Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım benden tekrarını istemedi semra hanım çünkü tahlillerimin analizini irem hanım baktı sonrada gönül hanım gerçi semra hanımda baktı ama ben o arada doğum kontrol hapı kullandığımı söylemeyi unuttum neyse hakkımızda hayırlısı olur inşaAllah sağlıklı büyür gelişir ve tutunurlar

Senin amh değerinle yaş kaç canım? Ve kaç yumurta toplanmıştı? Süreç nasıl ilerledi benimde amh düşük o yüzden merak içindeyim

Benim ilk transferimde kalınlaşma problemi yaşadım. İlk kontrolden sonra estrofem 4 e çıkardılar ve bant ilave edildi. Sonrasında sorun çözülmüş oldu ama sonuç negatif oldu. İlaçları düzenli kullanmadığında sıkıntı oluyor dalsan unutsan falan. Ilaca rağmen dominant folikül gelişebiliyor ki bu da transfer iptaline sebep oluyor. Yine de güven vermiyorsa ilaçlı istediğinizi söylersiniz doktora. Biz o zaman konuşmuştuk doktorla ayrıntılı ve ilaçsıza karar vermiştik sonra toplantıda hoca ilaçlı olmasının daha iyi olacağını söylemiş ve değiştirildi o şekilde.

Senin ilaçlı dondurulmuş transfer di ve embriyo pgtliydi dimi cnmm peki embriyonun kalitesi neydi yada rahim kalınlığı kaçtı cnm hatırlıyormusun acaba çok sordum kusura bakma nolur

Senin ilaçlı dondurulmuş transfer di ve embriyo pgtliydi dimi cnmm peki embriyonun kalitesi neydi yada rahim kalınlığı kaçtı cnm hatırlıyormusun acaba çok sordum kusura bakma nolur
3 transferim de ilaçlı ve dondurulmuştu. 3. Pgt li idi. Kalitesi 4AA idi. Genetikten sağlıklı gelen embriyoda kalitenin önemi kalmıyor 1.kalite ile düşük kalitenin tutunma şansı aynı oluyor. Semra hocanın labaratuar konulu videosu var orda anlatıyordu.
Rahim kalınlığı da iyiydi ilk kontrolde 8.5 gibi bişeydi 2.de de tam hatırlamıyorum ama 10. küsür bişeydi.

Umarım bi dahakine Allah tamamına erdirir hepimizin kini bazı şeyler bahane doğru wakti saati var demek ki Allahım ol desin inşallah hepimizin duasına

Kime neyi tutturursa yani ilk verdiğimiz parada paket dedikleri ben 6400 e anlaştım başkası 5800 e anlaşmış .. belki daha uyguna anlaşanda vardır ..
cnm 6.400 lirayı ödediysen dondurulmuş transfer için ekstra para ödemıyorsun sadece kalan embriyoyu dondurmak istiyorsan ona para alıyorlar buda kısıden kişiye göre değişiyor 1-3 arası embriyo 2.100 4-7 arası embriyo 2-900 , 7 ve fazla olan ise 3.400 yanlış hatırlamıyorsam tabi

cnm anlaştığınız paraya transferde dahil sadece kalan embriyoyu dondurmak isterseniz ona para alıyorlar

Onu ödedim canım .. dondurma işlemi içinde 1.3 aradı 1800 demişti bize

Rabbim bu embriyodan sana evlat nasip etsin İnşaALLAH

Cnm inşallah kalbindeki olur bol bol oku beklerken kenzul arş suresini yasin tebareke ve amme oku cnm hem için ferahlar hemde Allah yardım eder

Merhaba kızlar bende Semra Hnm a muayene oldum amh testi istediler eşimdende sperm tahlili istediler sperm sonuçlarında sperm sayısı iyi fakat morfoloji %1 hareketlilik 1 çıktı benim yumurta rezervim iyiymiş fakat bende polikistik böbrek hastasıyım Semra hnm nefroloji druna muayene olup böbreklerimin durumu hakkında bilgi almamı istedi kullanılacak hormon ilaçları böbreğime zarar vermesin diye onay almamı istedi muayene oldum nefroloji dr u onay verdi ama böbreklerimde büyüme ve çok sayıda kist olduğu için gebelik sürecim zor olacakmış özelliklede tansiyonum yükselebilirmiş her ay tansiyon ölçümü yapıp kontrole gitmem gerekecekmiş aynı zamanda migren hastasıyım migren ilacı içmeden ağrılarım geçmiyor gebelik sürecinde bunlar beni çok korkutuyor yarın da eşime andrologtan randevu verdiler bakalım sperm testini değerlendirecek heralde acaba eşime ilaç tedavisi mi verir benim durumumda olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…