Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayy inşallah cnm zaman bize geçmek bilmiyor transferimde iş yoğunluğunun stresin arttığı bir döneme denk geliyor inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Stres yok her mesajda yazıyorum ama inanın çok etkiliyor. Kafa ne kadar rahat olursa o kadar iyi zihninizi iyiye odaklayin. Zaten transfer sonrası nasip işi gerçekten. Umarim hepimizin yüzü güler doğru zamanlarda.

Canım benim sen icini ferah tut bak tam transfer dönemin lütfen kendini sıkma herşey gönlünce olsun :)

Kızlar vallahi dert ortağım oldunuz tedavi sürecinde ne öğrensem eşimle paylaşmadan sizlerle paylasıyorum Neolur dualarınızı eksik etmeyin 29 aralıkta 12 embriyo pgtye onay vermistim Allaha şükür bugün aradım 7 adet saglıklı transfere uygun bulunmus. Ama galiba bu ayki regl ile histeroskopi bir sonraki adetle transfer yaparlar degilmi? Galiba benim transfer Marta mı denk gelecek?

ayyy cnm maşallah çoğu sağlam gelmiş
sizden niçin pgt istemişlerdi?
büyük ihtimalle martta transfer olursun :)

ayyy cnm maşallah çoğu sağlam gelmiş
sizden niçin pgt istemişlerdi?
büyük ihtimalle martta transfer olursun :)
Benim başka merkezde 3 transferim oldu 3üde tuttu ama 4-7 haftalar arasında hepsi melek oldu malesef. O nedenle Semra hoca pgt istedi. Ben de kararsızdım ama 3 düşük son olsun inşallah diye eşimle bütün imkanlarımızı zorluyoruz. Inşallah bu sefer olacak diye düşünüp stres yapmamaya çalısıyorum.

anladımm cnm çok geçmiş olsun bu son olacak inş .... hepimizin adına çok heyacanlıyım maddi manevi çok emek veriyoruz Rabbim emeğimizi boşa çıkarmayacak inş

Maşallah canım Allah hayırla sağlıkla anne olmayıda nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba. Biliyorsunuz ki dün negatif sonucumu aldım ve adet oldum. bugünde dondurulmuş tedavim için randevum vardı. zaman kaybetmek istememiştim. ama maalesef öğrendim ki benim geçen ay natürel transferde çatlatma iğnesi kullandığım halde yumurtam çatlamamış. bu ay hala duruyordu kist haline gelmiş. tedaviye başlatmadılar. adetle atılması beklenecek. önümüzdeki ay atılmışsa ona göre transfer yapılacak. embriyonun tutunmamasında bu etkili olabilir mi diye sordum sanmam falan dediler ama benim çok canım sıkıldı. bunun kontrol edilmesi gerekmez miydi? sizce yumurta çatlamadığından bebeğim tutunamamış olabilir mi? bu konuda bilgisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…