- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
Biraz okudum ama şuan çok müsait değilim canım eve gider gitmez okuycam :)Allah senden de razı olsun canım benim hikaye linki attım ona da bi göz at :)
Peki diyelim ki dondurulmuş olmadan transfer yapılıcak buna ek ücret ödemiyoruz doğrumudur?İlk başladığında tabiki ödüyorsun cnm paket fiyat bu fiyatın içine e2 testleri opu ve transfer dahil kızların dediği şu opu oldu transfer olacak ama bi işlem uygulanması lazım o zaman embriyoşar donduruluyoo pgt falan olacaksa ozaman da pgt ücreti ödüyorsun sağlıklı gelirse transfer ücreti ödemiyorsun diyelimki Allah vermesin tutmadı o zaman donmuş transfer olacaksan onda ücret alıyorlar cnm
Canım inciri zeytinyağında bekletip yiyincede iyi geliyomuş bende bal polen karıştırıp bide incir yiyim diyorum o dönemlerde diyorum ya doğum kontrol hapı kullanıyodum o etkilemiş olabilirmi dedim irem diye bi doktor var fazla etkilemez dedi ama semra hanıma sormayı unuttum şimdi yeniliyim diyorum o tahlili emin olmak içinCnmm ben de de amh çok düşük 0.25 ben arı sütü bal polen karışımı yemiştim.histereskopi iki çeşit cnm biri 1500 diğeri 3500 gibi bişe galiba
İlk başta bi paket fiyat var onu ödüyorsunuz cnmPeki diyelim ki dondurulmuş olmadan transfer yapılıcak buna ek ücret ödemiyoruz doğrumudur?
Cnm amh testi değişmez malesef azaldığı görülmüştür ama arttığı yok malesef ve doğum kontrol hapı etkilemiyor onu diye biliyorum ben cnm yinede sen bilirsin sadece labaratuar değişikse biraz farklı bi sonuç çıkarCanım inciri zeytinyağında bekletip yiyincede iyi geliyomuş bende bal polen karıştırıp bide incir yiyim diyorum o dönemlerde diyorum ya doğum kontrol hapı kullanıyodum o etkilemiş olabilirmi dedim irem diye bi doktor var fazla etkilemez dedi ama semra hanıma sormayı unuttum şimdi yeniliyim diyorum o tahlili emin olmak için
Benim eski merkezimde ac tavsuye edilmişti daha etkin olmasi icin ama burada belirtilmediyse belkide cok bi onemi yoktur bilemedimesteofem kullanan arkadaşlar açmı içiliyor tokmu bir şey söylemediler ben tok içiyorum. estrofem yerine londradan aldığım bir ilaç propektüsünden bir şey anlamadım.
Cnm bugün daha 6. Gün bence hemen ümitsiz olma ilaçlarını bırakma hemen embriyo daha yeni yerleşmeye başladı daha kana geçmedi bile ktfn yıpratma kendini embriyon çokta sağlıklı ve kaliteliymiş ayrıca 3. Gün daha şans ver ona
Teşekkürler :)Sabah 8.30da gittik cnm sonra muayene oldu ameliyata 12 de aldılar 1 gibi çıktım 4-4.30 gibi de taburcu oldum cnmm
İnşallah olur cnmmm Allah büyükSagol arkadasim mucize olur olursa benim zaten ilacim yok natureldi
Buradan numara veremiyoruz diye biliyorum hesabı kapatıldı bir arkadaşın mesaj bölümünüzü açarsanız yardımcı olurumKimse yokmu yardimci olucak
Tok karnına iciliyor canımmemorialde transfer öncesi estrofem kullanan yokmu hiç arkadaşlar açmı içmeliyim tokmu.vakit geç oldu hastaneyi arayamıyorum
canım çok teşekkür ederim insan her şeye pimpirikleniyor. yanlış yapmamak için.Tok karnına iciliyor canım
hastaneyi arayıp durumun aciliyetini söylersen yardımcı olurlar hemşirelere ulaşmak biraz zaman alıyorArkadaslar hemsire hanimlarin veya dr telefonunu berirmisiniz bana cok acil
Canim ozel mesajin acik degil bende sevinc hocanin vardi ama sana atamadim ne yaptin birine ulasabildin miKimse yokmu yardimci olucak
yok aynı yerde yaptırıcaktım yani irem hanımda aynı şeyi söyledi fakat içim rahat etmedi bilemedim yaniCnm amh testi değişmez malesef azaldığı görülmüştür ama arttığı yok malesef ve doğum kontrol hapı etkilemiyor onu diye biliyorum ben cnm yinede sen bilirsin sadece labaratuar değişikse biraz farklı bi sonuç çıkar
Anladım canım biz fiyatı konuşamadık yani aklımıza gelmedi :) artık 2.sefere kısmetse herkeste fiyat farklı oluyo bu neye göre anlamış değilimİlk başta bi paket fiyat var onu ödüyorsunuz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?