- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Sağol canım darısı başına inşallah .. natural siklus ilk tedavim embriyom 6AAHayırlı olsun. Çok sevindim. Benimde test günüm salı. İnş hayırlı sonuçlar alırız bizde. Senin nasıldı transfer naturelmi yoksa ilaçlımı. Kaçıncı tedavindi ve embriyo kaliten neydi.
Teşekkür ederim canım hayırlı sağlıklı olsunda tek çift önemli değil aslında :)Cnm tebrik ederim sonucun gayet iyi şimdiden ikiz olduğu anlaşılmaz bu değerler yanıltabiliyor bazen
Arkadaşlar sonucum çıktı 342
İyi de bu ikisi farklı şey değil mi? Mikroenjeksiyon ve imsi farklı yani. Grade 3 dedi o ne oluyro acaba
Amin inşallah canım ikinci testi yarın mı isterler daha aramadılar daCanım maşallah çok sevindim . Değerin çok güzel inşallah katlanarak devam eder. Benim ilk değer 141 çıktı 2.si 560 çıktı 4 katı olunca bende bi düşündüm acaba ikiz mi diye baya araştırdım . Her yüksek çıkan illa ikiz e işaret değilmiş ama olmaz da değil yani . Rabbim gönlüne göre versin darısı herkesin başına inşallah.
Amin inşallah canım çok sağol Allahım herkese nasip etsin hepinize dua ediyorumB Bir mucize canım Allah tamamına erdirsin. Besmele ile açtım sayfayı çok şükür güzel bir sonuç devamında da güzel haberlerle gel inşaAllah hayırlısıyla
Arkadaşımın 337.2 çıkmıştı ikizleri oldu önce sağlıklı ve hayırlısı olsun tabiki nasip herşey ikiz hissettiğini söylemiştin daha önce demi. Galiba olacak iki gün sonra artış devam etsin yeterTeşekkür ederim canım hayırlı sağlıklı olsunda tek çift önemli değil aslında :)
Anladım teşekkür ederim bilgilendirme için. Grade 3 iyi mi peki grade 1-2 mi daha iyi biliyor musunuz acaba?Arkadaşlarda yazmış sakın olun . İkisi farklı yöntem yani ikisini de kullanmışlar dediğinize göre . İmsi büyüterek sperm seçme yöntemi ıcsı yani mikroenjeksiyon spermin yumurtaya enjekte edilme işleminin adı . Yani ikisi birlikte uygulanıyor . Grade 1 2 3 de hem yumurta hem sperm kalitelerini gösteren bir tabir
Dosyanıza ayrıntılı bir biçimde hepsi yazıyordur resimleriyle birlikte . İnşallah herşey yolunda gider sağlıklı embriyolariniz olur .
Evet canım ikiz olduğunu düşünmüştüm hep Allahım hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah sağlıkla devam ederArkadaşımın 337.2 çıkmıştı ikizleri oldu önce sağlıklı ve hayırlısı olsun tabiki nasip herşey ikiz hissettiğini söylemiştin daha önce demi. Galiba olacak iki gün sonra artış devam etsin yeter
Sağolasın canım biraz belirtilerinden bahsetsene bize. Naturel olunca belirtiler daha dikkate alınır oluyorAmin inşallah canım çok sağol Allahım herkese nasip etsin hepinize dua ediyorum
Kasık ağrım ve batmalar bel ağrısı 3.gün gecesi ve şimdiye kadar göğüslerde karıncalanma oldu sebebi bu mu bilmiyorum ama iştahım fazlasıyla açıldı ve sık idrara çıkma o da çok su tükettim ondan mıdır bilemiyorumSağolasın canım biraz belirtilerinden bahsetsene bize. Naturel olunca belirtiler daha dikkate alınır oluyor
Amin inşallah canım ikinci testi yarın mı isterler daha aramadılar da
bir mucize çok çok sevindim senin süreçlerini hatırılyorum biz hemen hemen aynı anda başlamıştık ... benim de nasipse bu ay transfer olucak rapor verdiler mi canım transferden sonraKasık ağrım ve batmalar bel ağrısı 3.gün gecesi ve şimdiye kadar göğüslerde karıncalanma oldu sebebi bu mu bilmiyorum ama iştahım fazlasıyla açıldı ve sık idrara çıkma o da çok su tükettim ondan mıdır bilemiyorum
Hayırlı olsuncanım Allah tamamına erdirsin. Naturel miydin sen de canım9. Gün 63
11.gün 103
13. Gün 328
Minik mucizem benimle şükürler olsun
Hayırlı olsuncanım Allah tamamına erdirsin. Naturel miydin sen de canım
Allaha şükür canım inşallah sağlıkla alıraın kucagına9. Gün 63
11.gün 103
13. Gün 328
Minik mucizem benimle şükürler olsun
Sağol canım darısı başına inşallah .. rapor vermediler bende istemedim çalışmıyorum çünkü rapor işlerini bilmiyorum o yüzden canımbir mucize çok çok sevindim senin süreçlerini hatırılyorum biz hemen hemen aynı anda başlamıştık ... benim de nasipse bu ay transfer olucak rapor verdiler mi canım transferden sonra
Evet canım hemşire aradı memorial de yaptıracakmışım tekrardan salı gününe çağırdılarAynı yerde aynı saatte salı günü yaptırman gerekecek canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?