Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anlaşılan biz sağ salim kucağımıza alana kadar rahat edemicez :) uuff gerçekten çok zor her aşaması yani tam anlamıyla sevinemiyorum bile şuan .. salı günü kese görünecek mi inşallah

Anlaşılan biz sağ salim kucağımıza alana kadar rahat edemicez :) uuff gerçekten çok zor her aşaması yani tam anlamıyla sevinemiyorum bile şuan .. salı günü kese görünecek mi inşallah

Evet aynen öyle kucağımıza alana kadar stresimiz bitmeyecek . 10 gün sonra mı çağırdılar seni . Sen yine iyisin cok beklemeyeceksin.

Ben dışarda olduğum için test gününden 3 hafta sonra kontrole gidin dediler . Nasıl bekliyorum bir bilsen geçmedi yani herşey yolunda mı diye tedirgin oluyor insan .

Bu salı 2.kan testine çağırdılar inşallah herşey yolundadır .. 2.kan testinden sonra da 3 hafta sonra ultrason muayenesine çağıracaklarmış

[/QUOTE]

Bildiğiniz yer varsa olur tabi ki bence bir farkı yok sonuçta bu hastaneye de binbir zorlukla gelenler olabilir . 2 kutu açılmış içinde de baya varmış ziyan olmasındansa birilerinin işine yaradığını bilmek güzel olur.

Evet canım :) ne kadar zamanda kese görünüyor onu merak ettim de :) hadi inşallah bakalım sağlıkla ilerlesin inşallah

Hadi gir nete karıştır sende bir. Takip Takvimi de oluştur . Benim gibi hesaplama ama :) transfer gününe 2 hafta fazladan ekleyecekmişiz :)

Biz ilaclarimizi istanbuldan almadik geldigimiz yerden aldik canim ilk gorumede sormustuk dotkorumuz 4 kutu yeterli demisti hiz 4 kutu aldik ben suan 225 kullaniyorum günlük bugun 3. Kutuya basladim 5. Günüm esim suan nobetleri oldugi icin gitti yaron donecek yetmeyecek gibi geldi o yuzden sordum olmazsa gelirken bir kutu daha alsin diye. Cikolata kistimiydi seninkiler?

Anladım tedarikli olmakta fayda var . Ben bir kere çok zor buldum bulunduğum yerde ve 2 katı para vermiştim.
Evet çikolata kistleri malesef canım .

Korkma tabiki sıkı tutunmuş annesine.ikinci testte benimki 656 cikmisti

Başka sayfadan biri kimyasal ya da dış gebelik olabilir çok yüksek çıkmış yazdı sonra kötü düşünmek istemedim inşallah değildir
Dış gebelik olduğunu sanmıyorum canım benn geçirmiştim aksine düşük başlayıp sonra yükselmişti. Bence korkma sadece şükret ve mutlu ol Balımm. Hayırlı olsun tekrar

Dış gebelik olduğunu sanmıyorum canım benn geçirmiştim aksine düşük başlayıp sonra yükselmişti. Bence korkma sadece şükret ve mutlu ol Balımm. Hayırlı olsun tekrar
Canıımm içim rahatladı valla takmadım desemde takıyo insan çok şükür hamd olsun sağlıkla katlansın değerim inşallah Rabbim sana da nasip etsin kuzum

Başka sayfadan biri kimyasal ya da dış gebelik olabilir çok yüksek çıkmış yazdı sonra kötü düşünmek istemedim inşallah değildir
Sen yapı gereği bana çok benziyorsun .cok araştırmacı,meraklıyız biz.bunlar güzel özellikler ama inanki bir tık abartinca eziyete dönüyor.biraz akışına bırakmakta fayda var olayları.bu kadar tabiri caizse kurcalama.su an çok güzel bir asamadasin onun tadını bile cikarmana izin vermiyorsun.bu arada sana söylüyor um ama bende ayniyim.bu yol uzun bir yol.daha birsürü aşaması var.nolur kendini yıpratma olur mu canim.dış gebelikte düzensiz artışlar oluyor diye biliyorum.ayrıca kanama agri vs gibi belirtilerde var malesef.senin su an çok şükür birşeyin yok.olmayacakta evelaallah.3hafta sonra kese ve kalp atışı belkide atışları duyacaksin.yüksek başlamak çoğul gebeligi düşündürüyor hiç olumsuzu değil yani.ayrıca 11hafta sonrası yapilcak tarama testlerinde yaptirdigin pgtnin rahatlığını yasicaksin.onuda ne dert edinmistin hatırlıyorum.panikanne seni:)

Hahaha çok hoşuma gitti panikanne :) sağol canım desteğin için evet çok pimpirikleniyorum hele pgt yi oku oku bi hal olmuştum şükür ki sorun yaşamadım inşallah yaşamam da .. evet sanırım akışına bırakmak en güzeli nasıl olsa herşey olacağına varıyor

Hep iyiyi güzeli cagiralim düşünelim.hepimizin işi gücü rast gitsin.burdaki herkese dua ediyorum bütün kalbimle.sana da tabiki.

Hep iyiyi güzeli cagiralim düşünelim.hepimizin işi gücü rast gitsin.burdaki herkese dua ediyorum bütün kalbimle.sana da tabiki.
Sağol canım Allah razı olsun aynı şekilde kendime dua ederken bütün sayfayı üflüyorum :) yer gök dua üstüne tabii ki Allahım kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…