- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
Transfer olalı ne kadar olmuştu canım?Bta hcg bakmadılar kızlar iğne de vermediler eve yolladılar şuan 5 haftalık hamileyim
Canım benden tekrarını istemedi semra hanım çünkü tahlillerimin analizini irem hanım baktı sonrada gönül hanım gerçi semra hanımda baktı ama ben o arada doğum kontrol hapı kullandığımı söylemeyi unuttum neyse hakkımızda hayırlısı olur inşaAllah sağlıklı büyür gelişir ve tutunurlarCanım değişiyor. Ben ilk amh testini 2016 yılında yaptirmistim sonuç 1.10 du. Ilk muayenede semra hanim ultrason muayenesi ile amh degerin uyumsuz dedi tekrarını istedi. Ilkini çapada yaptırmıştım laboratuvar farkı olmasın diye ıkincisini de çapada yaptırdım ve 1 sene sonra benim değerim 1.64 cıktı. Hiçbirşey de yapmadım kür vs.
Senin amh değerinle yaş kaç canım? Ve kaç yumurta toplanmıştı? Süreç nasıl ilerledi benimde amh düşük o yüzden merak içindeyimBenim de amh düşük canım. 2 embriyo transfer edildi ama zaten tutma şansları çok düşüktü yine de transfer istedim ama olmadı. Şimdi tekrar baştan başlayacağım sürece. İşimiz zor Allah yardımcımız olsun. İnşallah bu embriyo sana evlat olur
Benim ilk transferimde kalınlaşma problemi yaşadım. İlk kontrolden sonra estrofem 4 e çıkardılar ve bant ilave edildi. Sonrasında sorun çözülmüş oldu ama sonuç negatif oldu. İlaçları düzenli kullanmadığında sıkıntı oluyor dalsan unutsan falan. Ilaca rağmen dominant folikül gelişebiliyor ki bu da transfer iptaline sebep oluyor. Yine de güven vermiyorsa ilaçlı istediğinizi söylersiniz doktora. Biz o zaman konuşmuştuk doktorla ayrıntılı ve ilaçsıza karar vermiştik sonra toplantıda hoca ilaçlı olmasının daha iyi olacağını söylemiş ve değiştirildi o şekilde.Doktora bırakıcam da cnm hangisi ii anlamadım ilaçlı da ilaç alıyosun ama biç bir şeyi şansa bırakmıyosun yumurta oldumu büyüdümü çatladımı rahim kalınlaştımı telaşı yok ilaçsızda da hormon almıyosun ama ya yumurta önce çatlarsa ya rahim kalınlaşmazsa zaten normal olabilse olmazmıydı bizimde zor Allahım yardımcımız olsun inşallah
19 gün canımTransfer olalı ne kadar olmuştu canım?
Senin ilaçlı dondurulmuş transfer di ve embriyo pgtliydi dimi cnmm peki embriyonun kalitesi neydi yada rahim kalınlığı kaçtı cnm hatırlıyormusun acaba çok sordum kusura bakma nolurBenim ilk transferimde kalınlaşma problemi yaşadım. İlk kontrolden sonra estrofem 4 e çıkardılar ve bant ilave edildi. Sonrasında sorun çözülmüş oldu ama sonuç negatif oldu. İlaçları düzenli kullanmadığında sıkıntı oluyor dalsan unutsan falan. Ilaca rağmen dominant folikül gelişebiliyor ki bu da transfer iptaline sebep oluyor. Yine de güven vermiyorsa ilaçlı istediğinizi söylersiniz doktora. Biz o zaman konuşmuştuk doktorla ayrıntılı ve ilaçsıza karar vermiştik sonra toplantıda hoca ilaçlı olmasının daha iyi olacağını söylemiş ve değiştirildi o şekilde.
