Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar merhaba, yarın tedaviye başlıyorum. İlk günüm olacak. 1 saat eğitim vereceklermiş nasıl olacak heyecanlandım. Sonra ne kadar süre de bir gitmem gerekiyor. Ve sonraki gitmelerimde muayene mi olacağım kan testi mi? Çalışıyorum biraz git gelde Zor olacak bakalım.

Merhaba tedavin hayırlı olsun .. ne eğitimi acaba bana sadece iğne eğitimi verdiler o da 2 dkka sürüyor zaten

Kızlar merhaba bende bugün kan tahlili sonuçlarımı mail olarak gönderdim hastaneye. Bi transferin 8. günü bir 10. günü birde 17. günü yani dün yaptırmıştım. Her neyse hemşire beni aradı resmen beni azarlayarak biz sizden kan testi istemedik neden yaptırdınız diyor. Ben soru sormadan beni bastırmaya çalıştı. Sonra bana kan testi hiç bir şey ifade etmez dedi sinirli bir şekilde bende neye uğradığımı şaşırdım

Terbiyesizlk yapmş bnde yaptrmştm 3kez onaneymiş ki kan senden gdiyo ismni aldn mı hemşirenin aldysan gttğnde şikayet et veya telefnla şikayt et bence o kimki sana kızıyor aksine rahatlatması lazm korkma ve tekrar test ypmana gerek fln demeliydi

Hemşirelerle konuşurken isim soruyorum ben artık aksi durumda Zehra hanımın yanına gidicem sizde öyle yapın Zehra hanım çok tatlı çok ilgili onunla paylaşabilirsiniz

Yok canım ismini falan bilmiyorum malesef Ama gerçekten sinir oldum...

Ne için bağırıyordu yani ben pek anlamadım. Lütfen bu durumları Zehra hanıma bildirin bi çeki düzen versinler kendilerine . A abraxass01 canım üzüldüm sende aynı şekilde ihmal olduğunu düşünüyorsan konusmalisin ki bir daha böyle durumlarla karsilasilmasin.

Merhaba sadece mesane kot yapip transfer yapiyorlar baska bi merkezde denemistim orda mesane kontrolü bile yapmadan hemen transfere almislardi.
Evet dış merkezde mesana kontrolü bile yapılmadı bendede ne zorluklar çekmiştim transfer esnasında

Onlar öyle çok duymamaya çalış derim ben
Bende 3. Testi yaptım ama onlara bilgilendirme yapmadım
İlk testi yaptığım gün lekelenmem olmuştu gebeliğimde devam edeceğim dr uma gittim jele artı olarak progesteron ipne ekledi
2.testte memorili bilgilendirirken hemşire bana iğne kullanıyorsanız jele gerek yok
Lekelenmeniz bitince jeli 1e düşürün dedi
Ama devam edeceğim dr um sabah akşam jele devam diyor bende devam ediyorum

Demekki transfer öncesi kontrol yapılmıyor. Ama bence bu çok büyük bir ihmal. Kontrol edilip gerekirse transfer iptal edilebilirdi. En azından bundan sonraki arkadaşlar için fikir olsun. Transfer öncesi muhakkak kontrol isteyin. Nasip değilmiş olacağı varmış diyorum ama ihmal varsa ve bu yüzden tutmadıysa da hakkımı helal etmiyorum. Benim zaten ilk denemem tecrübesizim ve ne denilirse onu yapıyorum. Doktor değilim ki sebebini bileyim. Düşündükçe daha bir sürü sey geliyor aklıma ama olan oldu artık. Benim üzüntümü sadece yaşayan bilir.

Canım gerçekten çok üzgünüm . Dediğin gibi eğer bu bir engelse bunu transfer gününden bir gün önce mutlaka yapmalılar zira transfer günü transferi iptal edemeyeceklerini düşünüyorum cozdukleri embriyonun tekrar dondurulması ne kadar sağlıklı olabilir ki . Yine diyorum ben olsam semra hanımla görüşürüm bu durumu ..

Canım bugünkü randevum semra hanımlaydı. Negatiften sonra özellikle istemistim.isim vermedim o yüzden.

Kont
Zaten herşey yolunda ise transfere karar veriliyor rahim kalınlığı falan ki buda transferden iki üç gün önce oluyor oyüzden muayeneye niye gerek olsun,sizin durum farklı naturelmiş böyle bi denemem olmadı ben dondurulmuş transferimde hiç böyle sorun yaşamadım.

Yarın Kontrol
1 hafta olacak toplama olalı
Erkenden kanama oldu
Bakalım hayırlısı

Kont

Zaten herşey yolunda ise transfere karar veriliyor rahim kalınlığı falan ki buda transferden iki üç gün önce oluyor oyüzden muayeneye niye gerek olsun
Herşey yolunda ise çatlama iğnesini bugün yap diyorlar. Ve 6 gün sonrasına transfer için gün veriyorlar. Yanı transferden 2-3gun önce muayene olmuyor. Ama demekki başıma gelen çatlatma iğnesi vurulduğum halde yumurtanın çatlamaması gibi bir ihtimal varmış. Bunu da transferden bir gün önce çağırıp kontrol edebilirler demek istedim. Yanı böyle bir durum olabiliyorsa kontrol olması çok çok gerekli bir durum

Mesajda düzeltmede yazdım cnm, dediğinden birşey anlamadım ilk defa böyle birşey duyuyorum dondurulmuş transferim oldu ama ozmn yumurta oluşmaması için zaten ilaç veriliyor, adetin belli bir gününde rahim kalınlığı da uygunsa ona göre 2 3 gün sonraya transfer oldum bunun için tekrar muayeneye gerek yok dedim.sizin durumunuz farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…