ama mecbur değilsin. hele karadenizli olsaydı o da yanmıştın. memleketime aşığım ama insanımız bezdirir candan. akrabalarıma kılımMisafirlik anlaşıyla farklı olabilir.Sonuçta ben karadenizliyim eşim K.maraşlı.Her yörenin ayrı usulü olabilir onada kabulüm.Ama bana söylememesi ve ben hariç herkese bu konunun yapılması son derece ayıp.
Canım boşanma hersene olan mevzu zaten.Boşanmaktan vazgeçmişler zaten.boşanmalarda kadına iftira çok oluyo kulağınla duymadığına inanma derim
Eşim 3 çocuk için arayı yapmak istedi.Annesi ile görüşürken kv karışmayın bilmediğiniz şeyler var deyince eşim abisinden söyleneni öğrendi.Kısacası durum bu.Haaa bu zaten 8 senedir olan bir durummuş.Biz anlamamışız sadece.konuyu boşanmadan sizin iş yapıp yapmamanıza nasıl getirmişler
dedikoduyu yapan ayrı size yetiştiren ayrı suçlu
Canım eltim akrabaları ayrılmalarını istemezler.Her sene ayrılmak isteyip birileri her sene aralarını yapıyor anlayacağın.belkide boyle seyler demedi kv ile gorumcen uydurdu vurun abaliya misali kotu kadin olarak aileden gondermek icin bu durumlarda kimse iyi ayrilik olsun istemiyor.ben eltimle iyiyim 7 kapinin dedikodusunu yaparim gitsin soylesin umrum olmaz ama tek basima yapmiyorum o da yapiyorki karsilikli bu dedikodu isi demem o ki hadi yapti diyelim tek yapmadi ya o bunlari soylerken kv. ile gorumcende oturup dinleyip aa olurmu oyle sey dememislerdir onlarda hak vermislerdir.eltin gitti artik bence sen geri kalanlari dusun demekki muhabbetin donuyor hakkinda konusuluyor...
sen karışma bilmediğin şeyler var diyerek KV fırsatı degerlendirmiş.neredeyse senin karın yuzunden boşanıyorlar gibi olmuş ki çok çok ayıp.Eşim 3 çocuk için arayı yapmak istedi.Annesi ile görüşürken kv karışmayın bilmediğiniz şeyler var deyince eşim abisinden söyleneni öğrendi.Kısacası durum bu.Haaa bu zaten 8 senedir olan bir durummuş.Biz anlamamışız sadece.
Canım seninkiler yarım saat uzaklıkta eşimin ailesi 1200 km uzakta.Eltim 1 saat uzaklıkta.Allah 'a havale ettim.benim 3 eltim var birde gelin var erkek kardeşimin eşi.8 yıllık evliyim vallahi hepsiyle bal gibiyim birkere bile kavga gürültü trip katiyyen olmaz.kv desen yine öyle canım cicim harika yız yani.
nasıl oluyor dersiniz hepsiy le merhaba merhaba bu kadar.ötesi yok tel de görüş mem herzamsm gitmem esim le ayda bir kere gideriz kv ye zaten 3 elti aynı mahallede ben minibüsle yarım saatlik mesafedeyim aynı yerde değilim bin sukur.hiç kötü olmadim ayrı gayri da yapma dim mesafe yi korudum hepsi bu.
evet elti görünce kv bunlardan arkadaş olmaz olan varsada numunelik tür ancak.mümkün mertebe uzak durucsn arkandan konuşsunlar boşver esin senin yanında mi bitti cocugu la keyfine bak.gitme görüşme.
en iyi intikam umursamamaktur.insanları cikdirtmsk istiyorsan umursama.ben esim ve kızımla çoook huzurlu ve mutluyuz nazar: onlar üç elti kv yesinler birbirini allah tan esim evlenip evini bilen biri.senin esinde yaşındaymış ne güzel sen galiba iyi niyetlisin sukret esin senden yana.cocugunla esin le mutlu ol gerisi ayak bagi zaten.hiç üzülme birsuru insan aynı dertten muzdarip al kahveni bak keyfine cnm ya catlasinlar onlar da...
Canım kv,kp ile senede 1 hafta görüşüyoruz zaten.1200km uzaktalar.ben 3 yaşında çocugumlamisafirliğe gidiyorsam babaanne ve dede kızımla ilgilenecek.ilgilenmiyorlarsa gitmem oraya.hem çocukla ilgilenme hem de iş bekle olmaz.ancak öyle köşede oturmak çocuk kendi kendine oynuyorken bile başında dikilmek ve bir şeylerden kaçmak adetler ne olursa olsun farkedilir.
canım ben seni anlıyorum 2 gundur neden ğarçalıyorsun kendini sakin ol.kadın kıskanıyor.kuduruyor ve bunun için bir sebebe gerek yok.Canım kv,kp ile senede 1 hafta görüşüyoruz zaten.1200km uzaktalar.
Eltimle aynı şehirdeyiz 1 saat uzakta bana.İşten kaçacak olsam haberli gittiğimizde bile hazır olmayan yemeğe yardım etmem,sofrayı kurup kaldırmam.
