- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Transferin ne zaman acabaAyy inşallah cnm zaman bize geçmek bilmiyor transferimde iş yoğunluğunun stresin arttığı bir döneme denk geliyor inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Ayy inşallah cnm zaman bize geçmek bilmiyor transferimde iş yoğunluğunun stresin arttığı bir döneme denk geliyor inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Şubat adetimde değilme olmazsa 23-26 şubat gibi tahmin ediyorum cnm bakalım hayırlısıTransferin ne zaman acaba
Hayırlısı olsun canım benim de cuma günü olacak inşallah dedim belki aynı zamandırŞubat adetimde değilme olmazsa 23-26 şubat gibi tahmin ediyorum cnm bakalım hayırlısı
Canım Allah hayırlı etsin. Sen pgt sonucu bekliyordun değil mi canımŞubat adetimde değilme olmazsa 23-26 şubat gibi tahmin ediyorum cnm bakalım hayırlısı
Oo seninki gelmiş cnm inşallah güzel haberlerini alırız hakkında hayırlısı olsunHayırlısı olsun canım benim de cuma günü olacak inşallah dedim belki aynı zamandır
Evet cnm en geç haftaya pazartesi belli olur sonucum merakla beklemedeyim amin sağolasınCanım Allah hayırlı etsin. Sen pgt sonucu bekliyordun değil mi canım
Canım benim sen icini ferah tut bak tam transfer dönemin lütfen kendini sıkma herşey gönlünce olsun :)kızlar günaydın benım adet kanamam pıhtı gibi gelıyor 3 günden... beri sanki vücudumdan bir parça düşüyor... ayaıptır söylemesi elledim biraz sanki et parçası gibi bende anlamadım... ilk defa başıma böyle birsey gelıyor... Dün muanede hersey normal di kist falan yok dedi günseli hoca.... bu normal mi bilemedim... bu ayda transfer olacagım inş bir terslik olmaz
Amin canım Rabbim hepimize hayırlı haberler nasip eder insallah :) sağlıkla bebişini kucağına alman dileğiyle.Çok sağol canım benim. İnşallah en kısa zamanda sizin de güzel haberlerinizi alırız.
tesekkur ederım cnm desteğin için Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş :)Canım benim sen icini ferah tut bak tam transfer dönemin lütfen kendini sıkma herşey gönlünce olsun :)
Aminnntesekkur ederım cnm desteğin için Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş :)
ayyy cnm maşallah çoğu sağlam gelmişKızlar vallahi dert ortağım oldunuz tedavi sürecinde ne öğrensem eşimle paylaşmadan sizlerle paylasıyorumNeolur dualarınızı eksik etmeyin 29 aralıkta 12 embriyo pgtye onay vermistim Allaha şükür bugün aradım 7 adet saglıklı transfere uygun bulunmus. Ama galiba bu ayki regl ile histeroskopi bir sonraki adetle transfer yaparlar degilmi? Galiba benim transfer Marta mı denk gelecek?
Benim başka merkezde 3 transferim oldu 3üde tuttu ama 4-7 haftalar arasında hepsi melek oldu malesef. O nedenle Semra hoca pgt istedi. Ben de kararsızdım ama 3 düşük son olsun inşallah diye eşimle bütün imkanlarımızı zorluyoruz. Inşallah bu sefer olacak diye düşünüp stres yapmamaya çalısıyorum.ayyy cnm maşallah çoğu sağlam gelmiş
sizden niçin pgt istemişlerdi?
büyük ihtimalle martta transfer olursun :)
anladımm cnm çok geçmiş olsun bu son olacak inş .... hepimizin adına çok heyacanlıyım maddi manevi çok emek veriyoruz Rabbim emeğimizi boşa çıkarmayacak inşBenim başka merkezde 3 transferim oldu 3üde tuttu ama 4-7 haftalar arasında hepsi melek oldu malesef. O nedenle Semra hoca pgt istedi. Ben de kararsızdım ama 3 düşük son olsun inşallah diye eşimle bütün imkanlarımızı zorluyoruz. Inşallah bu sefer olacak diye düşünüp stres yapmamaya çalısıyorum.
Sağol canım teşekkür ederimOo seninki gelmiş cnm inşallah güzel haberlerini alırız hakkında hayırlısı olsun
Maşallah canım Allah hayırla sağlıkla anne olmayıda nasip etsin inşallahKızlar vallahi dert ortağım oldunuz tedavi sürecinde ne öğrensem eşimle paylaşmadan sizlerle paylasıyorumNeolur dualarınızı eksik etmeyin 29 aralıkta 12 embriyo pgtye onay vermistim Allaha şükür bugün aradım 7 adet saglıklı transfere uygun bulunmus. Ama galiba bu ayki regl ile histeroskopi bir sonraki adetle transfer yaparlar degilmi? Galiba benim transfer Marta mı denk gelecek?
Amin canım hepimizi önce senden bekliyoruz insallah müjdeli haberleriniMaşallah canım Allah hayırla sağlıkla anne olmayıda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?