Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Peki diyelim ki dondurulmuş olmadan transfer yapılıcak buna ek ücret ödemiyoruz doğrumudur?

Cnmm ben de de amh çok düşük 0.25 ben arı sütü bal polen karışımı yemiştim.histereskopi iki çeşit cnm biri 1500 diğeri 3500 gibi bişe galiba
Canım inciri zeytinyağında bekletip yiyincede iyi geliyomuş bende bal polen karıştırıp bide incir yiyim diyorum o dönemlerde diyorum ya doğum kontrol hapı kullanıyodum o etkilemiş olabilirmi dedim irem diye bi doktor var fazla etkilemez dedi ama semra hanıma sormayı unuttum şimdi yeniliyim diyorum o tahlili emin olmak için

Cnm amh testi değişmez malesef azaldığı görülmüştür ama arttığı yok malesef ve doğum kontrol hapı etkilemiyor onu diye biliyorum ben cnm yinede sen bilirsin sadece labaratuar değişikse biraz farklı bi sonuç çıkar

esteofem kullanan arkadaşlar açmı içiliyor tokmu bir şey söylemediler ben tok içiyorum. estrofem yerine londradan aldığım bir ilaç propektüsünden bir şey anlamadım.
Benim eski merkezimde ac tavsuye edilmişti daha etkin olmasi icin ama burada belirtilmediyse belkide cok bi onemi yoktur bilemedim

Sagol arkadasim mucize olur olursa benim zaten ilacim yok natureldi

Kızlar saçma gelecek ama bişe sorucam size adetime 3-4 gün falan var bu ay bi tuhaflık var sanki banamı öle geliyor acaba bu sabah idrar rengi çok koyuydu anlamlandıramadım sizde de adete yakın böle şeyler oluyomu iltihap kapmış yada enfeksiyon bişe ne biliyim Allah korusun transfer öncesi kötü bişe yoktur dimi

memorialde transfer öncesi estrofem kullanan yokmu hiç arkadaşlar açmı içmeliyim tokmu. vakit geç oldu hastaneyi arayamıyorum

yok aynı yerde yaptırıcaktım yani irem hanımda aynı şeyi söyledi fakat içim rahat etmedi bilemedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…