Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben ilk 6 gun 225,5 son iki gun 235,5 kullandim. 4,5 kutu olmus oldu. Bir de yedek 5 oldu. Yani elimde icinde 215 lik olan iki tane gonalf f kaldi.bir kutu da lucrini yanlis aldirdilar. Benim transfere en az bir bucuk ay var dayanir mi bu ilaclar? Tekrar ihtiyacim olur diye saklamalimiyim yoksa ihtiyaci olan birine mi vermeliyim?

Bu gun de opu oldun kac dollenecek heyecanla bekliyorum

Aranizda hiç 4 kutudan fazla gonal f kullanan oldumu ?

Amin inşallah canım sağol
Benimde 9.gün 236 çıkmıştı.hemşire iki embriyomu transfer etmiştik diye sordu.bende hayır 1 demiştim.senin değerin çok daha yüksek.ikiz olma ihtimali artıyor cnn.hakkında hayırlısı olsun.darısı diğer burdaki herkese insallah. cemile___ senin de hayırlı olsun bebeğin.sağlıkla kucağına almani diliyorum canim benim.

Kizlar ben bu gun opu oldum. 2 cm lik de bir cikolata kistim var. bu ilk tup bebek tedavim. Daha once bir dogal yolla gebelik kimyasal dusuk yasadim. Asilama yaptirdim tutmadigi gibi hafif ohss oldum. Bu kist nerden cikti bilmiyorum temmuzda kistim filan yoktu. Transferim en iyi ihtimal bir sonraki adet donemime kaldi o da kist icin ameliyat karari gelmezse. Yarin eger embiryom kalirsa genetik taniya gitcek. Ben 34 um esimde 36. Ikimizde de sperm yumurta sayisi yasiniza gore cok iyi. Ama esimin ileri hizi cok dusuk yuzde alti ve morfolojik bozukluk var bende de bu kist cikti simdi.
Pgt yi bundan mi istedi? 16 gunde cikcakmis sonucu. Cok stres oluyorum esim de ailem de destek olmuyor manevi olarak bugub opu oldum esine yemege gidelim diyorum o ac deilim dedi otelde yatti ben tek basima yemege ciktim. Sanki cocugu tek yapiyorum gibi geliyor cok yoruluyorum ya beyin olarak. Bu durunda olan tek benmiiyim kocalar igili degil mi ya

Açılmış ilaçları 20 günden fazla bekletemezseniz çöpe gider . Opu da olmuşsunuz yarim olan igneleri hastanede hemşirelere bıraksanız birilerinin işine yarayabilir.

Açılmamış varsa saklayabilirsiniz ama inşallah gerek kalmaz son tedaviniz olur .

Amin inşallah canım Rabbim hepimizi güldürsün herkese nasip etsin .. değerimi yüksek görünce aha ikiz geliyo dedim :) beni arayan hemşire hayırlı olsun bile demedi sadece pozitif salı günü tekrar burda kan verirsiniz dedi :)) Rabbim taşıyabileceğimizi versin inşallah .. yüksek olmasına korkmayım dimi kafama o da takıldı bi an

Allah yardımcınız olsun. Kistler le alakalı size daha önce yazmıştım 2 cm lik yeni bir kist çok da önemli sayılmaz . Tedaviniz hayırlı olsun .
Ama eşinizin tavrı hiç hoş değil insan çok üzülür bu duruma . Şahsen benim ki yapsa çok bozulurdum zorla çocuk yapıyormuşum gibi hissederdim . Hiç konuşmayı denediniz mi acaba çok mu etkilendi yoksa genel tavrı mi merak ettim . Eşlerin desteği çok önemli bence . Kadın zaten bu süreçte haddinden fazla yipraniyor bir de eş le uğraşmak insanı aşırı yorar .

Bana çok iyi konuşmuştu hemşire hanım bi kaç kere tebrik etti detaylı bilgi verdi ben il dışında olduğum için merkezde yaptirmadim testi . Takma kafana hiç birseyi güzel düşünelim güzel olsun .
Ama şunu söyleyeyim dr kontrolüne gidene kadar beklemek de zormuş ben salıyı iple çekiyorum şuan geçmek bilmedi bir türlü .

lucrini acmadim ama gonal f ler kalem seklinde actim onlari. Devlet hastanesine vermek daha mantikli sanki. Burda 7200 devlette 2500 tedavi ya

QUOTE="Defrent, post: 54575709, member: 823136"]Açılmış ilaçları 20 günden fazla bekletemezseniz çöpe gider . Opu da olmuşsunuz yarim olan igneleri hastanede hemşirelere bıraksanız birilerinin işine yarayabilir.

Açılmamış varsa saklayabilirsiniz ama inşallah gerek kalmaz son tedaviniz olur .[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…