- 25 Mayıs 2017
- 223
- 310
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim olacak nasipse bugün muayne oldum önümüzdeki cuma rahim kalınlığı bakılacak sonra transfer günüm verilecek heyecan olmazsa olmaz hakkımızda hayırlısıAralık ayında transfer olucak var mı ben şimdiden heycan yaptım inşallah bu sefer olurr
Transfer heyecanı güzel bişe, benim de Ocak transferi olcak heralde, muhtemelen de doğumgünüme denk gelir gibi, hediyemi alır çıkarım hastaneden inşallah :)benim olacak nasipse bugün muayne oldum önümüzdeki cuma rahim kalınlığı bakılacak sonra transfer günüm verilecek heyecan olmazsa olmaz hakkımızda hayırlısı
Benimde ALLAH nasip kısmet ederse Ocak 15 gibi transferim olucakTransfer heyecanı güzel bişe, benim de Ocak transferi olcak heralde, muhtemelen de doğumgünüme denk gelir gibi, hediyemi alır çıkarım hastaneden inşallah :)
inşallah canım allah gönlüne göre versin. Eğer tutarsa bebeklerimiz,hediyemiz kocaman bir dünya olacak benim için öylr dünyalar benim olacak. mail attım hemşire sayfasına cvp bekliyorum ilaç vereceklermi diye. Uzaktan takip ayrı bi telaşTransfer heyecanı güzel bişe, benim de Ocak transferi olcak heralde, muhtemelen de doğumgünüme denk gelir gibi, hediyemi alır çıkarım hastaneden inşallah :)
Amin inşallah canım sağolasın :)Şimdiden hayırlı olsun canım,gözün aydın. Darısı hamile olduğun haberini almaya İnşaAllah. Eyüp Sultan doğru karar:)
Benim opu işlemini de Melih bey yaptı rahat geçti hiç korkma canım .. zaten 1 dkka görüyorsun gelip tanışıyor .. odana çıkınca da bilgi veriyor o kadar ..Arkadaşlar aradılar bugün yarın sabah yumurtalar alınacak inanılmaz korkuyorum oysa ki 3. Denemem Melih bey yapacakmış ama ben hiç görmedim tanıyan var mı?
Ah ah ne güzel anlatmışsın,inşallah her şeyin hayırlısı olur ama Rabbim gönlümüzdekini de hayırlı eylesin, kötü bir tecrübe yaşayınca tabi bakış açısı şah farklı oluyor,ya nasip...diyecek başka söz yok... canım bir de bana set up 2 ay sürer dediler,bizimki hastane laboratuvarında yapılacakmış çünkü,gerekli materyal Amerika’dan istenecekmiş,hastanede yapılacak tarama,o da 8 haftayı bulur dediler,size 14 haftayı önceden söylemişler miydi,uzadı mı yoksa
Benimde ALLAH nasip kısmet ederse Ocak 15 gibi transferim olucak![]()
Kızlar telefonum geldi :)) Allahıma şükürler olsun 7 tane iyi kalite 2 tanesi orta kalitede ilerliyor dedi
Benimde 8aralikta ins canim dua edinbenim olacak nasipse bugün muayne oldum önümüzdeki cuma rahim kalınlığı bakılacak sonra transfer günüm verilecek heyecan olmazsa olmaz hakkımızda hayırlısı
Sağol canım Allah razı olsunHayirlisi olsun arkadasim rabbim devamini da getirip kucagina almayi nasip etsin
Aramayabilirler. Sen arayıp randevu iste, hatta semra hoca yı da iste.Arkadaşlar negatif görüşme için çağırmayacaklar mı acaba? Aranacaksınız dendi ama hala aranmadım. Geçen cuma almıştım haberi. Daha önce bu durumu yaşayanlar cevap yazabilir mi?
Evet, adet olunca arayacaksın, İkinci günü çağıracaklar yine. Hayırlısı olsun inşallah :)Arkadaşlar benimde adetime 5 gün var stresten değişmezse.daha önce 3 kere tedavi oldum ama hiç biris donmuş transferi değildi.bu süreç basıl olacak bunda da mı adetin 2.günü arıycam hastaneyi randevu için bilenler cvp verebilir mi ltfn
Inş canım. Benimde aralığın sonu gibi transferim yapılacak inş. Yeni yıl hepimize uğur getirsin.Aralık ayında transfer olucak var mı ben şimdiden heycan yaptım inşallah bu sefer olurr