3 transferim de ilaçlı ve dondurulmuştu. 3. Pgt li idi. Kalitesi 4AA idi. Genetikten sağlıklı gelen embriyoda kalitenin önemi kalmıyor 1.kalite ile düşük kalitenin tutunma şansı aynı oluyor. Semra hocanın labaratuar konulu videosu var orda anlatıyordu.Senin ilaçlı dondurulmuş transfer di ve embriyo pgtliydi dimi cnmm peki embriyonun kalitesi neydi yada rahim kalınlığı kaçtı cnm hatırlıyormusun acaba çok sordum kusura bakma nolur
Umarım bi dahakine Allah tamamına erdirir hepimizin kini bazı şeyler bahane doğru wakti saati var demek ki Allahım ol desin inşallah hepimizin duasına3 transferim de ilaçlı ve dondurulmuştu. 3. Pgt li idi. Kalitesi 4AA idi. Genetikten sağlıklı gelen embriyoda kalitenin önemi kalmıyor 1.kalite ile düşük kalitenin tutunma şansı aynı oluyor. Semra hocanın labaratuar konulu videosu var orda anlatıyordu.
Rahim kalınlığı da iyiydi ilk kontrolde 8.5 gibi bişeydi 2.de de tam hatırlamıyorum ama 10. küsür bişeydi.
Umarım bi dahakine Allah tamamına erdirir hepimizin kini bazı şeyler bahane doğru wakti saati var demek ki Allahım ol desin inşallah hepimizin duasına
cnm 6.400 lirayı ödediysen dondurulmuş transfer için ekstra para ödemıyorsun sadece kalan embriyoyu dondurmak istiyorsan ona para alıyorlar buda kısıden kişiye göre değişiyor 1-3 arası embriyo 2.100 4-7 arası embriyo 2-900 , 7 ve fazla olan ise 3.400 yanlış hatırlamıyorsam tabiKime neyi tutturursa yani ilk verdiğimiz parada paket dedikleri ben 6400 e anlaştım başkası 5800 e anlaşmış .. belki daha uyguna anlaşanda vardır ..
cnm anlaştığınız paraya transferde dahil sadece kalan embriyoyu dondurmak isterseniz ona para alıyorlarPeki bişe sorcam cnm şimdi ben tedaviyi başlattım ilk başta ücreti ödedim tedavideki ücreti sonra pgt parasını ödedim sonra histereskopi pArasınıda ödedim bu adetle transfer olacak ben bide transfer parasımı vericem yani ilk tedaviye başlarken toplu verdik ya o olmuyomu cnm onun içinde
Onu ödedim canım .. dondurma işlemi içinde 1.3 aradı 1800 demişti bizecnm 6.400 lirayı ödediysen dondurulmuş transfer için ekstra para ödemıyorsun sadece kalan embriyoyu dondurmak istiyorsan ona para alıyorlar buda kısıden kişiye göre değişiyor 1-3 arası embriyo 2.100 4-7 arası embriyo 2-900 , 7 ve fazla olan ise 3.400 yanlış hatırlamıyorsam tabi
sanırım oylede olabılır ben 3.500 yakın ödedım kendi ödedimi net hatılıyorum 7 ve fazla olduğu zaman 3.100-3.500 arası fiyat aldılarOnu ödedim canım .. dondurma işlemi içinde 1.3 aradı 1800 demişti bize
Bugün 3. Günümüz saat 12 beklemek ne zor sadece tek embriyo var oda gelişsin evladım olsun diye heyecandan kalbim çıkıyor embriyologla konuşurken. dün 2. Günüydü ve günüyle uygun gidiyor dediler bakalım bugün ne olacak lütfen dua edin benim için
Cnm inşallah kalbindeki olur bol bol oku beklerken kenzul arş suresini yasin tebareke ve amme oku cnm hem için ferahlar hemde Allah yardım ederBugün 3. Günümüz saat 12 beklemek ne zor sadece tek embriyo var oda gelişsin evladım olsun diye heyecandan kalbim çıkıyor embriyologla konuşurken. dün 2. Günüydü ve günüyle uygun gidiyor dediler bakalım bugün ne olacak lütfen dua edin benim için
Allah razı olsun Cnm tabi ki okuyarak rahatlıyoruz isteyen herkese nasip etsin hepimiz aynı yolda aynı çaresizlikteyizCnm inşallah kalbindeki olur bol bol oku beklerken kenzul arş suresini yasin tebareke ve amme oku cnm hem için ferahlar hemde Allah yardım eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?