Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Menekşe hanım arar bikaç güne. Ya havale yapıyorsunuz ya da gidip kredi kartından çektiriylrsunuz.
Ya ben evime gideceğim de git gel olmasın diye bekledim .. transfer zamanı veriliyorsa evime giderim yok aradığında gelin ödeyin diyorsa gidip öder öyle evime giderim .. evimi unuttum yav :))

Canim çok teşekkür ederim detayli yazmışsın çok sağol. Bana histereskopi esnasında ilaçsız yapabiliriz dedi semra hanım ama o heyecanla detaylari soramadım. Bakalım 2.gunu gittigimde detaylari konuşacağım. Benim adetlerim genelde düzenli bazen bi iki gün oynayabiliyor ama. Sizce hangisi daha iyi peki ılacli mi ilaçsız mı. İlaçlar tutunmaya yardımcı olmuyor mu sonucta biz normal şekilde gebe kalamıyoruz ki tüp bebek yaptırdık. Tamam ilaçsız da hormon almıyorsun ama ilaçlı tutunması acısından daha iyi değil mi sonucta rahmi gebeliğe alıştırmış oluyorsun. Bu konuda ne düşünüyorsunuz

Teşekkür ederim Harika bir açıklama olmuş emeğine sağlık

Tedaviye başlamadan önce burda okuduklarımdan ilaçsız olayını çok sevmiştim. Ama bana uygulamadılar. Benim fikrim kesinlikle ilaçsız daha iyi.
Daha önce de yazmıştım. Normal bir döngüde adetle beraber rahim duvarı dökülüyor inceliyor. Sonra aday yumurtalardan biri büyürken rahim duvarı da yavaş yavaş kalinlaşıyor. Yumurta çatladiktan sonra da progesteron salgılanmaya başlıyor. İlaçlı da yumurta hem yumurta gelişmesin hem rahim kalinlaşsın diye östrojen kullanıyoruz sonra progesteron takviyesine geçiyoruz. Yani aslında doğal olan taklit edilmiş oluyor. Hiç bir taklit aslı gibi olamaz diye düşünüyorum. İlaçların verdiği sıkıntıları da yaşamamış oluyorsun.
Sizin sorununuz tam olarak nedir bilmiyorum. Doktorunuz buna karar verirken değerlendirir zaten. Hayırlısı olsun.

Ben ilacsiz naturel oldum bana kalsa ilacli olurdum niye sonucta rahim kendi yapmadigi bir seyi ilacla kabul eder embriyo saglamlasana kadar en azindan benim fikrim bu tabi kisaca garanti olmasi acisindan bunca maddi bmasraf karsligi alicagim hormona raziyim bu benim tercihim ama tabi dr lar ne derse onu yapiyoruz o yuzden rabbim yardimcimiz olsun hepimizin

Cnm hangi aşamadasın peki şu anda transfer oldumu sonuç alabildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…