Bunu eşim arayı ilk arayı yapmaya gittiğinde abisi (eltimin eşi) söylemiş zaten.Siz gelip gittikten sonra hep kavga ediyoruz diye.Eşim 3 gün kendine gelemedi ne yedi ne uyudu.sen karışma bilmediğin şeyler var diyerek KV fırsatı degerlendirmiş.neredeyse senin karın yuzunden boşanıyorlar gibi olmuş ki çok çok ayıp.
kadın öyle huzursuz ki seni her gördüğünde ahh ahh vahh vahh her şey yolunda kocası çok seviyor benim hiç bir şeyim yok hele kocam yok mu herşeyin sorunlusu o felan deyim delleniyor bence.bir de ondan güzel ve kariyerliysen kadın deliriyor resmen.varlığın bile yetiyor kadına.huzursuz mutsuz yılan bir kadın daha işteBunu eşim arayı ilk arayı yapmaya gittiğinde abisi (eltimin eşi) söylemiş zaten.Siz gelip gittikten sonra hep kavga ediyoruz diye.Eşim 3 gün kendine gelemedi ne yedi ne uyudu.
Çok içime oturdu becanım ben seni anlıyorum 2 gundur neden ğarçalıyorsun kendini sakin ol.kadın kıskanıyor.kuduruyor ve bunun için bir sebebe gerek yok.
Ne güzel ki eşiniz arkanızda benim ki olsa onu korurdu. Allaha havale edinMerhaba arkadaşlar;
10 gün önce başıma gelenleri yazacağım.Hatta nasıl aptal,salak yerine konduğumu desem yeridir sanırım.
Eşimin ailesiyle mesafeli,saygı çerçevesinde bir ilişkimiz var öncelikle bunu belirteyim.
10 gün önce eltim ile eşi arasında problem çıkmış ayrılmaya karar vermişlerdi.Eltim ile son telefon görüşmemde kararına saygı duyduğumu, bir ihtiyacının olup olmadığını (ev hanımı olduğu için ),fevri karar vermekten ise çocukları için birkez daha sakince düşünmesini söylediğim konuşma geçti.Konuşmanın sonunda küçük olarak eğer yanlışım ve hatam olduysa hakkını helal etmesini benden yana hakkımın helal olduğunu da söyleyip telefonu kapattım.
Lakin bu durumdan 3 gün sonra eltimin kv ye, görümcelerime hatta kaynıma kadar benim dedikodumu yaptığını da öğrendik eşimle birlikte.O günden beri sırtımda bir hançer ile dolaşıyormuşum gibiyim.
Mevzu ise efendim biz onlara gittiğimizde yardım etmiyormuşum,çocuğumla ilgileniyormuşum.
Çocuğumla ilgilenmemin yanlış olmadığı kanattindeyim sonuçta misafir olarak hane halkını rahatsız etmeye hakkım olmadığını düşünüyorum.Ama yardım etmeme konusu gerçeğin yanından bile geçmiyor.Eşimin bile çok ağırına gitti bu söz çünkü elimden geldiği kadar yardım ederim hem yemeğe,hem sofra kur topla hemde gerekirse ev temizliğine.
Hakeza onlar bana geldiğinde hizmet görmüyorlarmış.Ne yemeklerini nede güler yüzümü eksik ettim.İşin garip tarafı ise bunların herkese söylenip bana söylenmemesi ve yüzüme karşı gülünmesi.Hatta kendisinin hem çocuk hem iş valla çok iyi yetişiyorsun felan diye söylemesi.
Eşim ne yaptığımı nasıl yapığımı bildiği için arkamda ve sen hiç karışma ben bunların hesabını soracağım diyor.Şu anda herkes karşı hissettiğim şey sadece buz gibiyim.Kimseyle ne konuşasım nede seslerini duyasım var.Haa belirtmeden geçmeyeyim ailenin çok istenen gelini değilim.Eltim akraba ben dışardanım yani.
Ne yapmalıyım bilmiyorum.Susuyorum sadece.
Not:İş yerinde olduğum için ara ara cvp.yazacağım.Uzun oldu hakkınızı helal ediniz.
numara yapıyor rol yapıyor yalan söylüyor kendini aşamıyor belki çabalıyor beceremiyor.yazık acımak lazım.hayatı kendine dar etmişÇok içime oturdu bearnir .Yüzümüze gülüp te arkamdan konuşulması.Anneme Prensesannesi34 benim bacım gibidir deyip te 8 senedir arkamdan böyle söylenmesi.
Hadi böyle diyeli neden davet ediyorsun.Yada beni ve hizmetimi beğenmiyorsan neden davetime geliyorsun öyle değil mi?kadın öyle huzursuz ki seni her gördüğünde ahh ahh vahh vahh her şey yolunda kocası çok seviyor benim hiç bir şeyim yok hele kocam yok mu herşeyin sorunlusu o felan deyim delleniyor bence.bir de ondan güzel ve kariyerliysen kadın deliriyor resmen.varlığın bile yetiyor kadına.huzursuz mutsuz yılan bir kadın daha işte
elti de biliyor ve en cok bunu hazmedemiyorNe güzel ki eşiniz arkanızda benim ki olsa onu korurdu. Allaha havale edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?